שלום כולם

paulika

New member
שלום כולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מוכרחה להודות, אני כבר לא מספיקה להכיר כאן את כולם. נכנסתי וחשבתי לרגע שטעיתי בכתובת, אחר כך ראיתי שעל השלט שעל הדלת, אכן כתוב שמה של המשפחה שלי, אז נכנסתי. ברכות למתגיסים ולמצטיינים ורימון רסס, גם אני חשבתי כמוך, שאם בני לא קרבי אסלי, אני לא שייכת, אבל גיליתי שבמשפחה חמה ואוהבת, יש מקום לכולם וכל תפקיד חשוב, אז תמשיך להיכנס ולכתוב ולהיות אחד מאיתנו.

ואם כבר מדברים,צ'מעו. היום בדרכי

הביתה, יושבת לי בנחת באוטובוס, ואיך שהאוטובוס מגיע לעיר מגורי, עוצר בתחנה, עולים לאוטובוס בערך 15-20
כלניות אדומות (מי שלא הבין... צנחנים) עם התיקים העמוסים והרובים... יוווו טרפתי אותם במבטים, איזה חמודים. כמובן שבקור הנורא היו עם שרוולים מקופלים והשרוולים של הגופיה הלבנה מופשלים כלפי מעלה (אם כי מצאתי 2-3 סוררים... עם מעיל... אבל זה בינינו), כולם נראים די ותיקים, מרץ 04, לפחות חלקם כך, עם החולצה בחוץ והחגורה מעל, הנעליים החומות. ייצוגים ומסודרים להפליא, בונבוניירות מתוקות אחד אחד.
חיבוק
חיבוק| הם כמובן לא הבינו למה אני מתבוננת בהם כל הדרך. ילדים טובים כאלה, היו די שקטים. ממש גאווה למדינה ועוד יותר גאווה להורים שלהם. מעניין מה הם עשו בעירנו הקטנה (היא באמת די קטנה)??? ניסיתי לראות איזה שהוא סימן של שם גדוד או איזה רמז אחר. על אחד ראיתי כתוב אפונה !!???. לא. לא יכול להיות. על אחר ראיתי "מבצעית". הייתי כל כך עסוקה בלהסתכל עליהם, והיה לי מן חיוך מרוח על הפרצוף שלי, שכמעט שכחתי לרדת בתחנה ליד הבית. חחחח. ברגע האחרון קפצתי מהכסא וירדתי מהאוטובוס. הייתי חייבת לשתף אותכם. לילה קסום לכל אחד מאיתנו. ביי.

אימשל2

New member
יו אני מתרגשת רק מלקרוא.

כדי לדעת מאיזה גדוד הצנחנים צריך לקרוא מה כתוב להם על הכסוי של הדיסקית ועל הרצועה של הנשק. מומחים יודעים לזהות לפי הצבעים של הכסוי. כשאני נמצאת בקרבת חיילים אני עושה פדיחות. גם אני נועצת בהם עיניים. מנסה להשלים את הפרופסורה בחי"ר על גבם. משתדלת לישם את הידע שאני רוכשת כאן כדי לזהות את הניואנסים. הילדים שאני סוקרת במבטי מהקודקוד עד חרטום הנעל, דרך הכומתה, התגים והסיכות לא מבינים מה החטיארית הזו רוצה מהם. הם לא מבינים בתארים מתקדמים בצה"לוגיה או סתם בתארים מתקדמים באמהות.

סמדר בנ

New member
../images/Emo6.gif על האפיק הזה

עוד לא חשבתי...
אתה חושב שביטוח לאומי יכירו בכל הילדים כאן?

למעלה