שלום כולם

Pagra Baleben

New member
שלום כולם../images/Emo185.gif

היי, קוראים לי ענבל, ואני חדשה פה בפורום בזמן האחרון התעניינתי המון במאגיה, ואני רוצה להתחיל לעסוק במאגיה אני עדיין לא בטוחה שאני מוכנה, אבל בינתיים אני עושה כל מיני תרגילים, וכשאני אהיה מוכנה אני אעשה כישוף. זה נשמע די מפחיד כל העסק, וקיוויתי שמישו יוכל להרגיע אותי בלהגיד לי "אל תדאגי, אם את עושה הכל נכון בלי כשפים שחורים והכל, אז זה בסדר
" טנקס, ובהביי -
- ענבל

Pagra Baleben

New member
אה../images/Emo185.gif

רק רציתי שיהיה ברור- אני מאמינה במאגיה במאה אחוז

באמת שאין לך מה לדאוג

טוב אני מקוה שזה הרגיע אותך אבל האמת, אני לא ממש בטוחה .. כאילו מבאפי ומכושפות וטוב סברינה אני מאמינה שעם אין לך כוונות רעות אז לא יכול לקרות לך שוםפ דבר ממש רע... גם אני די חדשה בעסק.. איך את מתאמנת בכישוף? כאילו מה את עושה?
"מקום שאין אנשים השתדל להיות איש...." (הילל הזקן)

FOR GOD SACK

זה סדרות למען השם! ואם תסתכלי טוב טוב... תראי שיש הבדל בין כל הסדרות... האהבה שלי לנושא אמנם התחילה מ"charmed" אבל לא באמת האמנתי שאם אני ישלח ידיים קדימה זה יעצור את הזמן... הלו??? אנחנו פה במציאת לא בסרטים... סופרמן יודע לעוף - אולי תנסי להרים יד קדימה ותצליחי לעוף גם , מי יודע...
ב
ענקית , שבי ה
:) דיקלה

L e s t a t

New member
אל תדאגי, אם את עושה הכל נכון

בלי כשפים שחורים והכל אז זה בסדר
ככה להגיד? או שצריך להוסיף יותר רגש? מה דעתכם? אמרתי את זה בסדר?
סתם, ברוכה הבאה אל פורומינו הקט
למען האמת, אף אחד מאתנו לא עושה הכל נכון. אנחנו (לפחות רובנו) בני-אדם, אנחנו טועים לפעמים ולומדים מהטעויות שלנו. אדם שיאמר לך שהוא עושה הכל נכון הוא שקרן, אנחנו (לפחות רובנו) עושים את מה שנכון לנו. אם כשפים "שחורים" הם בראש שלך - סבבה, אבל תזכרי רק שלכל דבר בחיים יש השלכות, לטוב ולרע. ברוכה הבאה

לא פיה

New member
הממ...

כבר ראיתי אנשים שיכורים בחיי, אבל אף אחד מהם לא הפך לכוסית בלונדינית.

ובכן ענבל

עלי להרגיעך ,אני עושה המון כשפים את מי לא כישפתי ,כל מי שמרגיזני אני מכשפת אותו ,יש לי שלל כשפים שכולם פועלים,אני רוקחת אותם בסיר מיוחד,מפזרת היכן שצריך והכל דופק עשר כל בעיה קטנה אני פותרת בכשפים ממש תענוג.שירי

היי ענבל../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום
רק רציתי לומר שאין דבר כזה "הכל נכון". כל יחסי. נכון זה מושג יחסי לך.. בכל מקרה, אל תעשי שום דבר שאת לא חושבת לנכון.

למעלה