שלום כולם אתם מוזמנים לשמוע ביצוע יפה ביותר ל"מה קרה לך" ולהגיד מה אתם חושבים... ערב טוב
S so me New member 26/6/04 #1 שלום כולם ../images/Emo163.gif אתם מוזמנים לשמוע ביצוע יפה ביותר ל"מה קרה לך" ולהגיד מה אתם חושבים... ערב טוב
שלום כולם ../images/Emo163.gif אתם מוזמנים לשמוע ביצוע יפה ביותר ל"מה קרה לך" ולהגיד מה אתם חושבים... ערב טוב
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 27/6/04 #2 תגובה.... זה חמוד... אבל הקצב של השיר במקור כ"כ מושלם שזה ממש לא נשמע טוב אחרי שאתה יודע איך זה אמור להישמע נמרח קצת אפשר לחנוק אותך בעצם חח די מעצבן חחחח גם זה נשמע כאילו אתה מתחרמן על המיקרופון תוך כדי שירה לא להיעלב
תגובה.... זה חמוד... אבל הקצב של השיר במקור כ"כ מושלם שזה ממש לא נשמע טוב אחרי שאתה יודע איך זה אמור להישמע נמרח קצת אפשר לחנוק אותך בעצם חח די מעצבן חחחח גם זה נשמע כאילו אתה מתחרמן על המיקרופון תוך כדי שירה לא להיעלב
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 27/6/04 #3 אווו הסוף חמוד הצעקה לשניה שם זה נשמע עם רגש! כל השיר סתם נשמע כאילו אתה מסטול מאוד מאוד מאוד לא שזה רע אני בעד
אווו הסוף חמוד הצעקה לשניה שם זה נשמע עם רגש! כל השיר סתם נשמע כאילו אתה מסטול מאוד מאוד מאוד לא שזה רע אני בעד
ס סוריקטה1 New member 27/6/04 #7 איטי מדי בשביל השיר הזה אין לי בעיה עם שירים איטיים שלא תבינו אותי לא נכון פשוט זה שיר שמתאים לו להיות מהיר.
איטי מדי בשביל השיר הזה אין לי בעיה עם שירים איטיים שלא תבינו אותי לא נכון פשוט זה שיר שמתאים לו להיות מהיר.
N N E Z E K New member 27/6/04 #8 פשוט יפייפה אני ממש ממש אהבתי באמת שזה יפה! הוא דווקא עשה את זה עם הרבה רגש ובגלל זה זה באמת יפה בקיצר.. סיפק אותה!
פשוט יפייפה אני ממש ממש אהבתי באמת שזה יפה! הוא דווקא עשה את זה עם הרבה רגש ובגלל זה זה באמת יפה בקיצר.. סיפק אותה!
מ מואשמת באחזקת סמים New member 27/6/04 #11 בונא הוא ממש שיחק אותהההה זה ממש יפה!!!!!!!!!!!!!! אהבתי לגמריייי...=)