שלום כולם!

AngeL WomaN

New member
שלום כולם!../images/Emo15.gif

אי פעם בעברי כתבתי בפורום הזה.. ורציתי לשאול כמה שאלות חשובות על סיאנס.. למרות שניסיתי לעשות היום סיאנס עם לוח וכוס, פישלתי לחלוטין, הכוס הייתה שקופה! (יש לומר שלא קראתי את המאמר בפורום..) ובאיזה שלב, החברה שלי התחרפנה באופן קלאסי! ופרצה בצחוק אדיר שנמשך איזה 10 דקות ואז בכל פעם שניסינו להתרכז, היא ממש התחרפנה! והיינו צריכות להתחיל מהתחלה, עד שבאיזה שלב ויתרנו! אז יש לי כמה שאלות: 1. מהו מדיום? מה הן יכולות המדיום? איך ביכולתך לגלות האם אתה מדים? 2. מהו מכשף לבן? מהו מכשף אפור? ומהו מכשף שחור? 3. האם ניתן לקיים סיאנס עם בריסטול לבן, או שחייבים להצטייד בלוח עץ וכאלה? 4. איך ניתן לנטרל כניסה של ישויות לא נחמדות במיוחד? 5. כיצד הדיבוק משפיע על האדם וכיצד ניתן לנטרל אותו? 6. האם זה באמת אפשרי לצלם רוח רפאים, או שיפתחו את הפילים המפתח יתחרפן מה"חיקוים" שלנו? 7. האם ניתן לקיים סיאנס כאשר יש אור בחוץ (קרני אור..), החלון והתריסים פתוחים למחצה ויש נוכחים נוספים בבית אבל שלא יכולים להכנס לחדר? 8.האם בשיטת הלוח ניתן לקרוא לרוח מסויימת? 9. מה הסיכוים שלאחר הסיאנס יאחוז בך דיבוק? תודה רבה לכל מי שיענה! לא משנה על מה וכמה שיענה, העיקר שיענה..זה יכול לעזור!!

mareza

New member
angel היקרה............/images/Emo123.gif

את טועה לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!! את התחרפנת ולא חברתך! וזה היה הרבה יותר מ-10 דקות אלא חצי שעה. תחשבי לפני שאת כותבת!

שיייייייייייייר../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

שיר שיר שיר שיר שיר שיר שיר שיר סתם רציתי להגיד לך שגמני פה.. אין לי מושג... אין לי מושג מה לענות לך.. אנ'לא מבינה בזה...
אז מה
מה נשמע

I am a freak

New member
כמה שאלות../images/Emo70.gif כנסי... ../images/Emo26.gif

אני לא יכול לתת לך הגדרה מסויימת. אני אנסה להגיד את זה לעצמי קודם ואני כך אני אגדיר את זה (לפי דעתי) בשביל אחרים.
סוגי מאגיה- חיחי.... אין דבר כזה מכשף אפור. בהתחלה, חשבתי שאת יודעת על מה את מדברת, אבל מסתבר שלא...
ישנם אנשים (אני לא חלק מהם, אני אסביר בהמשך) שמחלקים את המאגיה לשלוש קבוצות.
מאגיה לבנה- שהכוונות שלה טובות וגם התוצאות שלה טובות. לדוגמא- אני אשתמש במאגיה במטרה להשליט שלום ואהבה בעולם. ואני גם אצליח וכולם יהיו מאושרים
מאגיה אפורה- שהכוונות טובות אבל התוצאות הפכו רעות. לדוגמא- רציתי לעזור לידידה שלי ולהשתמש במאגיה במטרה למצוא לה אהבה. היא מצאה אהבה, אך מתברר שהבחור הוא אנס סדרתי שרצח אותה (אהבה לרוב שווה משהו חיובי, אבל רצח שווה משהו שלילי ורע).
מאגיה שחורה- שהכוונות של המכשף הן רעות. לדוגמא- אני ממש שונא את השכן... לכן אני מטיל עליו כישוף כשדי שימות מחר בבוקר. 3. ברור שכן, לדעתי, זה אפילו עדיף. כי עד כמה שידוע לי, צריכים להשמיד את הלוח בסוף הסיאנס. 4. יש המון דרכים. אחת מהן היא ליצור מעגל חסום כשאת בתוכו עושה את הסיאנס. יש כאלה מדמיינים שזהו מעגל של אש ששום דבר לא יכול לעבור דרכו ויש אחרים שמדמיינים קרן אור לבנה שמגיעה מהשמיים ומקיפה אותם (ישנן עוד מלא דרכים, תלוי באמונות שלך). עוד דרך, ממש לא מומלצת- שיהיה עוד מכשף, שיעמוד לא קרוב אליכם וייצור הוא מגעל של אנרגיה. זה לא מומלץ כיוון שפגיעה במעגל תהיה בעצם פגיעה בעצמו. אבל הדרך הכי טובה והכי מומלצת היא לא לעשות בכלל סיאנס. במיוחד לא עם התייחסות כמו שלכן לדבר
5. דיבוק, יישות פשוט נכנסת לתוך גוף פיזי של אדם מסויים. לנטרל
גירוש- משהו בסגנון "צא דיבוק צא". הייתי ממליץ לך לפנות לדנה- יש לה נסיון בזה. 6. לדעתי (לפי התאוריה שלי)- לא
רוח זה לא דבר "פיזי". הרי, צילומים של מצלמה בעצם משתמש באור כדי "לשרוף" את הפילים ולקבל את התמונה, זה אותו אור שאנו משתמשים בו כדי לראות. כמו שאנחנו לא רואים בצורה טבעית את הרוחות, לא נראה לי שאפשרי שפילים, שעובד בעצם דיי דומה לעיניים שלו, באיזו שהיא צורה, יוכל לקלוט רוחות. 7. לא יודע. לדעתי, כן. שוב, תלוי איזה סוג סיאנס זה. 8. עד כמה שידוע לי- כן
9. חיחי... לא עשיתי על זה סקר ככה שאני לא יכול ענות לך על זה, מצטער. לפי השאלות, אפשר לנסות להבין שאת מתכננת סיאנס.... אני מזהיר אותך- לפי הדרך שבה את מתייחסת לחומרה של הדבר (צחוקים וכאלה), את תפגעי בסופו של דבר. ראי הוזהרת המשך יום נעים,

Gum Cigarettes

New member
יש כזה דבר מכשף אפור.

1. מדיום זה מושג שניתן כדי לתאר אדם היכול לתקשר עם המישור האסטרלי מבלי עזרים כגון סיאנס, מעגלים שונים וכו', אלא בצורה טבעית, כביכול. 3. לא חייבים להשמיד את הלוח בסוף הסיאנס, זה תלוי באמונות ובמסורת, והרצון של מבצע הסיאנס. 6. תלוי. יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאומרים שלא. כמו שיש מכונה שמצלמת ומראה את ההילה, שהיא כביכול שדה אנרגיה שאנו לא יכולים לראות, ככה קרוב לוודאי שיש דרך לצלם רוחות. דרך אגב, יש אנשים שדווקא כן רואים רוחות, בלי הכללות, זה תלוי במוכנות של האדם וברצון של הרוח. 9. קטן מאוד, אך ישנם עוד אין ספור דברים אשר יכולים להשתבש.

I am a freak

New member
אני חושב שאת טועה.

מכשף, אשר הכוונות שלו היו טובות והתוצאות היו שליליות, הוא עבר תהליך של מאגיה אפורה. זה לא הופך אותו למכשף אפור (כי אין דבר כזה, מיד מגיע ההסבר)- לא ייתכן שאדם יידע מראש שכישוף טוב שהוא יטיל יגרום להשלכות רעות- כי אם הוא יידע את זה, אז הוא בעצם מכשף רע כיוון שהוא יידע מראש שהתוצאות יהיו שליליות ועדיין ישתמש בכישוף. (טוב, רע, חיובי, שלילי- הכול יחסי. פשוט זו הדרך הכי קלה להסביר את זה, לפחות בשבילי). יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
מכשף אפור

הוא מכשף שהוא לא לבן ולא שחור. משמע, הוא עושה כישופים "טובים" ו"רעים" כאחד. בבקשה אל תסביר לי על מכשפים.

A lost angel

New member
קורס תחת לחץ החיים ומתאבד?

אגב, אני נוטה להסכים יותר עם בטי בנושא הזה. דנה

°°milky°°

New member
אז אם אני מפחדת לעשות סיאנס אני

יכולה ללכת למדיום ולבקש ממנו לקרוא לרוח מסוימת ולשאול אותה שאלות שאני אגיד לו?

בקשר לשאלה 8... חשוב שתדעי.

זה באפשרותך לנסות ולהעלות אלייך דרך סיאנס רוח מסויימת שאת רוצה שתעלה. אבל, חשוב שתדעי שאותן הרוחות שמצליחות להכנס למימד שלנו דרך סיאנסים הן רוחות "תקועות" - הרוחות שלא הצליחו לעבור לעולם הבא מאחר ולא השלימו עם משהו שקשור בחייהן או במותן והן נשארו בין המימדים, כאמור - "תקועות". הרוחות הן לא בהכרח "טובות" או "רעות", אבל ברגע שאת עושה סיאנס את פותחת אפשרות לרוחות אלה להגיע למקום אליהן הן רוצות להגיע - העולם הפיזי, וזה פתח לסכנה. משום הסיבה הזאת נוטים אנשים שכן מבינים בסיאנסים ורוחות להזהיר מעשיית סיאנס. אני מקווה שהבנת את התשובה לשאלתך ושעזרתי לך להבין מעבר לה.

למעלה