שלום כולם

haley

New member
שלום כולם../images/Emo13.gif

אני רוצה להתחיל ללמוד ברצינות איזשהו סוג של אמנות לחימה, אבל אין לי מושג מה הכי כדאי לי. המטרה היא פשוט לדעת להגן על עצמי ברחוב, ככה שאם אני אקלע למצב לא נעים אני אדע מה לעשות ולא אאבד את העשתונות...אני מדברת על סוג של אמנות לחימה שהיא הכי "תאכלס"(אם יש כזאת..), מצדי שילמדו שם איך לתקוע עטים ומפתחות בעיניים של התוקף
... פשוט שיהיה יעיל..כי כרגע אני מרגישה די חסרת ביטחון ואני ממש רוצה לשנות את זה. חשבתי אולי קרב מגע, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם, כי אין שום רקע בכל העניין הזה... תודה בכל מקרה!

ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

בהמשך לשיחה שהייתה לנו במסרים, הנה האתר של ארניס כמובן שאשמח ששאר חברי הפורום יוכלו גם כן להמליץ לך על עוד שיטות. בהצלחה בייב

amir_aikido

New member
נדמה לי שאת מחפשת קורס

אמנם אישית אני לא חושב שזהו הפתרון העדיף, אבל כל אדם והפתרון שיימצא בעיניו. אני חושב שהעמותה שבייבי כתבה עליה: "אל הלב" היא כנראה המקום הנכון ביותר עבוריך לחפש פתרון שכזה. אמיר

haley

New member
כן, ואני באמת מתכוונת לעבור את

הקורס הזה בתור התחלה... אבל אני רוצה להתפתח בתחום מעבר לזה, ומחפשת את התחום שאני הכי מתאימה אליו... ואני אחזור על זה שוב, עדיף שיהיה כמה שיותר תאכלסי, בלי תנועות יפות (לא חובה, אבל שזה לא יהיה העיקר או אפילו חלק ממנו) וססגוניות וכל מיני כאלה...תודה

MarkOfKain

New member
מצטרף להמלצה של בייבי היקרה...

...בתור מי שמצא בית שני בקבוצת הארניס המתאמנת תחת כנפם של גיא ויובל. מעבר להיותה שיטת "ת'כלס" - כמו שרצית, הנייטרליות התנועתית של הארניס מאפשרת לך לשלב אותה עם כל שיטה אחרת העולה על רוחך ובכך להעשיר את מאגר הידע שלך אף יותר. בתור מי שהציץ, נפגע והתמכר... מומלץ מאד.

A n y w a y

New member
תנסי גם וין צ'ון

וין צ'ון בהחלט עונה על כל הקרטריונים שציינת, האמנם עדיין לא נתקלתי באפליקציות שמשתמשות בעטים
בקיצור מאוד מומלץ מידע נוסף יש באתר

למעלה