שלום כולם

ADVAM4

New member
שלום כולם../images/Emo13.gif

אממ לפני כמה ימים קיבלתי צו ראשון ל 18.10 (אני דוחה אותו,אבל זה לא משנה) אני פציפסטית כבר שנים. וכמובן לא מוכנה לשרת צבא. כמה חברים אמרו לי שכדי להגיע לצו הראשון לעשות את כל הבדיקות ורק אחר כך להציג את המכתב.. מה צריך לעשות? אני מבולבלת לגמרי עכשיו.. ואם אני שולחת אותו.. לאן לשלוח אין לי שום כתובת. \=

להתחיל לכתוב את המכתב

ומהר!! אין שום סיבה להתמהמה, יש לך כאן את מיקי ואותי, נוכל לעבוד על מכתב מוצלח שעדיף שישלח לפני הצו הראשון בכל מקרה שידעו על כוונותיך! פעם זה היה משנה יותר אם לפני או אחרי, עכשיו זה פשוט יעזור לך לאמת את עצמך בראיון תיאום נתונים. עקרונית, אחרי שתסיימי את הבדיקות והפסיכוטכני הם אמורים לשלוח לך זימון לקדם ועדה או לועדה עצמה.. אבל מוקדם לפרט על זה. בהצלחה, ולכל דבר אני כאן!

jast

New member
שלום:]

אני בידיוק באתי לכתוב הודעה פה וראיתי שכבר כתבו לפני... אז בצו ראשון, מה אני אמורה לעשות? להגיע ולהגיד שאני פציפיסטית ורוצה לעשות שירות לאומי וכל זה? על איזה מכתב אתם מדברים? מה אני צריכה לכתוב? (אמאלה, זה ככ קרוב שזה מפחיד.)

Mיקי_

New member
בשביל זה יש שאלות נפוצות,

לפני שכותבים הדעה בפורום, אחרי שרואים שיש כמה מונחים שלא הבנת, בודקים קצת בפורום לראות אם כבר הסבירו את מה שאני עומד לשאול בעבר... נ.ב. כשמנצל"שים להודעה שלא קופצת (72 שעות מכתיבתה), רוב הסיכויים שיקח קצת זמן לעלות על ההודעה שלך.

למעלה