נעים מאודד
O onliy linkin park New member 28/6/05 #13 ספיר! תגידי לי:זה את שרשמתי את הפיזמון של numb וידעת זה את$
S sapirush1 New member 28/6/05 #14 לא.. אתה מתכוון למקודם שרשמת אותו בלי קשר לאיזה הודעה אחת? ד"א - זה שיר מדהים!
O onliy linkin park New member 28/6/05 #19 כן שמעת את הדואט שלהם עם jay-z אחד השירים זה:ENCORE/NUMB שיר ענק. אגב קניתי את הדיסק-זה בא גם עם DVD
S sapirush1 New member 28/6/05 #27 יאוו אני שונאת את הjay-z הזה הוא הרס את שני השירים שאני הכי אוהבת שלהם שזה NUMB ו-IN THE END למרות שמצד שני אני שמחה שחידשו אותם כי הם היו יחסית ישנים ועכשיו כולם מכירים אותם...
יאוו אני שונאת את הjay-z הזה הוא הרס את שני השירים שאני הכי אוהבת שלהם שזה NUMB ו-IN THE END למרות שמצד שני אני שמחה שחידשו אותם כי הם היו יחסית ישנים ועכשיו כולם מכירים אותם...
O onliy linkin park New member 28/6/05 #40 נכון! jay-z הרס להם את כח השירים. הם נעשו ראפ כבר ולא רוק. ראית את ההופעה?הם בקושי שרים!
S sapirush1 New member 30/6/05 #45 חחח הייתי בטוחה שתגיד שזה לא נכון שמחה לראות שעוד חושבים כמוני... אתה יודע מתי הם מוציאים דיסק חדש רק שלהם? (וכן אני יודעת שזה לא הפך לפורום ל"פ)
חחח הייתי בטוחה שתגיד שזה לא נכון שמחה לראות שעוד חושבים כמוני... אתה יודע מתי הם מוציאים דיסק חדש רק שלהם? (וכן אני יודעת שזה לא הפך לפורום ל"פ)
J Jenc1234 New member 28/6/05 #18 תודהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מרגישה סתומה לרשום אלף פעמים תודה לכולם..חחח אז באמת תודה כולם על קבלת הפנים חחח
תודהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מרגישה סתומה לרשום אלף פעמים תודה לכולם..חחח אז באמת תודה כולם על קבלת הפנים חחח
א אני מותק בלי עותק New member 28/6/05 #20 ברוווווכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif אני תמר בת 16 עוד שבוע ויום =] תהנייייייייי =]