שלום כולם!

A lost angel

New member
שלום כולם!../images/Emo13.gif

מישהו יכול לתת לי מתכון להכנת פונצ', הגרסה האלכוהולית? בלי יותר מדי פירות ועם הרבה וודקה..? תודה מראש
דנה

siete

New member
נסי קיפריישקה (כפי שאמרו לי ששמה)

זה לא בדיוק פונץ' אבל זה עם פרי אחד בלבד וודקה: בקנקן / קערה: שימי סוכר, קחי לימונים, תחתכי לרבעים. תמעכי את הלימונים והסוכר עם כף עץ עד שימס. תוסיפי וודקה. אם לא מספיק מתוק/חמוץ/חזק תוסיפי עוד סוכר/לימון/וודקה - עד שזה לטעמך (עדיף להוסיף אבקת סוכר - זה לא נמס בקלות אחרי שמוסיפים וודקה) ולמקרר. בזמן ההגשה תוסיפי קרח לקנקן. (נראה לי שהשאלה הזו צריכה להיות בFAQ).

B r u l e

New member
פונש קלאסי (GARDEN PARTY)

3 כוסות תה חם 1.5 מידות סוכר (300 גרם) 4 מידות מיץ לימון (120 מל) 0.25 ליטר מיץ תפוזים 0.25 ליטר מיץ אשכוליות 0.5 ליטר ג'ינג'ר אייל 0.5 ליטר סודה הוראות הכנה: ממיסים את הסוכר בתה החם ומקררים. מוסיפים את מיצי הפירות. מיד לפני ההגשה מוסיפים את הג'ינג'ר אייל, הסודה וגוש קרח. מקשטים בפרוסות תפוז ובעלי מנטה טריים. מתכון לקוח מתוך: ספר הקוקטיילים של יוחנן פלד. אם ברצונך במתכון נוספת, אז תגידי.

B r u l e

New member
על בסיס וודקה

1.5 ליטרים מיץ תפוחים 1 בקבוק (750 מל) וודקה 0.5 ליטר מיץ תפוזים. 0.5 ליטר ג'ינג'ר אייל. הוראות הכנה זהות לקודם!

siete

New member
אוף! מעצבנים הילדים האלה! ../images/Emo46.gif

מרגיז שצריך כל הזמן לוודא גיל לפני שעונים בצורה רצינית! דנה, את ילדה רעה! רעהההה! (ונשואה?)

למעלה