שלום כולם

שלום כולם ../images/Emo13.gif

חבר שלי חוגג השבוע יומולדת 18, ואני מארגן לו מסיבה עם כל החברים הקרובים (בסביבות ה14 איש) בבית ריק.
זה מן לילה לבן כזה, נשארים ערים עד 7 בבוקר. אני מנסה לארגן פעילויות אבל אני לא חושבת שיש לי מספיק... זה מה שיש לי עד עכשיו: - חבילה עוברת עם חובות (אם יש לכם רעיונות טובים לחובות, אני אשמח לשמוע). - אמת או חובה (במקום שנשאל אחד את השני, יהיו כרטיסים שבהם יהיו כתובים חובות מצחיקות ו"אמת".. וגם פה, אם יש לכם רעיונות מה לכתוב בכרטיסים). - משחקי שתיה (מכירים משחקי שתיה טובים?) - סרטים - פלייסטיישן ונגמרו לי הרעיונות... אני באמת רוצה להפוך את הערב הזה למשהו כיפי!
אשמח לעזרה

KarinDi

New member
אני חושבת

שרשימת הפעילוויות הזו מספיקה בהחלט- בלילה כזה דברים מתגלגלים והופכים להיות מצחיקים מעצמם...חשוב לארגגן מלאי אוכל מתאים או מטבח שאפשר לפשוט עליו, כי יש שעות בהן אוכל הוא הדרך היחידה לשרוד. אפשר אולי לארגן בתחילת הערב החלפת משלוח מנות, שתספק סוכר בשעות הקטנות לגבי חובות- בדרך כלל זה מצחיק יותר בבדיחות פרטיות. בשעות הקטנות, אחרי משחקי שתייה- כל דבר מצחיק. גם לעבוד על אנשים בטלפון, לדבר בשפת הב', להחליף בגדים עם מי שיושב מימינך, חיקויים וכו'. משימות צילום יכולות להיות נחמדות- להצטלם בפוזות או בסיטואציות מביכות. נשארת גם מזכרת לדורות הבאים.

למעלה