שלום כולם

danazi

New member
שלום כולם../images/Emo121.gif

אמ.. אני לא מבינה מה זה הפורום זה? זה על כל הסיאנסים והחרטה הזה? כי עם כן בטיול שנתי של הכיתה שלנו עישנו סיאנס ותמונה נפלה כולם נלחצו ולדעתי סתם משהו יפל אותה אני לא ממש מאמינה בזה אז אני שואלת אותכם זה אמתי? הוא שזה באמת חרטה?

Gum Cigarettes

New member
בתור מישהי

שאומרת הרבה "חרטה", ושבכמה משפטים פשוטים הצליחה לעצבן אותי יותר ממה שעיצבנו אותי כל היום, אני מזמינה אותך לקרוא את המאמר שלי על סיאנסים ולנסות בעצמך. תראי מה יבוא לך (אולי יש צדק בעולם).

danazi

New member
WOW תקשבי שניה

איך נכנסת לזה זה תמיד נורא נורא נורא ענין אותי אבל אני לא יכולה לעשות את זה לבד חברות שלי גם ככה פחדניות מאצל של עצמם ותגידי יכול להיות דבר כזה שאני שואלת משהו והרוח עונה לי בחלום כי לפני שנה בערך שאלתי את סבתא שלי ז"ל מה קורה איתה כאילו עם היא חייה בכלל עם יש חיים אחרי המוות וזה וכי יום לפני סבא שלי (בעלה) נפטר ובחלום ראית אותה ואת סבא שלי ביחד בבית שלהם ואנחנו איתה וידענו שהם מתים כאילו בשבילם הכל כרגיל ולא צריך לדאוג להם יכול להיות דבר כזה? כי בדוגרי אני לא מאמינה במה שאני לא רואה או שומעת

Gum Cigarettes

New member
רוב הסיכויים

שזה היה חלום שבא ממך, ולא מכוח חיצוני כלשהו. אבל יש דיווחים על "רוחות" שתקשרו דרך חלומות. בהחלט אפשרי בתאוריה. בהנחה שיש כזה דבר רוחות, ושהן שמות עליך מספיק כדי לדבר איתך. אני לא.

למעלה