שלום כולם....

שלום כולם.... ../images/Emo121.gif

קוראים לי קים, וכשראיתי שיש פורום כזה אז מיד נכנסתי!!! זו סידרה פשוט עצומה.... מהבנות הכי אדירה זו זאנדרה, או טאי סאן. מהבנים... לקס....... שלכם באהבה...

AngeL WomaN

New member
גאלוש´קה אנחנו נסתדר טוב!!

קודם כל ברוכה הבאה!! טוב לראות פרצופים חדשים ולא מוכרים ממש בפורום! אם הטעם שלך טאי-סאן..זאנדרה ולקסי סקסי יש לך אותו הטעם כמו שלי! זה יפה ללכת על מי שלקסי סקסי אוהב..ובעיקר ללכת על סגנון לקסי! טוב גאלי ברוכה הבאה! שהות נעימה..ואל תשכחי השבט...החלום עדיין קיים..ולעולם לא יתמוגג... משירי!

../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

תודה. ובאמת נראה לי שיש לנו טעם דומה. יש לי רק בעיה קטנה. לא יצא לראות את כל הפרקים של השבט, אז אם יש משהו שבו טעיתי, תתקנו אותי ואל תתעצבנו עליי... אוקיי???
תודה.

AngeL WomaN

New member
סבבה גאלי כפרה! ואם את צריכה

איזה תקציר של פרק או משהו רק תבקשי..! אני אביא לך בשמחה!

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

באמת יש לנו טעם דיי דומה... יש לי בעיה קטנה אחת... לא ראיתי את כל הפרקים של השבט. אני יודעת את הסיפור והכל, אבל אם יש משהו ששכחתי או שטעיתי בו, אל תסקלו אותי ותתקנו אותי... תודה.

AngeL WomaN

New member
גאלי מילה שלי לא נסקול אותך ואגב..

נכון את אוהדת מכבי חיפה?

dark ch0s3n

New member
ברוכה הבאה!!!!

את משחקת משחקי תפקידים כי השם מוכר לי היית בכנס בחיפה לפני שנה בערך?של d&d אמ... בקוכה הבאה שוב!!!!!

אני לא משחקת את זה... ../images/Emo121.gif

ולא הייתי בכנס המדובר. אבל אני כן מטורפת על שה"ט וטולקין בכלל... וגאלאדריאל היא אחת מהדמויות המוערכות עליי...

dark ch0s3n

New member
בקוכה -ברוכה הבאה סורי מיהרתי

סמילי למחוק או אדיט את ההודעה שלי

זאנדרה

New member
כן.... מכבי חיפה.... ../images/Emo121.gif

אני ואחי הקטן, שנינו.... ודרך אגב, גאלי זה קיצור מאוד חמוד של גאלאדריאל... אבל החלפתי את השם משתמש שלי סופסוף.... (עד עכשיו המחשב שלי לא נתן לי לעשות את זה משום מה)... ובכל זאת לא אכפת לי שתקראי לי גאלי... למרות שהשם שלי הוא קים........... באהבה ~זאנדרה~

AngeL WomaN

New member
אפשר לקרוא לך קימבר? יש לי חברה בשם

קימברלי..אז אני רגילה לקרוא לה קימבר..לפחות פעם הייתי רגילה..עד שהתחלתי לקרוא לה קינדר..הביצי שוקולד חלב האלה..אה וגם זאן זה כינוי נחמד..אז איך לקרוא לך? קים? זאן? קימבר? קינדר? גאלי..? לבחירתך..חח

זאנדרה

New member
תקראי לי איך שבא לך ../images/Emo121.gif

אהבתי את השמות קינדר, גאלי וזאן.... תחליטי... לא אכפת לי...

למעלה