שלום כולם

rat in a cage

New member
שלום כולם../images/Emo105.gif

היי. אני לגמרי חדש כאן ויש לי כמה שאלות... אם אפשר.. 1. מה זה שרשורים? 2. איפה (כתובות בבקשה) אני יכול למצוא אתרים ממש מגניבים של בניית דוליז סטייל עלפיות, בנות ים, פיות וכל מה שקשור לזה? 3. איפה (גם כאן כתובות מאוד יועילו) אני יכול למצוא סתם אתרים שווים לעשיית דוליז? תודה מראש על כל תשובה...

Mooa-Numi

New member
ברוך הבא.

שרשורים זה כינוי לדיונים, זאת אומרת הודעה ואחריה התגובות... שמבקשים ממך לשרשר (ויבקשו הרבה)-מבקשים בעצם שבמקום שתכתוב הודעה חדשה-תכתוב את זה בתגובה להודעה קיימת עם אותו נושא. לדוגמא >> במקום לכתוב "יווו! תראו איזו דוליז לפורים עשיתי" תכתוב בשרשור של "דוליות לפורים"-תראו את שלי. טוב עזוב-אני בלית מובנת...
אני רואה שאתה חובב מד"ב
. בכל מקרה-בכל דולמייקר יש אחד או שתיים כאלה
בקישורים כמובן! המנהלתצ (בוי זה נשמע מתלהב לא?)

rat in a cage

New member
כאן מתחילה הבעיה... ../images/Emo105.gif

אתר הדוליז היחיד שאני מכיר הוא הדול פלאס... לכן אם אפשר בבקשה... לקבל קישורים או כתובות או משהו... אני צריך אתרים כאלה כי אני מקים אתר מדע בדיוני ופנטזיה.. וכדי לגוון קצת עם האתר הייתי רוצה שיהיה שם חלק של דוליז... שקשורות כמובן לנושא... סתם משהו שאולי יגרום לאתר להיות משעשע יותר...

Mooa-Numi

New member
לבדוק בקישורים כמובן!

ויש לי כמה (או יותר נכון-היו לי) דוליז של מד"ב-פיות וכאלה. אם אתה רוצה, אני יכולה לשלוח לך באייסיקיו- שלי זה 87020951 מיכל

LuNaTiC

New member
אני רואה שאתה חובב סמאשינג פאמפקינס

כשאתה מסיים את האתר אתה יכול לפרסם אותו בבקשה?

Diva Star

New member
ווואו../images/Emo70.gif

עוד בן לפורום
היפי היי
בלה... *מציגה את עצמי* אני טל\טולה\טלטולה\טול\טלטול\דיווה\דיווה סטאר\וכו´ איך שבא לך...
ברוך הבא ותהנה בפורמונו הקט(?)

למעלה