שלום כולם שאלה......

dirrrrrrrrty

New member
שלום כולם שאלה......

טוב אני לא יודעת עם זה ממש קשור אבל אני כבר כמה ימים שוברת את הראש ומנסה למצוא מישהו או משהו שיכול ללמד אותי על חרב (עם מישהו הבין אותי..) אני רוצה ללמוד על זה כאילו קרב וכל זה אבל אני לא מוצאת אף אחד או אף מקום שמלמד את זה..עזרה? מישהו יכול להמליץ? מישהו יודע? תודה מראש!

חפשי אייאיידו או קנדו, בלוחות.

אבל אל תצפי לעבודה קלה, או להתקדמות מהירה. רוב המורים לחרב לא מלמדים אותה באופן עצמאי, אלא כחלק משיטה שלמה. במלים אחרות - בד"כ לא מתחילים עם חרב, אלא מגיעים אליה רק אחרי כמה שנים.

dirrrrrrrrty

New member
המממ.......

תודה על המידע אבל רציתי יותר לכיוון האומנות של ימי היניים וזה...

ימי הביניים? עד כמה שאני יודע,

בארץ יש קבוצות של עולים מרוסיה שמשחזרים לפעמים קרבות ואגדות מהמיתולוגיה הרוסית - אולי ביניהם יש שמלמדים לחימה בסגנון ימי הביניים. באירופה זה הולך ונעשה יותר ויותר נפוץ בשנים האחרונות. חוץ מזה, יש כמובן סיוף מערבי-אולימפי.

אוי הרוסים...

אני חולה על הרוסים האלה, ואם מישהו יודע על איך ליצור קשר איתם, אשמח לשמוע. כפי שאמר דוד, אכן ברוב השיטות מתחילים בחרב בתור עוד משהו מהשיטה. על השתים שדוד הוסיף, אני אוסיף את השיטות היפניות הקלאסיות שמלמדות קנג´וטסו כחלק מהשיטה, וכן גם את שיטות הנינג´יטסו, שעובדות הרבה על כלי נשק (באופן יחסי, כמובן). כדי לקבל משהו שאיכשהו מזכיר סיף מערבי "אסלי", לא גרסת הספורט, אומנויות הלחימה הפיליפיניות, כמו ארניס או אסקרימה, הושפעו מאוד מהנוכחות הספרדית בארכיפלגו הפיליפיני, כך שהרבה מהעבודה מבוססת על עקרונות של סיף ספרדי. אבל גם בארניס לא נוגעים ממש בחרב עד רמות מתקדמות יותר, אלא עובדים עם מקלות קצרים (60 ס"מ בערך), וסכינים, אם כי גם בעבודת המקל יש התייחסות אליו כאל חרב (מודעות לאיזה כיוון הלהב פונה, וכו´). האפור

הרוסים הרוסים הרוסים הרוסים

הגרמנים הרוסים הרוסים הרוסים... |שיעול| סליחה. אם אתה רוצה ליצור קשר עם הקהילה הזאת פנה במערכת המסרים למשתמש בשם אולגס. הוא משתתף בפורום טולקין, והוא בין המארגנים של אירועי LARP של הקהילה הרוסית בארץ. בנוסף, אתה יכול לפנות למשתמש שנקרא "ראדאגאסט החום" (או משהו כזה), גם הוא בפורום טולקין (פורום 441)

אני חושב שמיתר ענתה לי

ולמה? כי הם מגניבים! אבל אני בטח לא אעשה את זה בסוף האפור שהסיבה האמיתי, אבל באמת באמת, שהוא לומד ארניס, היא בעוד שנתיים ללכת לכזה שחרור ופשוט לקרוע לכולם את הצורה.

למעלה