שלום כולם שאלה (HTML)

Fackazot Hunter

New member
שלום כולם שאלה (HTML)

אני לומד מדעי המחשב כיתה ט' וכרגע החומר הנלמד הוא ASP התחלתי לבנות פרוייקט אישי, ואין לי בעייה עם HTML, זה קל ופשוט, אך שניסיתי להעלות תמונה לאתר נתקלתי בבעיה תמונות אחרות מכל סוג כמו GIF, JPG אין בעיה, אבל את אותה תמונה ספציפית אני לא מצליח להעלות (היא מקובץ GIF). את התמונה הזאת אני יצרתי במחשב בעזרת PAINT להבדיל מתמונות אחרות שאני לא יצרתי. ניסתי מספר פעמים, ואף ניסיתי לשנות את שמה אבל כלום לא עוזר, אני מקבל X שאני מציג את הדף בדפדפן. כל תמונה אחרת עולה ורק זאת מראה לי את ה-X הנורא.. מה ניתן לעשות? שינתי את שמה, ניסתי לעלות אותה עם סיומת JPG ועם GIF אבל כלום לא עוזר. אני בטוח שלא טעיתי בשמה והכל בסדר. תודה רבה! בר

freak2100

New member
איך שמרת את התמונה?

כששומרים תמונה, מתחת לשדה שבו כותבים את השם יש אפשרות לבחור באיזה פורמט לשמור אותה. ברירת המחדל בms paint היא bmp, שזה אגב לא פורמט תיקני לאתרי אינטרנט. אם השארת את הfile type כbmp ורק שינית את הסיומת לgif, זה לא יעבוד. צריך ממש לשמור כgif, כי המחשב שומר כל פורמט בצורה אחרת, והסיומת רק אומרת למחשב איך "לפענח" את המידע, לכן לשנות את הסיומת גורם לבעיות. אז איך שמרת את התמונה?

Fackazot Hunter

New member
תשובה

לא שמרתי אותה כמשהו, פשוט שמרתי אותה בלי סיומת, אבל זה קובץ GIF, זה מה שרשום

freak2100

New member
תנסה להעלות אותה לכאן, לפורום

קצת קשה להבין מה זאת אומרת "זה מה שרשום", ואם זה באמת קובץ בלי סיומת או שאתה פשוט עובד עם סיומות מוסתרות (הגדרה מאוד מעצבנת בwindows)

Alkhimey

New member
הבהרה למה שנאמר.

יתכן שהקובץ שלך נראה בעצם כך: name.gif.bmp אבל אתה רואה בשם של הקובץ רק name.gif. לרוב ברירת המחדל של חלונות היא לא להראות את הסיומת של הקובץ (אפשר להדליק ולכבות את האפשרות, אצלי למשל אני רואה את השם המלא של הקובץ, מסיבות של אבטחה) ככה שאם אתה רואה name.gif אז השם (השם לא כולל את הסיומת) של הקובץ name.gif אבל הסיומת היא סיומת שונה (bmp).

למעלה