שלום כולם עדכון קטן....

portland

New member
שלום כולם עדכון קטן....

היום קיבלתי את התוצאות של הבדיקות שלי ואיך שהוא יצא לי A1c 5.1 שאני כבר לא יודע אם זה טוב או לא כי הרופאים בבית החולים לי שאני צריך לעלות קצת אבל הדבר המצחיק פה שה ב3 חודשים האחרונים רמות הסוכר שלי היו גבוהות בטירוף ואני לא מבין איך הגעתי לA1c כזה נמוך אני מדבר על רמות של בין 250 ל350 עד אפילו 450 לפעמים וקורה לי רק בסופים שבוע לפעמים שאני מגיע לרמות ממש נמוכות (הרמה הכי נמוכה שהיתה לי ב3 חודשים האחרונים היתה 88 ) אני לא מבין איך זה קורה? איך יכול להיות מצב שהסוכר שלי גבוה כל הזמן וה A1c נמוך.. למישהו יש הסבר? ועוד משהו קטן אני מקווה שחודש הבא אני מתחבר סוף סוף למשאבה אחרי מלחמות ארוכות ומאבקים קשים נקווה שזה אולי יתן תוצאות אחרות ...מה אתם חושבים?

chopi

New member
לידיעתך

כפי שידוע לי שינו את הטווחים של A1C, הטווח צריך להיות בין 5.2 ל-7.2 טיפה עליה ואתה מסודר כי בדר"כ המלחמה היא לרדת ל-7 !!!!! לפחות ולהגיע לסביבות 6-5.5

portland

New member
אבל זה לא מסתדר לי...

איך יש לי ערכים כל כך גבוהים כל הזמן ואני נמצא על a1c 5.1 ???

תבדוק את המכשיר שלך

הערכים, שאתה נותן לא נשמעים לי הגיונים. יכול להיות שהמכשיר שלך לא תקין, ונותן לך ערכים לא נכונים. בנוסף יכול להיות, שבבדיקת הדם שלך ארעה טעות כל שהיא, אז שווה לבצע בדיקת דם פעם נוספת.

chopi

New member
יש לי רעיון

ראשית הבהרה, ההצעה שלי היא מניסיוני האישי בלבד ולא הנחיה רפואית!! כדי להיות בטוח בתוצאות הגלוקומטר שלך פנה לאחות בקופ"ח ואולי לעוד סוכרתי או מרפאה אחרת ובדוק בסמיכות את תוצאות הסוכר שלך ע"י המכשירים (רצוי לצורך השוואה מדוייקת שני מכשירים שונים בנוסף לשלך הפרטי)אם אין התאמה הגיונית או שעדיין אינך מרוצה (שעתיים לאחר האכילה בדיוק)פנה לשרות היבואן, אני משתמש בפריסטייל ולמכשיר יש את חברת "גפן" שנותנת שרות טכני מעולה , מהיר ובחינם. לגבי התוצאות: אני עורך ב"מכבי" כל 3 חודשים בדיקה מקפת כולל איסוף שתן קטן וגדול, מצויין במפורש בבדיקות הדם כי לגבי A1C והגלוקוז נערכה בדיקה פעמיים, כמו כן קיבלתי הודאה כי לאור הדינמיות ושינוי באורך החיים בעשורים האחרונים, הוסטו גבולות הערכים כלפי מעלה. אני הצלחתי לרדת מ-14.7 A1C לתוצאה של 5.5 אבל הסוכר אינו יציב כלל, ייתכן ואתה כמוני לא מאוזן למרות שאני מקפיד על כל הכללים באדיקות כרגע הרופאים שלי מנסים איזון תרופתי ולא ממהרים להעביר אותי לזריקות או משאבה !!!! בהצלחה, תנדנד, תשקיע, תציק לרופאים ,זו הבריאות שלך !

ליל 2

New member
ערכי נורמה של A1C במעבדות של

בי"ח קפלן הינם 4.5-5.7 וזאת נכון לבדיקה מלפני שבוע, וישנה הערה מודגשת נא לשים לב לערכים החדשים. לי נראה שדווקא החמירו עם הערכים. ליל

בדיקת ה-A1C היא ממוצעת

ולכן אני לא אוהבת שמישהו אומר שהוא קיבל A1C X וישר אומרים לו זה מציון זה אומר שאתה ברמות של Y. הבדיקה מודדת את הרמות הממוצעות במשך 12 שבועות (עם משקל גבוה יותר לשבועות האחרונים). במידה ובמקביל לערכים הגבוהים יש מספיק ערכים נמוכים התוצאה תצא תקינה למרות שבעצם היא לא ממש. כמו כן השאלה היא כמה זמן אתה על רמות גבוהות: אם את מודד רמה גבוהה וישר מתקן עם אינסולין, ומוריד את הרמה הדבר יבוטא ב- A1C שלך. כמובן שאם כל אלה אינם נכונים ואתה רוב הזמן על רמות מאוד גבוהות ללא היפויים "שיאזנו" הייתי מבקשת לחזור על הבדיקה ובודקת גם את המכשיר הביתי.

shay10000

New member
ממוצע!!

מילת הקסם הזאת אומרת הכל, הבדיקות באצבע הם נקודתיות, ברגע מסויים, יש אנשים אם סוכר גבוה שסובלים מהיפויים, לי יש למשל אחרי הארוחות בין 180 ל 200 ויורד מהר בזכות הנובורפיד, אז הממוצע שלי שלי זה עד 6.5 אם היולי הרבה היפויים אז הHBA1C היה פחות מזה. וכל זאות אולי כדי מכשיר נוסף?

למעלה