BLOVE4LOVE
New member
שלום כולם וואו
רמת הכתיבה בפורום מאוד גבוהה ונראה שהחברה כאן כנים מאוד .טוב אז החלטתי להצטרף לשיתוף ולחגיגה הכל כך הומוריטית הזו של שיח על משיכה לגברים ונשים במקביל
אני לוקח את הנושא מאוד בהומור עם עצמי ,הרי זה טבעי להמשך למה שיפה
ואציין למה הומור פרנקי שאלת בדיון הארוך שאלה מדהימה .ואענה בקצרה.כן אפשר וזה אני אומר מניסיון.אני חולק איתך את המערכת הערכים שלך בנושא זוגיות. ואפשרי בהחלט להיות בקשר בריא ועקבי בלי לרצות מישהו אחר או מישהי לצורך העינין. מדובר באהבה ושמאוהבים באמת ומכל הלב והקשר בריא ומזין את שני הצדדים הרצון לפזול הופך מצחיק יצאתי עם משהי מדהימה שנתיים וחצי וכמעט התחתנו היא גם בי ופתחנו את הנושא לשיחה אחרי שהקשר התחזק והעמיק מאוד האם אנחנו מעוניינים לתת מקום למין שמערב פרטנרים ופרטנריות כל כך היה לנו טוב יחד שזה ירד מהפרק.אהבה אמיתית ותמיכה אמיתית זה כל העינין.כמו שציינת אם הייתי מרגיש שזה חונק אותה הייתי מאפשר לה רצונה,הרי ברור לי שהיא שרופה עלי מאהבה. הומור, חיוכים וחשוב לזכור שגבר אמור להיות רך, אוהב וקשוח רק במקום אחד
רמת הכתיבה בפורום מאוד גבוהה ונראה שהחברה כאן כנים מאוד .טוב אז החלטתי להצטרף לשיתוף ולחגיגה הכל כך הומוריטית הזו של שיח על משיכה לגברים ונשים במקביל