שלום כולם וואו

BLOVE4LOVE

New member
שלום כולם וואו

רמת הכתיבה בפורום מאוד גבוהה ונראה שהחברה כאן כנים מאוד .טוב אז החלטתי להצטרף לשיתוף ולחגיגה הכל כך הומוריטית הזו של שיח על משיכה לגברים ונשים במקביל :) אני לוקח את הנושא מאוד בהומור עם עצמי ,הרי זה טבעי להמשך למה שיפה :) ואציין למה הומור פרנקי שאלת בדיון הארוך שאלה מדהימה .ואענה בקצרה.כן אפשר וזה אני אומר מניסיון.אני חולק איתך את המערכת הערכים שלך בנושא זוגיות. ואפשרי בהחלט להיות בקשר בריא ועקבי בלי לרצות מישהו אחר או מישהי לצורך העינין. מדובר באהבה ושמאוהבים באמת ומכל הלב והקשר בריא ומזין את שני הצדדים הרצון לפזול הופך מצחיק יצאתי עם משהי מדהימה שנתיים וחצי וכמעט התחתנו היא גם בי ופתחנו את הנושא לשיחה אחרי שהקשר התחזק והעמיק מאוד האם אנחנו מעוניינים לתת מקום למין שמערב פרטנרים ופרטנריות כל כך היה לנו טוב יחד שזה ירד מהפרק.אהבה אמיתית ותמיכה אמיתית זה כל העינין.כמו שציינת אם הייתי מרגיש שזה חונק אותה הייתי מאפשר לה רצונה,הרי ברור לי שהיא שרופה עלי מאהבה. הומור, חיוכים וחשוב לזכור שגבר אמור להיות רך, אוהב וקשוח רק במקום אחד

BLOVE4LOVE

New member
זה היה בהומור.. גבר יכול להיות מה שהוא רוצה

רוך זו תכונה שמאפשרת השלמה יש לי נטיה לחבר מודעות עם הומור לפעמים זה מטעה אחרים במילים אחרות אמרתי לא להיות קשה עם עצמו אלה להיות עדין עם עצמו לפעמים שאדם קשוח עם עצמו במאבק הפנימי המתח שנוצר מהתהליך משפיע דיכוי ועייפות. אין נתיב אחד נכון של גבריות,בני אדם הם שונים וזה נהדר

PurpleFilth

New member
זאת דווקא הייתה שאלה כנה, לא מתריסה =]

זה מעסיק אותי כבר איזה כמה חודשים. מה זה אומר להיות גבר, או אישה, או ג'נדרקוויר, או כל מגדר אחר. אני עדיין מנסה לברר עם עצמי מה נשי בעיני, או למה אני מזדהה כאישה. סתם ניסיתי לתפוס טרמפ על השאלה שלך =]

BLOVE4LOVE

New member
../images/Emo266.gifטרמפ.. דעתי על גבריות ומעט על נשיות !!!

גבר הוא עוגן של עוצמה של שקט -לוחם ער למען בייתו-מוכן לפעול ולהניע מצב-יוזם-פעיל-כח הגנה ויצירה גבר שיש לו שקט יש בו התבוננות והערכה של מצב -הוא מוכן לפעול בצורה נכונה גבר יודע להזין רגשית ולאהוב אך הוא פחות נוטף רגשות מאשה לטעמי גבר כמו במין נמדד ביכולת לאיפוק שמעלה את המתח המיני לשלב יותר עוצמתי וחזק איפוק הוא כח התנגדות וזה כח מאוד פעיל בגבר יותר מבאישה לדעתי איפוק בצורה המאוזנת שלה משתפת פעולה עם ההתבוננות למען מסקנה ופעולה מדוייקת . אצל נשים זה קצת שונה, יש פעילות הורמונלית שמקשה על הכלה עצמית(ברור שיש יוצאות מין הכלל)זה מהתבוננות שלי. גבר יכול להחדר ולחדור -הרצון לחדור לפרוץ-גברי בעיני. הרצון להחדר ולהתמלא הוא יותר נשי למרות שגם גברים חווים אותו. ללקק זה אוניברסלי !
בעיקרון זה מקושר מאוד להתניות חברתיות-ההגדרה העצמית של תכונות-זה נרכש-וזה מתפתח לכן אין אמת אחת אלה כמה והכל קביל וראוי יש את ההבדלים בין גבר לאשה ברמת הגופנית שזה הורמניים נשים שמפציצים לעיתים כמו הטסטוסטרון אצל גברים

frankie246

New member
ואוו, אחי, בעיני גבריות זה כמעט כמו שאתה חושב

"גבר הוא עוגן של עוצמה של שקט -לוחם ער למען ביתו-מוכן לפעול ולהניע מצב-יוזם-פעיל-כח הגנה ויצירה" wtf?! מזדהה עם כל מה שאמרת, במיוחד עם המשפט שציטטתי, אע"פ שהוא קשה להסברה פשוטה. חשבתי להסביר את המשפט איך שאני מרגיש, אבל יצא לי יותר מ3 עמודים בוורד.
כל הכבוד על המשפט - משפט אחד שאומר כל כך הרבה. קבל לייק. אבל אני לא מסכים איתך בקטע של להיות נחדר. לגבר מותר להיחדר רק במצב אחד - כשאין לו ברירה אחרת. אבל מצד שני, הוא תמיד צריך להיות פתוח לקבל.
צחשוב על ההבדל ותראה שאני צודק...
אמממ אני מקווה שאתה צודק לגבי הגבריות והאיפוק, כי אםם זה באמת ככה, אז וואוו, אני מבסוט על עצמי אשש! ויש עוד הרבה תכונות של גבריות שלא ציינת, אבל הגבריות של גבר אמורה להתבטא בצורה שונה מאישה לאישה. יש אישה שגבריות מסוג מסויים תתאים לה ויש אישה שזקוקה לגבריות אחרת. כנ"ל גם לגבי הנשיות אצל האישה כשהיא מכוונת את זה כלפי גבר. אגב, לפי דעתי, זה לא שני סקאלות נפרדות - סקאלה של גבר וסקאלה של אישה. זאת סקאלה אחת, שבצד אחד יש גבריות בצד שני יש נשיות ויש גם תחום אפור כזה שיש ביניהם חפיפה. אולי בגלל זה לpurplefilth קשה להגדיר גבריות ונשיות. כי באמת אפשר לראות הרבה מקרים שבהם גבר מתנהג כלפי אישה בצורה נשית אבל אז הוא נחשב לרומנטיקן, ואם היינו לוקחים אותו להתנהג ככה במצב אחר עם חברה שלו או שיתנהג ככה כלפי גבר אז הוא יחשב כסיסי גמור. נ.ב. - מוחמא שהזכרת אותי בהודעה הראשונה שלך...

PurpleFilth

New member
לוחם ער למען ביתו?

זו אחת ההגדרות הכי עצובות ששמעתי בחיים. מלחמה גורמת לעשירים להיות עשירים יותר ולעניים להיות עניים יותר, וזורעת פחד בא/נשים כדי שלא יפקפקו בשלטון. זה המודל שלכם לחיקוי? ברצינות? לגבר מותר להחדר רק כשאין לו ברירה?? עם כל כמה שאני מנסה לקבל את זה שדעתך שונה משלי, האמירה הזאת כל כך הומופובית שאני פשוט לא יודעת מה להגיד עליה. אתה תבחר בשביל גברים האם להחדר ומתי? וגבר שנחדר מאבד את רישיון הגבריות שלו? אני מאוד מציעה לך בדק בית רציני ביותר. תתחיל מכאן: http://sexisnottheenemy.tumblr.com/post/334723575/nuditynotprudity-via-umanesimo קצת סדר לגבי התחום האפור: קודם כל, מין וgender זה לא אותו דבר, בניגוד למה שכתבת למטה. מין (sex) זה ההגדרה הביולוגית שלנו. מגדר (gender) זה סט שלם של תכונות שחלקן נחשבות גבריות וחלקן נשיות. מגדר הוא תלוי תרבות כמובן, ואין שום קשר בינו לבין המין הביולוגי. בנוסף, זה נכון שפעם חשבו שיש רק שני מגדרים, גבר ואישה, וזה נכון שהיום מבינים שהסיפור הזה כבר לא כל כך חד משמעי. אבל היום יותר ויותר א/נשים כבר לא קוראים לזה 'תחום אפור', אלא מציעים מודל שלפיו מגדר הוא דבר מורכב בהרבה, שיש הרבה יותר מ'גבר' או 'אישה' או 'באמצע'. התחום הזה כבר לא אפור, הוא ירוק וורוד ובז' עם פסים כחולים וסגול מנצנץ עם עיגולים כתומים וכוכבים זהובים.

frankie246

New member
חחח כבר אמרתי לך שאני אוהב את הלינקים שלך?

אבל באמא שלך, תרדי ממני... את יודעת למה התכוונתי בנליה ג'נדר ואת אפילו מראה את זה בעצמך בהודעה,למה את סתם תוקפת? ולגבי התחום האפור - אני קורא לו כך כי תמיד קראו לו כך. גם היום, כשכולם יודעים שהוא לא אפור ממשיכים לקרוא לו כך, כי הוא נזקק להגדרה כל כך מפורטת ומדוייקת. וזה לא משנה אם הייתי מנסה לדייק, כי היית תוקפת אותי בכל מקרה. הרי את אוהבת את זה ומחפשת לטפס עליי. וזאת לא מלחמה כזאת. קשה להסביר אותה במילים. כשתעמדי מול כפר שלם של ערבים עוינים שמחזיקים סכינים ואבנים כשאת חשופה, שכפ"ץ לגופך ואת רק עם שני חברים בלי כוח לחילוץ או גיבוי בדרך, רק אז תדעי על מה אני מדבר. לפחות אני יכול להגיד שזאת הפעם הראשונה שנקלעתי למצב מוחשי כזה שמסביר את המשפט. זאת לא מלחמה, זה התעוררות מאסיבית של יצרים השרדותיים. משהו פרה-היסטורי שטמון באדם עוד מהסבא רבא (בחזקת 100) שלו שהלך על ארבע. משהו שטמון יותר בזכר מאשר בנקבה. משהו שאפשר להגיד שהוא דומה בנקבה בנוגע לתחושה שלה כלפי הצאצאים כשהם חיים בטבע. ולגבי הקטע של נחדר - כן, יש בי קצת סימנים של הומופוביה. ייתכן ואני כזה. והלינק שהבאת - בראבו! ממש יפה! ואני בעיקרון לא בעד להיחדר, אבל קרה כבר שמישהו שאני ממש אוהב שאל אותי אם הייתי נותן לו לחדור אליי... ו... אמממ... אני חושב שלא ראוי לענות על זה פה... כי עניתי ממש מלוכלך... לכאן ולכאן...

frankie246

New member
וגם אל תשכחי את שאר הציטוט...

אני מביא אותו שוב, שימי לב לשאר המילים, תראי שזה לא רק מלחמה: "גבר הוא עוגן של עוצמה של שקט -לוחם ער למען ביתו-מוכן לפעול ולהניע מצב-יוזם-פעיל-כח הגנה ויצירה" עוצמה של שקט.... מוכן לפעול ולא נמצא בפעולה כעת.... הגנה.... יצירה.... את ממש מזכירה לי חלק מהערבים המסיתים שחיים סביבנו (ולא, בשביל שלא תתקפי שוב - אני לא אומר שכולם כאלה. יש לי גם חברים ערבים ממש טובים) כל פעם שמשתמשים במילה כוח או עוצמה את לוקחת את זה לאפיק שלילי...

BLOVE4LOVE

New member
תאמיני או לא רוב הגברים..

לא הורגים..בעולמנו זוהי נחלת מיעוטים...הרג ורבים מאלו ההורגים לא חווים תחושת גבריות ועוצמה אלה כאב נפשי והאידליה ברורה ונהירה- כולנו רוצים בחירות הרגשית לגלם אהבה חופשית אך העולם בנוי באופן שלא תמיד מאפשר זאת וחשוב להיות ערוכים..לכל מצב...כי יש את אלו שהאידליה שלהם היא הרס ותוקפנות ולפעמים לא מרוע אלה מהרגל וחוסר מודעות ערכים שלעצמם זה אחלה אמיתי ככה אני מרגיש אבל לדעת להתמודד צריך כי יש חארות של אנשים בעולם החיים אינם אידאל הם פשוט החיים

BLOVE4LOVE

New member
ליבון דברים פרנקו וזוהמה

אני לא רואה ברצון להחדר גבריות(מותר?), ציינתי שגבר יכול להחדר ולחדור אך אני מייחס ללחדור וללפרוץ גבריות. "גבר יכול להחדר ולחדור -הרצון לחדור לפרוץ-גברי בעיני" לגבי לוחם ער למען..לוחמה היא חלק מהקיום היא אקט פנימי לפעמים ולפעמים ויכוח אסרטיבי עם המורה של הבן שלך -אך הדגש הוא על למען.....בייתו. למען התא האישי=החלק האישי שלי באוכלוסיה -האחריות שלי.אדם לא יכול על הכל.אידאלים זה אחלה גם ציפס זה טעים ..אז מה .בסופו של דבר כל אחד עושה למען המקורבים אליו(ואם יפגעו בהם יש סיכוי שתאכלי לפוגעים את הראש ?) והטובים שביננו מנסים להיות מועילים גם לשאר בסובלנות והם נעימי הליכות ..חלקנו לא ..יש מלא טיפוסים והעולם מורכב זה מה יש . צריך לדעת מתי להילחם וזה למה לוחם ער .זה שלי -גישה ויש עוד מלא .

frankie246

New member
זה לא כמו שאתה אומר...

שנה שעברה הייתי מטורף על מישהי. הייתה לנו חברות ממש מיוחדת. באמת היא כל כך מילאה אותי, שאפילו לא הרגשתי צורך להיכנס לאתרי פורנו. ממש הרגשתי א-מיני לכמה זמן. אבל מצד שני, יש לי חבר שאני מטורף עליו (הוא לגמרי בטעם שלי, ולא יודע על הנטיות שלי. היינו ביחד במעונות, חדר מול חדר). דווקא אז, כשהרגשתי כל כך מלא מחברה שלי, היה לי רצון כל כך חזק להיכנס אליו לחדר ולהפשיט אותו. כבר ציינתי את זה בעבר - מה שאישה מספקת לי זה לא מה שגבר מספק. אז אולי בגלל שהרגשתי שבע ממה שאישה מספקת, פתאום הרעב הזה לגבר נראה יותר גדול ממה שהייתי רעב באמת... מעניין אם יש פה מישהו שיודע להסביר את ההבדל בסיפוק בין גבר לאישה. כבר כתבו לי פה כמה אנשים שכל מין (gender) מספק גם אצלם צרכים שונים.

BLOVE4LOVE

New member
פרנקי סיר רותח אתה-להוריד את האש שקלת ?

להעסיק את עצמך בדברים אחרים שמעניינים אותך ? כמה שאתה מתרכז בנקודה של הקושי אתה מגדיל ומעצים אותו לך למקום אחר בתודעה שלך תתעסק במשהו מועיל ומהנה אל תדחיק אבל אל תלבה את האש-זו דעתי . תן לעצמך זמן להרגע לסערה לעבור-אתה בעל הבית. קח את זה בקלות אתה באמת עושה רושם של אחלה בן אדם. אל תטריף את עצמך,שלא תעשה משהו שתתחרט עליו.
תבשיל לאט על אש קטנה תן לחיים לנוע ואתה תמצא איזון ואין לי ספק בכלל עברתי דברים קשים עם עצמי וראיתי אחרים עוברים. שמע אני מבין מה עובר עליך שאני התעוררתי מינית למורכבות שלי לא ידעתי איך לנוע איך לחשוב הכל היה מעורבב ומלא דחפים. אתה מעונין בשליטה ? זה כמו בגיל הטיפש עשרה-מלא דחפים והורמונים הגוף משתנה ויש מתח בגוף,לחלקנו זה סיוט והחלק החשוב זה עובר אנו לומדים לשלוט על הדחפים אתה לא קורע את הבגדים לכל בחורה שאתה מתחיל לנשק ? אושכן?(לא שזה רע! אני בעד הכל -כל עוד זה בהסכמה ותועלת) שמע יש מלא נקודות לדבר.. כמו עונג וכאב יש כאלו שזה מדליק אותם(כמוני). אני וויתרתי על פיתוח נטיה שלי -סדיזם כי אני חושש מלהפיק עונג מכאב(שוב...מותר ?)המצפון ....(מה יהיה שזה יתפתח,אלו מחשבות יהיו לי ורצונות..לא מעוניין
) ואתה לא תאמין כמה זה מזמין בשבילי לעבוד עם דמעות וטירוף מיני לכן אני מאמין בתא אישי שאני מכיר את הבן\בת אדם שאיתי והכל בא באהבה ורצון טוב ויש קבלה של שני הצדדים אחד של השני.וגבולות אם צריך. מי שריגשית ומנטאלית מוכן לחיות אחרת זה מדהים ואחלה אתה לא חייב וזה אחלה גם... מה שאתה רוצה
.

למעלה