שלום כולם, אני חדש...

שלום כולם, אני חדש...

קוראים לי שמעון כהן, אני כמעט בן 17, אני מבית שמש, נולדתי למשפחה דתית, אבל עזבתי את הדת מהרבה סיבות שבסופן התבררו כסיבה אחת- אני סטלן ועצלן. בכל מקרה, אני מאמין באלוהים, כי דוגרי, אין סיכוי שהוא לא קיים, ואני חושב שמי שמאמין באלוהים חייב להאמין ברוחות ובעולם הבא, כי זאת יצירה אלוהית, וזה מראה שהנשמה ממשיכה למקום אחר מעבר לקבר שהגוף נכנס אליה. בכל מקרה, אני מקווה להתאקלם פה יפה, אני לא כל כך מבין כמו שכולכם מבינים פה, אבל אני שמח לראות סיפורים וכאלה. אף פעם לא היה לי מקרה שפגשתי/הרגשתי/שמעתי רוח, אני מת שזה יקרה לי. וגם אני רוצה לעשות סיאנס. ויש לי עוד שאלה, אתם לא קשורים לכל העניין של מאגיה- נכון?

הם לא מתייחסים פה לחדשים ../images/Emo4.gif

גם אני רשמתי שאני חדשה והם לא רשמו לי ברוכה הבאה או משו
אז אני אומרת לך ברוך הבא

I am a freak

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני מתעסק במאגיה, אכן. ואם אחת התשובות תדרוש ידע במאגיה- אני לא אחשוב פעמיים. לא אמורה להיות עם זה בעיה מבחינת הדת, כיוון שלא אתה הוא זה שעוסק במאגיה- אלא אני. אני הוא זה שמגיע לו למות. תודה
בהצלחה בהמשך, הפריק.

אבללל...

בכל פורום שאני נמצאת בו אמרו לי "ברוכה הבאה אם את צריכה משהו תפני אלינו" וכאלה דברים... אתם הפורום היחיד שאפחד לא מגיב לחדשים... אולי אתם עסוקים וכאלה ובאמת שאני לא באה להיות פה קטנונית או משהו אבל בכל זאת תהיו קצת יותר נחמדים

למעלה