שלום כולם אני חדש

2packing

New member
שלום כולם אני חדש

שלום לכולם אני אייל אני בן 13 ואני חדש בפורום הזה אני מאוד מתעניין בנושא והייתי שמח להיות חלק מהפורום הזה מקווה שתקבלו אותי יפה פה... איסיקיו:263285789 מסנג'ר:[email protected]

Guy24Gold

New member
ברוך הבא

הייתי שמח להציע לך קנקן\בקבוק\ספל\אצבעון שיכר על חשבון הבית אבל בגלל העלת מחירי הלחם אין לנו כסף לחלוקת מצרכי מזון בסיסיים בחינם (כמו שיכר) ואתה יכול כמובן לקנות אותו מאיתנו בתשלום סמלי של 99.99 שח לכוס שיכר. ועכשיו מבצע: כוס שנייה על הבית! לא, לא כוס שנייה על חשבון הבית אלא את הכוס השניייה אתה נותן חזרה לבית. או שפשוט סתם תיתן לנו כסף בלי שנביא לך כלום.

בורן

New member
יאללה! שפוך גלוני שיכר!!!

ברוך הבא!!! משקאות לכולם!!! (יאללה, כל עוד נשאר משהו בחשבון הבית, זו מטרתנו לחסל את זה).

ברוך הבא עקב קיצוצים תאלץ לשלם דמי

חבר סמליים בסך $1,000,000 אתה יודע DDN המסכן נאלץ למכור את הקאדילק שלו שלא נדבר על בית הקיץ שלו בשבדיה
(עצוב, עצוב)

ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

תתעלם מהערות על חשבונות בית מנופחים.. בדיחה שנחרשה קצת יותר מידי *רמז* מתעניין בנושא זה התחלה טובה.. האם אתה גם פעיל בנושא ? (משחק ? מנחה וכו' ?)

2packing

New member
אני רק עכשיו גילית עניין בנושא

שהייתי צעיר יותר טסתי לאמסטרדם וראיתי קבוצה של אנשים משחקים בזה והתחלתי לשאול אותם שאלו (הם היו ישראלים) ומאז אני תמיד מנסה לקרוא ספרים וכאלו .אני עדיין לא הייתי פעיל בנושא אבל אני מאוד ישמח שכן

שלבים להכנת קבוצת d&d

תחפש 3-4 חברים שאוהבים את המשחק ובקטע של פנטסיה
תבחרו מנחה(מישהו יצירתי שיודע להכין הרפתקאות יפות)
תקנו את הספר לשחקן (מהדורה שלישית,מתורגם,165 ש"ח)(אפשר גם את הספר לשהם בל זה פחות חשוב)
תקראו טוב את הספר תכינו דפי דמות (בסוף הספר לשחקן) ותתחילו לשחק d&dמהדורה שלישית.

שלבים שלוש וארבע אופציונליים

אפשרות שלדעתי היא יותר יעילה היא למצוא קבוצה שכבר קיימת.. להצטרף וללמוד as you go .. בוודאי יהיה להם עותק של הספר/ספרים ובוודאי יהיו להם דברים להציע שלא קיימים בספרים..

DDN

New member
מצטרף לדעתו של באל"ר בנושא.

אם יש לך את האפשרות למצוא חבורה שמשחקת באזור מגוריה ולהצטרף, זה יהיה האידיאל. אתה תלמד את המשחק בזמן מהלכו. הספרים הם המלצה. הרי מה שחשוב זה המשחק ולא החוקים. וכמובן שיהיה להם דברים להציע שלא כתובים בספר. אם אתם קבוצה של חברים שרוצים להתחיל לשחק, אז אולי כדאי או לרכוש את הספר לשחקן, או אפילו למצוא מנחה או שחקן מנוסה שיתחיל להצעיד אתכם בדרך למשחק. בהצלחה!

עד כמה שהבנתי מדבריו אין לו באיזור

אנשים שהוא מכיר שהם משחקים משחקי תפקידים אבל יכול להיות

DDN

New member
מאיפה הבנת את זה?

שירשום מאיפה הוא, חייב להיות מישהו מאזור קרוב. ואם לא מפה, אז מהגילדה.

הוא אמר שהוא מתעניין ו

הוא מנסה לקרוא ספרים וכו' אז כנראה שאין שחקנים באיזור שלו שהוא מכיר.

2packing

New member
היי כולם

אני מאזור המרכז אני גר בחולון...אבל אם תמצאו מישהו מבת ים תל אביב אז אני ישמח מאוד להכיר אותו ושנלמד את העניין משחקי תפקידים ביחד.. ודרך אגב אין לי אף אחד שמתעניין ביחד איתי בנושא חוץ מאמא שלי ...

DDN

New member
אתה מהמרכז, ואין לך אנשים?

לא נראה. לי. תכנס לגילדה (אני אחפש לינק) ותראה שבטח יש לא מעט. חולון/ת"א/בת ים/רמת גן/גבעתיים. זה אזור ענק. בטח תמצא אנשים. . . .

DDN

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

שמח לראות אותך פה, תמיד שמח לראות אנשים חדשים שרוצים להתעניין, להבין ולדעת על משחקי תפקידים. אם יהיו לך שאלות - אל תהסס לשאול, נענה עליהן בשמחה. למה אתה קורא "מתעניין בנושא"? בכל מקרה, ברוך הבא

../images/Emo46.gifדי כבר!!!!!!! מיצינו!!!!!!!!!!!!

די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nihau

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא! בוא תכיר אותנו

במפגש הפורום שיתקיים עוד 3 ימים.

למעלה