שלום כולם! אני די חדשה פה....

• פותח הנושא loba
  • פורסם בתאריך

loba

New member
שלום כולם! אני די חדשה פה....

מאוד נחמד לראות שיש כאן פורום לסידרה המדהימה הזאת!!! ורציתי לשאול כאן אתכם כמה שאלות: 1. מה עושים שחקני הסידרה האלה כיום? (אשטון-כולנו יודעים שממשיך בקרירת משחק, אבל מה עם השאר?) 2. איך אתם מצליחים להחליט את מי אתם יותר אוהבים? כאילו, כל פעם שאני חושבת על זה אני מוצאת את עצמי במבוי סתום. זאת-אומרת קלסו הוא חתיך והוא ממש אבל ממש מצחיק אותי, פז הוא הדמות המצחיקה ביותר-לדעתי, אריק הוא כזה חמוד...דונה היא פשוט מגניבה, ג'קי היא...ג'קי, והייד הוא גם ממש מצחיק ומגניב! בסוף החלטתי שהייד הכי שווה! אבל אני עדיין לא שלמה עם עצמי, וכל הזמן מחליפה...בנוסף חוץ מהחבורה הזאת אני חושבת שקיטי ורד הם שני האנשים הכי מגניבים בכל הסדרה הזאת!!

double O S

New member
XD../images/Emo96.gif

טבלול ושבלול אהבתי

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

הדמות האהובה עליי היא גם הייד
אבל אני אוהבת את כל הדמויות- זה שאני מעדיפה אחת במיוחד לא אומרת שאני לא יכולה לאהוב את כל השאר...

mor kutcher

New member
אולה!!!

ממצב? וולקאם לך!!! המועדפת עליי היא קלסו כי הוא פשוט טיפש וחמוד בטירוף... על כל האחרים אני חולה אבל הוא המועדף... אני מבינה את המצב שלך, כי לפעמים גם אני פשוט קולטת שאחת הדמויות היא המועדפת עליי עכשיו, כי לכל אחת יש את המיוחדג'ות שלה... בעיקרון-קלסו... תהני לך!!! תמונת פתיחה>

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

כולם ממשיכים בקריירת המשחק שלהם לפי מה שידוע לי... אני יודעת שטופר עובד על סרט, ובטח גם אשטון ואולי גם לורה... מי יודע! בקשר למי שאני הכי אוהבת- אני אוהבת את מי שהכי מצחיק אותי, שזה פז בדר"כ

AsHtOn GiRl 3

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני שרון ואני דווקא שלמה =) אני הכי אוהבת את קלסו כי הוא חתיך וטיפש ומצחיק ומושלם
אחרי זה את פז........ ואז ג'קי

CaMi GiRl 1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifגם אני די

חדשה פה........ אני מישל ואני הכי אוהבת את פז...כי הוא מצחיק כזה וחמוד...אני הכי אוהבת אצלו זה את המבטא שלו .......חח...והוא גם כזה מושלם
ואחר כך אני אוהבת את אריק ואז את אשטון
מקווה שתהני פהההה-בטוחה

למעלה