Starving for truth
New member
שלום כולם.. (אולי חדשה)
נחמד לראות שיש כזה פורום
רציתי לשאול אתכם- הרי אתם מגדירים את עצמכם כפילוסופים (אחרת לא הייתם קוראים/ כותבים פה), אז נראה לכם שיש לזה גבול? אני מתפלספת על הכל. וככל שאני מתבגרת ומוצאת חוסר מכנה משותף עם החברה הסובבת- זה גובר. אני מוצאת את עצמי מהרהרת במשמעות. ממשמעות חיי- מגיל מאוד צעיר (בכתה ד' או ג' הסתכלתי באלבום תמונות- ושראיתי את הזמן של "אז" שלא יחזור, זה גרם לי עצב וחרדה והרהור- שאז כמובן היה שטחי, אבל הוא לא נעלם וגובר מיום ליום. עכשיו תכלס- אני חושבת על הכל, אינספור פעמים, בין אם זה רלוונטי או לא ואני מרגישה שאני עצורה ברמה הכי בסיסית בכל תחום בחיים שלי- אני מנפחת סביבי בועה שהולכת וגדלה מיום ליום בגלל עודף ההרהור הזה. אני חיה רק "בראש" ולא מעבר לזה. אתם מזדהים עם זה? זה חלק מלהיות "פלספן" לדעתכם? או שזו רק אני? אתם מהרהרים על הכל? אם לא כיצד תקבעו מתי כן ומתי לא?.. אותי אישית כל תהליכי המחשבה האלו מובילים למקום אחד- חוסר אונים, חוסר רצון, חוסר הבנה "למה", אני ממש נלחמת בעצמי, וכ"כ נשבר לי מהחיים ככל שאני חושבת עליהם, נשבר לי ממש מבית הספר- ואני עומדת על 95+ בהכל, והשנה זה הולך ויורד, וזה כ"כ מבאס אבל כאילו נשבר, אני באמת ובתמים לא מבינה למה. כל פעולה פעוטה היא כלום, כל פעולה גדולה היא כלום. אני מרגישה שבראש שלי הכי התקדמתי מבחינה נפשית, ובפועל אני לא מגיעה לכלום. אין חיי חברה, אין כבר ציונים, אין כלום. גם מה שאני אוהבת לעשות מאבד מהטעם אם אני חושבת על זה. אז זהו.. מזדהים? מה אתם חושבים? תודה מראש
לילה טוב.
נחמד לראות שיש כזה פורום