לא מזמן קנו לי את הספר "ספר החוקים לשחקן" של מבוכים ודקרקונים השאלה שלי לאחר עיון קצר האם אפשר להתחיל לשחק בקבוצה לאחר קריאה של הספר הנ"ל בלבד? יש ספר שהייתם ממליצים עליו בנוסף? ראיתי שיש ספר מפלצות נשמע מעניין...
אני יודע שאתם לא כל כך אוהבים את זה אבל אולי בכל זאת תעזרו לי??? ממש לא קשה תלחצו על הקישור פה זה יפתח לכם חלון ואתם יכולים לסגור אותו ישר!! מה שזה עושה זה מביא לי 10 מטבעות זהב לדמות ... נראה לי שכל אחד יכול להכנס פעם ביום.... ממש תודה על העזרה אני נוב במשחק =)
ההודעה שלו תשאר (מה גם, שאני משוכנע שהוא כתב בפורום בעבר, אני מכיר את הכינוי שלו מתפוז, והוא לא סתם מציפן מעצבן שכותב את ההודעה, עם שקרים, ונעלם) שיהיה לו בהצלחה במשחק.
כן - אפשר לשחק לאחר קריאת הספר הזה בלבד לא - אני לא ממליץ על ספר אחר בנוסף. ספר מפלצות - אם אתה שחקן ולא מנחה - הוא ממש לא בשבילך, חבל על הכסף. האמת? אתה לא צריך גם לקרוא את הספר לשחקן כדי להתחיל לשחק בקבוצה. אתה יכול קודם להצטרף אליהם, ורק אז לראות אם אתה צריך את הספר.
יש לי עוד שאלה יש פה משחק נחמד שהוא DND שכזה הוא מבוסס טקסט השאלה היא האם הוא דומה בצורה כלשהי למשחק בקבוצה עם מנחה והכל? ד"א אתם מוזמנים לשחק ב2 המשחקים =)
לא. הוא לא כמו משחק עם מנחה וקבוצה. אין תחליף למשחק מול אנשים אמיתיים. אין תחליף לפרצופי הפתעה כשאתה עושה דברים, לשחקן שכל הזמן יוצא לבדיחות אוף-פליי או לפיצה שהשחקנים חולקים יחדיו. מה גם, שאין משחק מחשב שיכול לחשוב על כל האפשרויות.