שלום כבוד הרב

שלום כבוד הרב

יש לי בעיה אני בקשר עם בחור קרוב לשנתיים ואנחנו ידידים קרובים . ומשך תקופת הקשר הזה התחלתי לפתח אליו רגשות ועכשיו מאוהבת בו . ואין לי מושג אם הוא רוצה אותי הוא כול הזמן מסתכל עלי מבטים מוזרים כאלה . וכול פעם שאני ניפגשת איתו קורה לי משו רע ובמיוחד בחודש האחרון : למשל דיברתי עליו נשפך לי הקולה ,נפל לי העגיל ,או שהייתי אצלו בבית לא הרגשתי טוב ,ראיתי מתחת לבית שלו חתול שחור,כמעט נשרפה לי הציפורן ביד ,ועוד כל מיני דברים כאלה מפחידים ובכלל בזמן האחרון אני חושבת שיש עלי עין הרע מה דעתך על זה? ואם יש עלי עין הרע איך אני יכולה להוריד את זה ממני? ומה קורה פה עם היעינין? בתודה רבה על העזרה.......

שיהיה לך תמיד רק טוב וטוב וטוב

נשפך לך הקולה ? לא נורא. בקבוק קולה עולה 5.50 ש"ח. מזגי מחדש ושיהיה לרוויה. נפל לך העגיל ? בעיה אכן רצינית. אבל תשמחי שרק העגיל נפל. תארי לך מה היה קורה אילו האוזן היתה גם נופלת חלילה... לא הרגשת טוב ? יש לזה דבר שמסייע. וזה בדוק ומנוסה. גם לי זה קרה. פשוט לוקחים אקמול. במצב קשה יותר, בולעים אופטלגין. ראית חתול שחור ? איזה מזל יש לי. אני עיוור צבעים. ומעולם איני רואה חתולים שחורים. בעצם אני יכול לראות, אבל זה לא מעניין אותי. ,כמעט נשרפה לך הציפורן ביד ? נו... תודי לקדוש ברוך הוא שרק כמעט נשרפה. תארי לך אם היתה נשרפת באמת חלילה וחס. וכעת ברצינות : מדין תורתינו הקדושה, אסור להתייחס לכל אותן סימנים. ממש אסור בתכלית. אומרים שאם מתייחסים, אז בעצם המחשבה את יכולה חלילה לגרום לעצמך... חשבי טוב אז יהיה טוב. בנושא עין הרע, זה נושא שדיברו עליו. גם בזה, עד להורדה ובכלל תמיד מומלץ לא לחשוש כלל מזה. מי שאינו חושש ואינו חושב על זה, עין הרע שולטת בו הרבה פחות. סליחה על הציניות. מה לעשות ?! כך נולדתי... העיקר שיהיה לך תמיד רק טוב וטוב וטוב. ב ה צ ל ח ה

יש בזה משהו אבל........

בתקופה האחרונה בערך 4 חודש כל מה שאני עושה לא הולך לי כאילו מישו שם עלי עין כדי שדברים לא יצליחו לי בחיים והדברים הרעים לא מפסיקים לבא אחד אחרי השני אני לא יודעת מה זה אבל ניראה לי שיש עלי עין הרע ויש איזה דבר שאפשר לעשות כדי לבדוק את זה או להוריד ממני את זה??

המתיני לבוקר.

מנהל הפורום אינו בקו הבריאות. והיה אם ייכנס, אני מתאר לעצמי שיוכל להדריכך אצל מי ניתן להוריד. רק אם לעצתי תשמעי, אל תלכי לכל אחד... צריך לבדוק ולברר קודם טוב טוב על האדם ורק אח"כ ללכת. כי לא חסרים שרלטנים לצערינו בשוק הזה. אם את באיזור המרכז, וודאי תוכלי לקבל כאן לפחות שתי שמות של אנשים אמינים בהורדת עין הרע. אני אישית מסתייג מכך. אם חלילה אחוש שאני בבעיה מעין זו, אומר בעצמי תפילה מסויימת נגד עין הרע. אבל איני פונה לאחרים. בדעתי זו אני מסתמך על דעתו של אדם קדוש מאד שזה מה שהוא אמר לי. הצעה נוספת לבנתיים. קראי קריאת שמע שעל המיטה המודפס כמעט בכל סידור. הקריאה הזו אינה נאמרת על המיטה דווקא. השתדלי להבין מה שאת קוראת שם. יש שם פסוקים נפלאים ביותר המסוגלים לשמירה גדולה ולהינצל מכל המזיקים. ואח"כ וערבה עליך שנתך.

למעלה