שלום יש פה פריזאים?

דליההה9

New member
שלום יש פה פריזאים?

רציתי לדעת איך פאריז בעונה הזו של השנה? האם יש עונה אחרת יותר מומלצת? אני ובעלי רוצים לחגוג עשור לנישואים וזה המקום הכי רומנטי שיכולתי לחשוב עליו.
לכאלו שהיו בפאריז כבר, האם כדאי לקחת טיסה ישירה או שאפשר להוזיל עלויות ע"י קונקשין? האם זה שווה בכלל?
אודה על כל טיפ, תודה.
 
עזבי, בין כה מלא תיירים, הם מדברים שם שפה

שאף אחד לא מבין והאוכל יותר גרוע מהאוכל בגרמניה
צדפות וצפרדעים . ..
 

tch111

New member
צדפות זה מעולה, צפרדעים עוד לא טעמתי

וזה מזכיר לי בדיחה
ישראלי נכנס למסעדה בפריז
ניגש אליו המלצר, ושאל מה אפשר להגיש
ענה הישראלי בשאלה
"יש לך רגליים של צפרדע"?
ענה המלצר "כן"
השיב לו הישראלי
"אז תקפוץ ותביאי לי צלחת חומוס עם פיתות" בבקשה".
 


 

paviva

New member
לטוס לפריז עם 10 שעות קונקשן בריגה? לא תודה

תמיד אפשר להוזיל עלויות עם כל מיני טיסות קקמייקה עם קונקשנים אבל לדעתי זה לא שווה את הכמה עשרות דולרים שתחסכי על כל כרטיס. עדיף לקחת טיסה ישירה באייר פראנס או באל על (מניסיון- זה פחות או יותר אותו סדר גודל של מחירים אז עדיף אל על). כרגע די קר בפריז - מעלות נמוכות מאוד ויש סיכוי לשלג. לא ממש הזמן האידיאלי לטייל, אבל מצד שני יש פחות תיירים אז זה יותר אותנטי. אם יש לכם אפשרות לטוס באפריל-מאי לדעתי זה עדיף.
 

CeruleanCat

New member
ישירה

לארקיע יש טיסות ישירות במחיר לא רע, בעיקר אם מזמינים קצת מראש.

מזג האוויר הצפוי לשבועיים הקרובים מתחת לעשר מעלות ודי מעונן. ההחלטה אם זה קר מדי או בדיוק מתאים לטיולים זאת בחירה אישית.
 

דליההה9

New member
חחח.. בדיחה טובה!

תודה על התשובות זה בהחלט עוזר. נראה לי שמאי זאת אופציה טובה אם מתחשבים במזג האוויר.
 

שין

New member
נדמה לי שמאיפברואר ציטטה כבר

אין חורף קר יש לבוש לא מתאים

פריז מקסימה בכל ימות השנה, ואם לבושים היטב (מעיל צמר, כפפות, כובע וצעיף- ובמקרים חריגים בגדים תרמיים מתחת) אז לבוא לפריז מתי שאפשר. (גם במאי עשוי להיות קר.)

באפריל העיר מתכסה בעצי פרח (אפרופו: יש סיפור מד''ב יפהפה ששמו "ריח קלוש של עצי פרח") בבת אחת והופכת מהעיר באפור לעיר הפרחונית והירוקה.

קונקשיין פירושו לבזבז יומיים בנסיעות - אישית אין מצב שאעשה זאת.
 
למעלה