לאלא!ניו יורק יאללה מי בא לטיול פורום?
G g a l4 New member 17/1/08 #19 שאני אבין.... סתם בשביל הקטע ובשמחה,אם מותר לה סתם נו כבר אמרנו שמשנים את היעד לפריז...(למרות שאני רוצה ניו יורק!!!) טוב די,אני חוזרת ללמוד יש לי מבחן בי!!
שאני אבין.... סתם בשביל הקטע ובשמחה,אם מותר לה סתם נו כבר אמרנו שמשנים את היעד לפריז...(למרות שאני רוצה ניו יורק!!!) טוב די,אני חוזרת ללמוד יש לי מבחן בי!!
ט טלי לשלטון New member 17/1/08 #20 היי אני לא אמרתי...אני רוצה ניו יורק וטלי זאת לא בקשה כזאת גדולה! אהההה ותורידו את הפרק של היום של מיכאלה...טלי נורא חמודה שם..היא בוכה בהצלחה במבחן..... אני קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה!!! חחחחח
היי אני לא אמרתי...אני רוצה ניו יורק וטלי זאת לא בקשה כזאת גדולה! אהההה ותורידו את הפרק של היום של מיכאלה...טלי נורא חמודה שם..היא בוכה בהצלחה במבחן..... אני קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה!!! חחחחח
G g a l4 New member 17/1/08 #29 בכלל לא בקשה גדולה!../images/Emo3.gif טוב אולי נוריד קולה כבוד לך!!!!!!!! לא שיניתי חתימה (אינלי כוח להגיב שוב ) ואני אכן זקוקה להצלחה תודה
בכלל לא בקשה גדולה!../images/Emo3.gif טוב אולי נוריד קולה כבוד לך!!!!!!!! לא שיניתי חתימה (אינלי כוח להגיב שוב ) ואני אכן זקוקה להצלחה תודה
נ נעה של ה י ם New member 17/1/08 #10 אוווו, פריז זה גם טוב. למרות שלא נהנתי שם כ"כ, אבל הייתה לזה סיבה שלא קשורה לעיר בכלל. בכל אופן, פריז! כ"כ יפה לנחות שם בלילה. ושיכורים ברכבת ומסוממים בפומפידו
אוווו, פריז זה גם טוב. למרות שלא נהנתי שם כ"כ, אבל הייתה לזה סיבה שלא קשורה לעיר בכלל. בכל אופן, פריז! כ"כ יפה לנחות שם בלילה. ושיכורים ברכבת ומסוממים בפומפידו
G g a l4 New member 17/1/08 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif אבל מצטערת לאכזב שיכורים ומסוממים יש גם בניו יורק סתם נו אני מוכנה להתפשר על פריז
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif אבל מצטערת לאכזב שיכורים ומסוממים יש גם בניו יורק סתם נו אני מוכנה להתפשר על פריז
נ נעה של ה י ם New member 17/1/08 #24 וואי הרבה פחות ותודה לג'וליאני חח סתם. אבל וואי פריז זה משהו. המטרו בלילה זה אחד ה-דברים. המלחיצים. לעמוד בתחנה ולשמוע מאתיים שיכורים שרים ואז לגלות שזה רק קול אחד שמהדהד ברחבי התחנה. [אבל פסדר, ללכת עם סממן ישראלי/יהודי כלשהו בהייד פארק ביום ראשון זה גם לא להיט.]
וואי הרבה פחות ותודה לג'וליאני חח סתם. אבל וואי פריז זה משהו. המטרו בלילה זה אחד ה-דברים. המלחיצים. לעמוד בתחנה ולשמוע מאתיים שיכורים שרים ואז לגלות שזה רק קול אחד שמהדהד ברחבי התחנה. [אבל פסדר, ללכת עם סממן ישראלי/יהודי כלשהו בהייד פארק ביום ראשון זה גם לא להיט.]
G g a l4 New member 18/1/08 #40 וואי קרעת אותי../images/Emo6.gif "ולשמוע מאתיים שיכורים שרים ואז לגלות שזה רק קול אחד שמהדהד ברחבי התחנה."
וואי קרעת אותי../images/Emo6.gif "ולשמוע מאתיים שיכורים שרים ואז לגלות שזה רק קול אחד שמהדהד ברחבי התחנה."
נ נ ו נ י י י י New member 17/1/08 #28 הווו פריז../images/Emo99.gif אין כמו פריז. מצידי מחר אני אטוס. אוי לא, מחר יש לי מבחן בהיסטוריה.[ ]. אז מחרתיים.
הווו פריז../images/Emo99.gif אין כמו פריז. מצידי מחר אני אטוס. אוי לא, מחר יש לי מבחן בהיסטוריה.[ ]. אז מחרתיים.
ט טלי לשלטון New member 17/1/08 #22 חחח את גם אדומה אז זה נראה אותו דבר... ולא, לא ידעתי, אבל העיקר שאת יודעת בהצלחה במבחן