שלום. יש פה מישו?

שלום. יש פה מישו?

סתםסתם. אני מנסה לברוח מהמבחן הדפוק הזה... הידעתם של"קול" יש מלאאאא מאפיינים? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע|מקיא| לילה טוב לעולם. אני הולכת לנמנם... כן כן זהו שרשור השטויות... אתן מוזמנות לשרשר לפה תשובה לשאלה- אם הייתי יכול/ה (אני אופטימית הא?
) להיות בכל מקום שהייתי רוצה, איפה הייתי הרגע? אני בטח הייתי עכשיו על מטוס לאן שהוא. לא משנה לאן. העיקר הרחק מכאן.

ואייי שושב, איזה טלפתיה

כל הלילה חשבתי על התסריט שאני צריכה לכתוב ונראה לי שאני אאזין לרמז הדק שהיא נתנה לי ואפתח את "ירושה"
חחחחחחחחחחחח

g a l4

New member
ניו יורק../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

אתמול אמרתי לחברה שלי שבא לי לטוס לאנשהו
יואווו עכשיו עוד יותר בא לי לטוס! יאללה מי בא איתי?

me me me me me

אפילו הוצאתי ויזה. פי איזה בזבוז. אלא היו ה1000 שקל היותר מבוזבזים של חיי. אבל לפחות בזכותם עשיתי עגיל בלשון... הכי טוב לראות בכל דבר גם את החיובי... נ.ב אני מקומבנת ואני אפילו לא יודעת למה

i wanna be a part of it, new yorkkk new yorkk

היית נוסעת, בשביל לראות איזה מחזה בברודווי או משהו. אבל עדיף הוליווד, לבקר חברות ואז להשתקע על ההר, מתחת לO או משהו.

g a l4

New member
אבל בניו יורק יש לי את מי לבקר

בהוליווד לא
אם הייתי חושבת על זה לפני אז אולי הייתי יכולה ללכת להופעה של הספייס גירלס

לכל האנשים שאני מכירה יש קרובים בארה"ב.../images/Emo6.gif

יש מישהו שאין לו? וסתמו! לונדון
אבל גם פארי וניו יורק זה טוב
איי ניד מאניייייייייייייי

g a l4

New member
שאלה טובה../images/Emo6.gif

היום נפל לי מהמפתח המחזיק מפתחות מלונדון
אבל אל דאגה!החזרתי אותו

ת'כלס../images/Emo6.gif

אבל שלי הם קרובים ממש ממש רחוקים. איזה בני דודים של דוד של סבא או משהו בסגנון. כמובן, הם עדיין היו אצלנו כשהם ביקרו בישראל..
אי ניד מאני אנד טו בי ריליסד!

ולכולם יש כסף ,נכון? כאלה חראים.

אני אגדיר את האופי שלהם ואתן תסמנו
זה חייב להיות נכון- הם אשכנזים, מלאים בכסף, קמצנים, אדישים, סנובים, לא יודעים לארח (אם הם כבר מזמינים, לא שיוצא) אה ואם הם כבר מציאים סופסוף ארוחה או שתיה לפחות, ואתה אומר "לא" בשביל הנימוס, הם לא מציעים שוב. כאלה חראים. ואתה יכול לבוא אחרי נסיעה של 12 שעות והם יציעו לך רק תה ותגיד "לא" בנימוס והם יעזבו אותך לנפשך. נכון או לא? או שרק אצלנו עם כאלה?

אממ חלקית כן

אדישים וסנובים הם לא, הם דווקא היו ממש נחמדים. חוץ מזה שרציתי להראות להם משהו, לא זוכרת מה אפילו, וכל מה שהם התעסקו בו זה כמה יפה אח שלי מדבר אנגלית, ולקחתי ממש קשה

mary17

New member
לא

דוד שלי מקסים!! כשהייתי בלוס אנג'לס הוא לקח לנו חדר במלון (קראון פלזה בוורלי הילס!!!!1) עם נוף לשלט על הוליווד ולא נתן לי לשלם על כ-ל-ו-ם!! כמה שהתחננתי לשלם ולהזמין אותו הוא לא נתן לי וקנה לי כרטיס לטלפון ומלא מתנות היה לי כיף אני רוצה שוב

g a l4

New member
וואי שלי ממש לא ככה../images/Emo6.gif

אבל זאת רק בת דודה שלי שם
ובפעם האחרונה שהייתי בניו יורק,היא הזמינה אותנו לישון אצלה(למרות שבקושי לעצמה יש לה מקום בבית...)

גם שלי ממש לא ככה..יש לי כמה בני דודים שם

והם ממש נחמדים...יש מצב שאני טסה אליהם בקיץ...

תמרוש5

New member
לי אין בניו יורק אבל יש בהוליווד../images/Emo11.gif

לא קרובים,חברים אבל הם התנחלו אצלנו לפי שבועיים להרבה זמן אז מותר לי גם להתנחל אצלם! אבל אני בכלל רוצה ניו יורק

למעלה