ברור שיודע
M My Shadow and ME New member 29/4/05 #21 הפעם עברת את הגבול!!!../images/Emo46.gif סתם. עוד לא נכנסתי אפילו ...
M My Shadow and ME New member 29/4/05 #24 חחח אהבתי../images/Emo6.gif חוץ מהשאלה האחרונה..למרות שעוד אף פעם לא התבלבלו.. .. ואהמ...קיבלתי 40 יאיי
חחח אהבתי../images/Emo6.gif חוץ מהשאלה האחרונה..למרות שעוד אף פעם לא התבלבלו.. .. ואהמ...קיבלתי 40 יאיי
M My Shadow and ME New member 29/4/05 #27 ../images/Emo24.gif מעניין מי עוד יקבל 40../images/Emo8.gif
M My Shadow and ME New member 29/4/05 #35 חח אני לא../images/Emo3.gif אבל אני קצת גרמני ...(אשכנז שליטה חעחע)
ח חייכנית מקסימה New member 29/4/05 #36 אשכנז שליטה לנצח../images/Emo99.gif אתה לגמרי אשכנזי? או שרק לי יש את הכבוד? גרמני...? למה?
M My Shadow and ME New member 29/4/05 #38 אבל יש מוצאים נוספים כמובן../images/Emo13.gif.. בגבולות אירופה
ח חייכנית מקסימה New member 29/4/05 #39 טוב, לפחות אני לא לבד בחלק של האשכנזיות אבל זה אומר שאתה אף פעם לא תוכל להיות חבר שלי, כי אתה אשכנזי. אני מנסה לערבב עדות. אני לא רוצה להעביר לדור הבא את הסבל בלהיות בעלי עדה אחת בלבד.
טוב, לפחות אני לא לבד בחלק של האשכנזיות אבל זה אומר שאתה אף פעם לא תוכל להיות חבר שלי, כי אתה אשכנזי. אני מנסה לערבב עדות. אני לא רוצה להעביר לדור הבא את הסבל בלהיות בעלי עדה אחת בלבד.
M My Shadow and ME New member 29/4/05 #40 להיפך..אני בעד אישה אשכנזיה:] חח בלונדה עם עיניים ירוקות הכי מתאים לי*-* אבל גם כחולות זה בסדר