שלום,יש לי שתי שאלות

pokomoko1

New member
שלום,יש לי שתי שאלות

1. אני משתמש באחד הפילטרים של סאבטקסט והכתוביות יוצאות לי קטנות מדי. שאלתי היא לאיזה גודל פונט אני צריך להגדיל את הכתוביות כך שיהיו נורמליות? ומה אני משנה בהגדרות על מנת שהכתוביות יוצגו על החלק השחור שמתחת לסרט ולא על גבי הסרט עצמו?? 2.השניה היא, יש לי סרט svcd על גבי קובץ bin ששוקל 790 מגה. אז ככה, איך אני צורב אותו דרך נרו ישירות בלי לחלץ את הסרט? והאם הגודל הזה הוא הגודל האמיתי של הסרט או שבעת הצריבה מתגלה הגודלו האמיתי שאולי קטן יותר????? זה קצת יותר משתי שאלות . אבל תעזרו לי בכל זאת....בבקשה.

Ncoder

New member
אם הגודל קטן מידי ...

אז תגדיל, לכמה להגדיל? תלוי מה זה בדיוק "נורמליות"? אצלי הגודל הוא 22 למסך רחב ו-28 למסך מלא . יש במאמרי הפורום מדריך להוספת הכתובית על החלק השחור, צריך קודם להוסיף את פילטר ה-Resize ולאחר מכן את ה-TextSub . 790 הוא הגודל האמיתי של הסרט, לא ברור לי אם יש לך רק קובץ BIN או שיש לך בעצם קבוצת תיקיות וקבצים נוספים יחד עם ה-BIN הזה, מה המטרה בצריבה? לנגן ב-DVD? סתם לשמור מידע?

pokomoko1

New member
מענה

1. יש לי את resize ו textsub ואני משתמש בשניהם ומכניס אותם בכל הדבקה. אז אם כך הדרך מכאן נראית לי קצרה לא? אני רק צריך שתאמר לי מה לשנות בהגדרות על מנת להוריד את הכתוביות לחלק השחור. 2.לגבי קובץ ה bin. הוא מכיל סרט בפורמט svcd שאני מעוניין לצפות בו בדיוידי בסלון.

למעלה