שלום , יש לי שטח + דירה ...

BudyLuv

New member
שלום , יש לי שטח + דירה ...

עכשיו אני רוצה למכור את השטח ... השטח נמצא בנתניה עכשיו בעקרון יש דירה ישנה ששופצה ונראת סביר היום , הבעיה שלי זה לפרסם אותה איפה אני יכול לפרסם אותה באינטרנט ? זה שטח 750 מ"ר + דירה . כל אתר לפרסום באינטרנט שהייתי כתוב דירה ולא מוזכר שטח.. אם אוכל לקבל עזרה אודה לכם מאוד תודה רבה! נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים.

דירת גן ... בית צמוד קרקע ?

לא כל כך מובן מה יש לך ומה אתה רוצה למכור ... האם מדובר בדירה בבית משותף עם חצר (דירת גן?) או בבית צמוד קרקע חד משפחתי או דו משפחתי? האם אתה רוצה למכור רק את השטח (אם זה ניתן בכלל) או את הדירה/בית עם השטח? אתה יכול לפרסם בלוחות של הפורום וגם באתרים באינטרנט לפי הסיווג המתאים (דירת גן / בית / וילה וכו'). בקישורים של הפורום תחת הקטגוריה 'למכירה/להשכרה, תמצא קישור לכמה לוחות. אבל ... אל תתלה בפרסום באינטרנט יותר מידי תקוות - בשביל למכור כיום רצוי גם לפרסם בעיתונים ומקומונים ולפנות למתווכים.

BudyLuv

New member
פרסמתי העיתונים...

ואני רוצה לפרסם גם באינטרנט זו חלקת אדמת 750 מ"ר ...בנוסף באמצע המגרש עומד בית עם 3 חדרים מטבח שירותים ושתי מרפסות.. עכשיו בכל אתר שהייתי לא מצאתי דבר כזה אלא רק : דירה , קוטג' וכאלה... איפה אני יכול לפרסם דבר כזה ? תודה רבה!

בכל אתר ...

פרסם את זה כבית והוסף בהערות את התאור המפורט של הנכס ואת שטח המגרש.

למעלה