שלום , יש לי שאלונת

שלום , יש לי שאלונת

מישהו יודע אם יתקיים השנה בנובמבר (16 שנה לפרדי ) אירוע מרתון Queen בסינמטק שוב?? אני הייתי שנה שעברה ועלו שמועות שגם השנה זה יתקיים.....ואני לא מתכוונת לפספס את זה.. תודה

כנראה שכן

הייתי שנה שעברה, ואני יודעת שהיה לפני שנתיים. אז אני מניחה שיהיה גם הפעם.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אפשר לדעת מי יהיה שם? כאילו מה משדרים

בדיוק?

A1B2C37

New member
אפשר פירוט על מה יש (היה?) באירוע הזה,

מתי הוא היה שנה שעברה וכל סוג אחר של מידע על האירוע?

BQL

New member
עקרונית אתה יכול לדפדף אחורה בארכיון....

זה היה בתל אביב ב24 בנובמבר, ביום שבו פרדי מת, בראש פינה יום לפני (23) ויומיים קודם (22 )בשדרות *אם אני לא טועה, פשוט אין לי כוח לבדוק עכשיו* הראו קטעים מהופעות, קצת ראיונות, הופעות, וקליפים נבחרים תוך כדי כמה שקופיות הסבר.... אל תדאג/י כ"כ, אם זה יהיה כמו בשנה שעברה, אז בערך חודש לפני האנשים שמארגנים את זה יפרסמו כאן בפורום, ויהיו על זה כל כך הרבה אשכולות ותגובות ודיונים שיהיה קשה לפספס. זהו נדמה לי.

dida32

New member
הו, מעולה!

שמעתי שהיה שנה שעברה, אבל לא יכלתי ללכת... בקיצור, הפעם אני אלחץ על החברים/ההורים.

A1B2C37

New member
אני בת ../images/Emo9.gif

ותודה על התשובה
את יודעת לומר לי אם זה עלה כסף בשנה שעברה וכמה בערך? ואת היית שם? זה היה מוצלח? (זה היה אירוע לזכרו של פרדי מרקורי תוך התמקדות רק בו, או שגם הכניסו את קווין?)

BQL

New member
טוב, אז ככה

היה מוצלח,אני הייתי בראש פינה כי ז הכי קרוב אליי, אבל לא הייתי כל ההקרנה בגלל שהייתה לי תחרות יום אחרי וזה נגמר מאוחר... היה על הלהקה כולה, מעט התמקדות על פרדי. שוב אני כותבת לך, יש ארכיון ויש שם תגובות רציניות ומכובדות (באורך ובחוויות) לערב הזה ככה שאת יכולה לדפדף אחורה (וגם אני מתחילה להרגיש כמו פרסומת מהלכת או משהו בסגנון אז...) כדי לחסוך לך קצת,ככה זה נראה לפני הפעם הקודמת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=258&msgid=87898111

שנה שעברה

זה עלה 45 אם אני לא טועה. זה היה מוצלח, זו הדרך הטובה ביותר להעביר את היום עם הנצחה לפרדי. הערב ברובו היה על קווין עם הסוף מוקדש לפרדי. בחלק השני של הערב מקרינים אחת ההופעות של הלהקה. אם אין לך משהו אחר לעשות ויש עם מי ללכת, בואי,כדי שתוכלי להגיד "הייתי" ואח"כ לשפוט בעצמך אם ללכת שנה הבאה, כי אין כל כך הרבה מה לחדש שם.

A1B2C37

New member
תודה לשתיכן על התשובות,

אני כנראה אלך (ע"פ החוויות של אנשים שהיו שם כנראה בעיקר בשביל להתרשם בעצמי ובשביל האוירה- יהיה נחמד לא לחזור בגלגול עיניים כל פעם שמזכירים את bohemian rhapsody)

למעלה