שלום, יש לי שאלה

MichalEe

New member
שלום, יש לי שאלה

האם כדאי להבחן בתאוריה בחולון או בפתח-תקווה? כלומר, האם (בשביל אדם שגר בהוד השרון), יש רק שיקול מבחינת המרחק, או גם מבחינת היחס שניתן לנבחנים, התנאים שבהם נעשית הבחינה וכו'? אשמח אם תעזרו לי, תוֹדה, מיכל :)

FIRE GODDESS

New member
אני הלכתי בחולון

יש שם תור ענק ומחכים הרבה בת"א הכי כדאי כי עושים 20 20 ...מכניסים כל פעם 20 אנשים... (ומחכים כולם בחוץ באויר הפתוח למי שיש פוביות זה עוזר חח) 2)אני הלכתי לחולון מוקדם ביום ראשון וחזרתי מאוחר הבייתה יצאתי משם רק באחד ככה וכשהייתי בת"א, ובאתי באותה שעה שבאתי אתמול לחולון, הייתי ב12 בבית 3)התאוריות אותן תיאוריות בכל מקום . 4)יחס שניתן לנבחנים...אין לי מושג האמת אני יודעת שבחולון יש יחס טוב, ז"א אפשר לשאול את הבוחנים אם לא מבינים משו

CrazyDude2

New member
הוד השרונית:)

גם אני מהוד השרון.... בזמנו עשיתי 2 תיאוריות. אחת בפתח - תקווה ואחת בחולון! מבחינת המרחק עדיף פתח תקווה - אם את ניגשת שם עדיף לך להיות מוקדם (7 בבוקר ככה,אפילו יותר מוקדם) אחרת תצטרכי לחכות הרבה. חולון- אין הרבה לחץ. באתי 9 בבוקר, תוך 5 דקות נכנסתי לבחינה. תעשי את השיקולים. בהצלחה!

האגוש

New member
היי, גם אני הוד השרונית ../images/Emo9.gif

תראי, בתכלס כולם אומרים שעדיף חולון..אבל אני עשיתי בפתח תקווה, יותר קרוב, מגיעים יותר מהר. התור יהיה אותו תור, זה לא משנה. העיקר שתבואי מוקדם! אני הגעתי ב7. נכנסתי מהר, וגם יצאתי מהר. תשלמי את האגרה לפני, אחרת תתקעי שם סתם.. ולא לשכוח ללמוד טוב טוב, אף אחד לא רוצה לעבור את כל הסיפור יותר מפעם אחת
.

למעלה