שלום. יש לי שאלה

r o i 1 9

New member
שלום. יש לי שאלה

בחדרי יש שעון שתקוע זה זמן מה על אותה שעה (השעון ממוקם בקיר הדרומי).רציתי לדעת אם יש לכך השפעה ? בתודה מראש רחל

דנה A

New member
שעון

שלום רחל, האם יוצא ואת רואה את השעון במהלך היום, עצם השאלה על כך נראה ואת חשה במשהו. הסובב אותנו, הסימבולים השונים המקיפים אותנו, אם מבחירה ואם לאו, משפיעים עלינו דרך התת מודע שלנו, כאשר אנו רואים סימבולים שונים המשדרים תוכן/אנרגיה מסוימים אנו קולטים אותם והם נשמרים בתת המודע שלנו. השאלה היא האם השעון התקוע זה זמן מה מטריד אותך? ומדוע בחרת להשאירו שם תקוע..? שבוע נפלא דנה

Rachelzi

New member
תשובה

זאת רחל (רק בשם משתמש אחר). קודם כל,תודה על התשובה.השעון נמצא בחדרי.יש ימים שאני נמצאת בחדר 50% מהיממה ויש ימים שפחות. שאלתי את השאלה משום שלפעמים אני מרגישה די "תקועה" בחיים ורציתי לדעת אם לשעון יש בכך השפעה? בתודה רחל.

דנה A

New member
הביצה והתרנגולת..?

את מציינת שלעיתים את מרגישה תקועה, את גם בוחרת להשאיר את השעון תקוע.. מה הביצה ומה התרנגולת..? הסימבולים שמקיפים אותנו, אם מבחירה ואם שלא מבחירה, משפיעים על התת מודע שלנו ובכך תורמים למה שאנו מזמנים לחיינו. נסי להקיף עצמך בסימבולים אשר משקפים את המקום אליו את שואפת, אך קודם בדקי אלו סימבולים מקיפים אותך ומה הם משקפים..? זה ידרוש מעט עבודת שטח, בדקי, בחני, התבונני, חשבי - ערכי רשימה לעצמך מה מקיף אותך בסביבתך ומה הם משקפים?? הצעד הבא יהיה לך קל יותר. אני אשמח לשמוע עדכונים
בהצלחה
דנה

למעלה