שלום...יש לי שאלה

שלום...יש לי שאלה

כבר עזרתם לי כמה פעמים בצורה מאוד טובה יש לי שאלה שאני עדיין לא הצלחתי להבין במדויק יש לי mio168 לפי מה שהבנתי ברגע שהסוללה נגמרת כל התוכנות הולכות האם אם אני קונה זיכרון של 2 ג'יגה יש אפשרות להעביר אליו את כל התוכניות שיש לי וברגע שהסוללה נשארת אז הכל נשאר כולל הכל ואני רק מתקין את הזיכרון? אשמח לקבל תשובה מפורטת שלא תשאיר לי סימני שאלה תודה מראש אבי :)

AYELET1

New member
קנה כרטיס גדול ואז בעזרת תוכנת גיבו

טובה (לא זוכרת אם יש על המיו או שעליך לקנות) גבה גיבוי מתוזמן או גיבוי אחד לכרטיס.

AYELET1

New member
לא. תוענות הגיבוי בתשלום

(יתכן שיש כזו גם על המיו) מגבות הכל כ-IMAGE אינך צריך להכניס שוב רשיונות

AYELET1

New member
אולי נתחיל בזה שאתה עצמך תבדוק

ב-PROGRAMS אם יש תוכנת גיבוי?

AYELET1

New member
זו כנראה התוכנה

אם יש לך חשק גבה הכל , עשה הארד ריסט ושחסזר בדוק מה שוחזר מציעה לך לבצע סינכרון לפני כן כדי שכל החומר יסונכרן גם לאאוטלוק דע לך שבנסיונות הללו יש סיכון מה לאובדן חומר בדוק שיש לך את כל מספרי הרשיונות לפני הארד ריסט

BravoMan

Active member
רשיון של מה?

בכל תוכנה זה אחרת. בעברית למשל ניתן לראות רשיון ב"הגדרות שפה".

atoo

New member
כבר המלצתי בעבר ואחזור שוב

המיו בא עם אקטיבסינק. באקטיב סינק יש תוכנת גיבוי שמגבה הכל אל הPC... זה מעולה ! מנסיון, מחזיר הכל כולל הכל. אפשר לכוון לגיבוי אוטו' עם כל סינכרון, גיבוי של שינויים חדשים בלבד,וזה הופך את משך הגיבוי לשניות ספורות... בכל מקרה, יש גם את התוכנה הפנימית שאיילת הזכירה.

AYELET1

New member
כדאי שתזהרי עם ההמלצות הללו

במקרים מסויימים יש בעיה עם שחזור גיבוי מאקטיב סינק . בדקת את כל הקומבינציות? לפני התקנת עברית? אחרי התקנת עברית?

BravoMan

Active member
איזו גרסא?

רק בACTIVESYNC 3.8 ומטה יש בטפרית TOOLS אופציה BACKUP. לצערינו MICROSOFT כבר לא נותנים אותה להורדה ואפשר להתקין רק מהדיסק שקיבלתה עם המכשיר. ראיתי שהחזירו את האופציה ב 4.5 אבל זו גרסא שהיא עדיין בטא ולא הייתי ממליץ להתעסק איתה.

למעלה