את ממש מיוחדת
או סתם קוקו, זה מה שקורה לאדם ששמע וראה יותר מידי מעבר למה שהוא מסוגל להבין ובכלל צריך להבין מהחיים האלה, הוא מתחיל לחשוד בכל דבר קטן, בדיוק כמוך, בטח את לא נשואה, גרושה, החיים שלך לא היו קלים, כמו שאמרת אמא נפתרה, את בנאדם רגיש, לא חינכו אותך להיות פשוטה וישרה, כל רוח קטנה שזז מעליך מפילה אותך לקרשים, את העצות שאת נותנת, את נותנת כי את בעצמך מפחדת מכל הנושא, ולא משום הידיעה, את לקחת סמים או ראית אנשים שלוקחים סמים וראית כמה רע להם, ולא ידעת מה לעשות עם זה, והרגשת חסרת אונים ולכן המצאת לעצמך כל מיני תאוריות מדומינות שפיתחת על עניינים ששמעת מפה ומשם, את מרמה אנשים שלא מדעת, במיוחד את עצמך, מזינה את הפחדים של עצמך. מסכנה לא לימדו אותך דרך תורה...., כואב לי עליך אני רואה כמה שאת סבלת.... אני עליון? כאילו.... את רוצה להגיד לי שיש עוד אני מעל עצמי? יש לך טעות בקשר לפירוש שלך מה זה הנשמה, נשמה היא חלק מהאדם עצמו ושניהם הם אחד, אז ככה שאת לא יכולה לכרות ברית עם הנשמה שלך, מאחר והיא לא קיימת במציאות כמשהו שאפשר לכרות איתו ברית, הוא לא ישות נפרדת ממך, הנשמה זה את עצמך. נכון שאומרים שהנשמה עוזבת את הגוף, אבל הכוונה באמת היא שאת עצמך מחליפה גוף ובכך את עוזבת את גופך הישן ושמה גוף חדש, את לא באמת ניפרדת מהגוף כאילו זה שני בני אדם שונים.