שלום, יש לי שאלה....

שלום, יש לי שאלה....

איך יודעים שתקשור הוא לא דמיון של הבן אדם, איך אפשר להבדיל? מזה תיקשור?

ברוכה הבאה פה מלכה../images/Emo140.gifתיקשור...

אני בטוחה שרבים וטובים פה ב
יענו לך, בטרם אביע את דעתי שלי. בינתיים, נשמח לקרוא אותך פה
ערב נפלא לכולנו

היי מלכה.

אני מצרפת הפניה לאתר שלי, למאמר על מהו תקשור. מעבר לכך, איך יודעים שתקשור הוא לא דמיון של הבן אדם? מתנסים? שואלים את האדם שמולך שאלות, וכשאת מקבלת תשובה שמה שראית/שמעת/הרגשת זה נכון, את יודעת שזה תקשור ולא דמיון. ככל שמתרגלים יותר, ושואלים יותר את הסביבה, כך המסרים שמתקבלים מתחזקים והביטחון בתיקשור עולה.

יעלי, נשמח לקרוא את דברייך גם פה../images/Emo8.gif

בא לך להעתיק?
יום טוב לכולנו

תיקשור, הסבר על נושא התיקשור ../images/Emo140.gif

תיקשור , סיאנס ומה שביניהם- מענה לשאלות חברים פורסם ב6 במאי 2006, 2:24 בבלוג שלי בתפוז ראשית נראה לי שעלי להבהיר לכם כמה נקודות: 1. סיאנס - אנו קוראים לרוחות שאנו מזמנים, ולא בהכרח מעוניינים שיפריעו להן.לא מתעסקת בזה. 2. תיקשור- יכול להיות ברמות שונות שאינן קשורות לנשמה: א: תיקשור עם האני העליון ב: תיקשור עם האני הפנימי ג: תיקשור עם הנשמה שלנו ד: תיקשור עם מלאכים ה: תיקשור עם ישויות רצוי ישויות אור. לאף אחד חוץ מנשמתנו, שאנו מקבלים ממנה ידע מרצונה - אין קשר לנשמות נפטרים, ורוחות כמו בסיאנס. אוקיי, אני נגד סיאנס, ולכן, אני לא מפריעה לאף נשמה ביוזמתי.
תיקשור: 1. יש תיקשור עם נשמות, נשמות של אנשים חיים- מעבירים דרכי אינפורמציה של אדם שיושב מולי ונותנים לו דרך והבנות, בחייו, וזאת כאשר האדם לא מחובר לתדר נשמתו,ואני כן. 2. יש נשמות של אנשים חיים- שבאים אלי להעביר מסר לאדם, דרך חלום, שוב כי הוא לא קולט את תדר נשמתו. 3. יש נשמות של אנשים במצב מחלה- ב" קומה" , שביקשו ממני להעביר מסר לבני משפחותיהם. 4. יש נשמות צדיקים, שבאים אלי ומבקשים להדליק נר לעילוי נשמתם. עולם, אבל לעולם, לא ניגשתי לנשמה של מישהו שנפטר, גם לא של אימי ז"ל שנפטרה כשהייתי בת 20, ואני מאוד רוצה לשאול אותה כמה דברים- אם לא הגיעו אלי בעצמם. אני מקווה שעכשיו יותר ברור, מהיכן התיקשור ומהיכן הסיאנס - מבחינתי- אין קשר ישיר ביניהם. אגב, יש ביני ובין נשמתי מעיין" חוזה" שלא לראות מוות, או מחלות קשות . בשבילי התיקשור הינו כלי- 1.לתת דרך לאדם תוהה בדרך..מבולבל, צריך יעוץ מראה לו את הנתיבים שעומדים לפניו- ונותנת לו זכות בחירה. אף פעם לא מחליטה בשבילו, כן, מנסה לעזור לו לראות לאן מובילה כל דרך. 2.אני נעזרת בתיקשור בתהליכי ריפוי, מקבלת מסרים איזה ויטאמינים חסרים למטופל, היכן החסימות שיש לו, ובעיקר כאשר קשה למצוא את מקור המחלה שלו ועוד. בזמן מדיטציה- עברתי לפלנטות אחרות.. נפגשתי עם בני כוכבים אחרים, מלאכים ועם חוצנים מרפאים...
עברתי מסע אסטראלי- הייתי למעלה וראיתי את עצמי המיטתי מוקפת באור מסנוור, ממש לא פחדתי.
עברתי שיתוק שינה -הדפתי בכוח האנרגיה ונעלם.
חוויתי חווית טלקנזיס- שהמוח שולט על קריסטאל , לא מתוכנן.
באו לבקר אותי ישויות שאינן מן האור, רק שאצלי הן ביקרו בארון בגדים. זו הפעם הראשונה שמעט לא היה לי נעים.. פשוט- אמרתי להם בתוקף, שלא נעים לי ואני לא מעוניינת לראות אותם, עשיתי טקס ושלחתי אותם באהבה, למקום שלהם. נעלמו.
לא מכירה מישהו שהתחיל לתקשר- והגיע לבית משוגעים, מכירה בבית משוגעים -מתקשרים רבים... מאחר והצ`אקרות שלהם פתוחות לחלוטין ואינן מאוזנות, אינם מבדילים בין מציאות לדמיון, והכדורים הפסיאטריים מאוד עוזרים להם לא להיות מוגנים מישויות החושך הנדבקות אליהן.
* שמעתי על מושג- " דיבוק" של שדים, וכל מיני חייזרים .. * מכירה את תיאוריית קבוצת החמש- מושתלי ד.נ.אי. * שמעתי על נשים שסיפרו על חוצנים - ששמו שתלים בבני -אדם, כדי לקבל אינפורמציה עבורם.הם לא מעולם החוצנים שאני מכירה. לא יודעת להגיב על נושאים אלו... ולא רוצה לדעת!! להעיר את עיניכם- כמה עצות: 1. פחד- מביא יותר ישויות חושך למשתלט על מי שמפחד. 2. נשים שישנות לבד, גם, רצוי שידלקו נרות בבית( להזהר משריפות) 3. תמיד רצוי לטהר את הבית, ולהפסיק לתת " כוח " לישויות האלו,על ידי פחדיכם. כי אז באמת אפשר להגיע למצב נפשי מעורער. 4. אם אתם גרים בבית שכור ולא שלכם, ולא מרגישים בו טוב, רצוי שתעברו דירה בהקדם. 5. אם אתם עוברים דירה, תבדקו טוב את האנריגיות של הבית, ומי גר לפניכם באותו בית, רצוי לבדוק אם לא נפטר שם מישהו בשנים קודמות. 6. אם אתם לוקחים כדורי שינה, או נוגדי דיכאון , חרדה או מעשנים סמים-אפילו קלים: קחו בחשבון, שישויות מן החושך ינצלו זאת. מקווה שהקפתי את הנושא הלא פשוט הזה, ועניתי לסקרנותכם וחויותיכם. באהבה אריאלה ארדיטי - יעוץ בתיקשור . כל הזכויות שמורות © לאריאלה ארדיטי

cottoneyejoe

New member
את ממש מיוחדת

או סתם קוקו, זה מה שקורה לאדם ששמע וראה יותר מידי מעבר למה שהוא מסוגל להבין ובכלל צריך להבין מהחיים האלה, הוא מתחיל לחשוד בכל דבר קטן, בדיוק כמוך, בטח את לא נשואה, גרושה, החיים שלך לא היו קלים, כמו שאמרת אמא נפתרה, את בנאדם רגיש, לא חינכו אותך להיות פשוטה וישרה, כל רוח קטנה שזז מעליך מפילה אותך לקרשים, את העצות שאת נותנת, את נותנת כי את בעצמך מפחדת מכל הנושא, ולא משום הידיעה, את לקחת סמים או ראית אנשים שלוקחים סמים וראית כמה רע להם, ולא ידעת מה לעשות עם זה, והרגשת חסרת אונים ולכן המצאת לעצמך כל מיני תאוריות מדומינות שפיתחת על עניינים ששמעת מפה ומשם, את מרמה אנשים שלא מדעת, במיוחד את עצמך, מזינה את הפחדים של עצמך. מסכנה לא לימדו אותך דרך תורה...., כואב לי עליך אני רואה כמה שאת סבלת.... אני עליון? כאילו.... את רוצה להגיד לי שיש עוד אני מעל עצמי? יש לך טעות בקשר לפירוש שלך מה זה הנשמה, נשמה היא חלק מהאדם עצמו ושניהם הם אחד, אז ככה שאת לא יכולה לכרות ברית עם הנשמה שלך, מאחר והיא לא קיימת במציאות כמשהו שאפשר לכרות איתו ברית, הוא לא ישות נפרדת ממך, הנשמה זה את עצמך. נכון שאומרים שהנשמה עוזבת את הגוף, אבל הכוונה באמת היא שאת עצמך מחליפה גוף ובכך את עוזבת את גופך הישן ושמה גוף חדש, את לא באמת ניפרדת מהגוף כאילו זה שני בני אדם שונים.

גל סופר

New member
../images/Emo31.gif

נשמה היא ניצוץ אלוהי, לא כולם מסוגלים להיתחבר לאותו ניצוץ, ועל-כן היא דבר שניתן לכרות איתו ברית. בפעם הראשונה שאני שואל דבר כזה, כמה רוע יכול להיות בתגובה אחת? מאיפה התעוזה לכתוב כ"כ הרבה דברים רעים ולשלוח אצבע מאשימה לכל עבר? התגובות שלך כ"כ ביקורתיות, שאני בספק אם יש להם פה מקום. אדם שעבר הרבה בחיים, זכה לחכמת חיים. אותה חכמת חיים ניתנת למימוש, זה שאתה לא מבין זאת זה עוד אחת מהבעיות.

cottoneyejoe

New member
סליחה אם פגעתי

פשוט השעה כבר לקחה אותי איתה, מקווה שקבלתם באהבה.

IBP1

New member
וכעת לי יש שאלה אליכן.

רציתי בתחילה שמיקי ורותי יענו לי . אך כנראה שלא אזכה לתשובה מהם ולכן אשאל אתכם. מדוע יש חוסר בחד גוניות של המתקשרים. האם הישויות עימם אתן מתקשרות בעלי דעות חלוקות או שמא לכל אחת מהן תיאוריה ותזה שונה לדברים שיקרו ?

ערב-טוב../images/Emo9.gif

תיקשור מבחינתי, הוא לקבלת ידע לריפוי, או להאיר את עייני המטופל, לדרכים שעומדות בפניו , ולייעץ לו , לרוב מסרים שמועברים דרכי עבורו, דרך נשמתו או האני העליון שלו, כאשר הוא אינו מחובר לתדר הנשמתי שלו. ולעיתים על ידי מדריכם ומלאכים.. לא פעם שאלו אותי שאלה, ובמקביל שאלו מישהו נוסף, ולא ידעתי, ואחרי שעניתי, אמרו לי זה דומה לתשובה שקיבלתי מעוד ממתקשר. באהבה
אריאלה

רותי 11

New member
IBP עכשיו שמתי לב לשאלה וגם

לפניה שלך לגבי תשובה זה יאלץ לחכות קצת פשוט כרגע אני לא ממש פנויה אבל אשמח לתת את מה שאני יודעת ואיך אצלי זה מתבצע.

רותי 111

New member
תקשור - וכמובן דעתי בלבד../images/Emo189.gif

איציק שאלת לגבי השוני והאם יש שוני בין מתקשרים ולמה זה נוצר. ראשית צריך להבין שכל אחד מאיתנו משדר על תדר שונה - ומכאן מתחיל "השוני". כל אחד משדר אחרת ולכן אין אחד שהוא דומה לשני וככה זה בעצם גם בתקשור. בעקרון כולנו מתקשרים ולכולנו יש את היכולת הזאת - יש כאלה שלא מתקשרים כי הם לא פתוחים, מחובירם או מודעים לכך. אצל כל אחד רמת או צורת התקשור שונה. בעקרון כולנו מתקשרים ביום יום דרך האינטואיצהי שלנו, חלומות, ועוד כל מיני מסרים שאנחנו מקבלים ושמים לב אליהם. ואני יעבור להסבר על צורות תיקשור - כמו שציינתי אצל כל מתקשר זה אינדיבדואלי יש כאלה שרואים - יש כאלה "ששומעים" יש כאלה שחשים רטטים דרך הגוף, בכל מקרה אין אחד דומה למשנהו. יש גם שוני ברמות תיקשור - יש אנשים שירדו מראש לכאן לעשות עבודה למען הכלל בעזרת תיקשור - ולרוב הם יתקשרו עם קבוצות, מלאכים, או ישויות ברמות גבוהות מאוד. יש את אלה שמתקשרים עם נשמות שנמצאות קצת מעל רמת ההתפתחות הנשמתית שלהם וזה עונה לרוב לצרכים של שאלות ברמה הארצית, ברמה היום יומית. ככל שאנחנו מתקשרים עם ישויות ברמת התפתחות גבוהה יותר כמובן שהמידע יהיה שונה הוא יהיה בעל מידע רחב ומקיף יותר. זה מאוד מקביל למשל לחברה שבה יש הנהלה ראשית ומתחתיה יש מנהל משנה ואגפים וכן הלאה... המידע הכולל של מה שקורה בחברה מתאגד מכל האגפים למקור אחד שיודע מה קורה וחולש על כל המידע שזורם לחברה - זה די דומה גם בתקשור. לגבי נקיון התקשור - הכל כמובן תלוי עם מי אנחנו מתקשרים ומה אנחנו רוצים להשיג בתקשור. לרוב אם אלה דברים שנוגעים לנו אישית אין כמו לתקשר את האני העליון שלנו משום שהוא יודע הכי טוב מה נכון לנו. לגבי שאלות לגבי הכלל עדיף להיצמד להדרכה הישירה שלנו ולא לנסות לפתוח את הערוצים שלנו לכל אנרגיה שנמצאת בסביבה שלנו מהסיבה הפשוטה - ההדרכה הישירה שלי לרוב משדרת על אותו "גל" או תדר איתנו. יכולות להיות ישויות מהאור שלא מתאימות לנו מכל מיני סיבות למשל לא מתאימות לנו מבחינת התדר - לפעמים אנחנו כבני אדם נמצאים ברמת נשמה מפותחת יותר מאותה נשמה שאיתה תקשרנו ככה שבטח אותה נשמה לא ממש תוכל לעזור לי - יש המון ישויות (נשמות) סקרניות שלא מתאימות לנו והן יכולות להגיע מהאור - אבל בכל זאת הן לא מתאימות לנו מבחינת תדר. לכן מאוד מומלץ להיצמד להדרכות שלנו או לתקשר את האני העליון שלנו. יש כמובן תקשור עם מלאכים שאגב הם לא מדריכים אישיים - איתם יש לאותו אדם "עבודה" מסויימת לעשות שהיא למען הכלל בלבד. חוצנים כמובן הם גם לא מדריכים ישירים - אפילו אם הם יאמרו אחרת. ולגבי איך מתקבל המידע ולמה הוא שונה איחד מהשני מעבר למה שציינתי עד עכשיו - לרוב ההדרכות שלנו משתמשות באוצר המילים שיש לכל אחד מאיתנו - הן מנסות להתאים את עצמן למתקשר - לכן צריך לשים לב לדקויות שיש בין כל תקשור לתקשור. אני למשל שמתי לב שיש המון תיקשורים שמדברים על אותו דבר רק המילים שונות בין תקשור לתקשור - לכן יש פה המון שינוי. ושוב אם כמובן שאנחנו מתקשרים עם מקור לא נקי שמנסה להטעות אותנו אז בטח ובטח יש להטיל ספק במה שהתקבל בתקשור. ועוד דבר שרציתי לציין - אין שקר בבריאה - יכולים לבוא להטעות אותנו אבלאם נשאל ישירות אנחנו נקבל את התשובות הנכונות - לכן חשוב להקפיד לפני התקשור לבדוק מול מי אני מתקשר ולוודא את זה. לדוכמא: אם תגיע ישות מתחזה ותאמר לי שהיא "אברהם" למשל - ואני לא אבדוק אם אכן זה אברהם אני לא אדע - לכן חשוב לשאול אם זה אכן אברהם - אם זה מתחזה כמובן שהוא יענה מיידית "לא" או שילך מהמקום. אני מקווה שעניתי על כל השאלות.

"תקשור" דעתי בלבד

יכול להיות שיש תקשורים מכוחות שונים, מכאן שהתקשורים שונים אחד מהשני. הכוחות יכולים להיות רוחות, מלאכים, ישויות, שדים, (חוצנים). אני לא חושב שיש כוחות שמטרתם זדונית מלכתחילה אני מאמין וחושב שדרכם אינה מתאימה לדרכינו. המושג כוחות רוע קיים בדיוק כמו שנאמר שאריה שטרף כבשה עשה זאת מרוע לב. לדוגמה: מאדים הוא כוכב משחית וקשה, אבל זה טבעו וזה אופן הפעולה שלו. ניתן לרתום אותו לצרכים שלדעתינו טובים לנו. לגבי "תקשורים": אני מבין שגם אם יש תקשור עם כוח מסויים למספר אנשים הכוח מדבר באותו אופן לכולם, אבל יכולת ההבנה היא תלויה באדם. האדם הוא כלי המקבל מסר ובשכלו הוא מפרש זאת לעצמו ולאחרים. אם הוא ברמה של כיתה ג' כך הוא יבין ויעביר זאת, אם הוא ברמה של כיתה ח' כך הוא יבין ויעביר זאת, אם הוא ברמה אנטלקטואלית גבוהה ברור שהוא יבין זאת אחרת מהרמות הקודמות שתארתי למעלה. ההבנה של נושא התקשור אם כך היא תלויה ברמה של הכלי המקבל "האדם". לכן יש מחלוקות רבות בנושא עדין זה. כמובן שזאת דעתי בלבד והיא אינה מסקנה סופית וגורפת, אשמח לשמוע עוד דיעות וללמוד מכך.

בהמשך למה שכתבת, מיקי../images/Emo189.gif

אז ככה: 1. יש מתקשרים שאינם נקיים לקבל ידע ממקור אנרגטי חיובי. ואז משתלטות ישויות שאינן מן האור. לרוב,אלו הן הישויות הסוחטות אנרגיה ומשתמשות באנרגיה אנושית למחייתן. 2. אכן, יש תיקשורים שאפשר לקבל תשובה זהה ממספר מתקשרים, ויש שהתשובה אינה זהה. מאחר וכל מתקשר מביע זאת אחרת,או מבין את הידע אחרת.... וכאן נכנסת גם ,יכולת ההבנה של האדם עבורו מתקשרים. -באינטלגנציה כללית, מה שנקרא מנת משכל I.Q. -באינטלגנציה רגשית -באינטלגנציה רוחנית של המתקשר ושל מקבל התיקשור. אפשרות נוספת: יכולת ההכלה של המתקשר או מקבל התקשור. כאשר המתקשר מצליח לקלוט את מי שעומד מולו, בשלושת המישורים יותר קל לו להביא להבנה של התיקשור על ידי המקבל. נושא שאפשר לדבר עליו רבות. באהבה
אריאלה

למעלה