שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

כשלוש וחצי שנים לא קיבלתי מחזור...אני כרגע באיבחון לגבי קושינג עשיתי את הטסטים של מתן דקסמטזון דרך הוריד ולאחר שישה ימים מהזרקת דקסמטזון קיבלתי מחזור האם יש קשר בן מתן דקסמטזון לבין קבלת המחזור או שזה לא קשור? פשוט רוצה לדעת האם המחזור טבעי או לא תודה רבה ושבוע טוב רקמה

יכול להיות שיש קשר

לא בטוח שיש לך קושינג. אבל אם הסיבה לאי קבלת מחזור הוא יצור יתר של אנדרוגנים בבלוטת יותרת הכליה, יכול להיות שהדקסמטזון עשה כאן משהו.

באיו

New member
אני נורא מופתעת

יש עוד בדיקות דקס' לקושינג שלא העבירו אותי?! וווואאאאוווווו מדהייייים אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה (חחחחחחחחחחח....)

אמממ יש לי שאלה

את אומרת שלא בטוח שיש לי קושינג כי קיבלתי מחזור? כי זה שזה לא בטוח אני יודעת זה רק ברמת הבדיקה כמובן אבל...האם זה שקיבלתי מחזור מסמן שלא בטוח שיש לי קושינג? חשוב לי לדעת...ולנסות להבין מה קורה לגוף שלי

לא אמרתי זאת

אמרתי שלא בטוחה שיש לך קושינג אם הביטוי היחיד הוא זה שלא היה לך מחזור כמה שנים. יש סיבות אחרות לתופעה זו. גם אל אמרתי שאין לך קושינג, אין לי מושג, לא ראיתי אותך. רק הסברתי שיכול להיות שהדקסמטזון עשה משהו. ועינבל, כן, יש עוד כמה טסטים שלא עברת. לא בטוח גם שתעברי אותם. קושינג היא מחלה שהרבה פעמים קשה לנו לאבחן טוב מעבדתית, ולכן קיימים כל כך הרבה טסטים. אחד מהם הוא טסט הדקסמטזון בוריד.

ואני כבר שמחתי :) :(

לא זאת לא הסיבה היחידה שבגללה בודקים אותי ויש חשש יש עוד המון תסמינים שנותנים את החשש.... טוב אני אחכה לבדיקות שלי רק רציתי להבין אםזה שקיבלתי מחזור מעיד שאין לי קושינג כניראה שהכי טוב לחכות שמי שראה אותי יאבחן כשיקבל את הבדיקות...באמת... תודה רבה לך ואני אעדכן שיהיה סופשבוע רגוע

באיו

New member
היי ריקמה- אפשר לקרוא לך ריקי?../images/Emo8.gif

אני אומנם רק קושינגואידית מתחילה אבל אם תרצי לדבר, לחלוק חוויות, לשאול משהו תרגישי חופשי- בשביל זה אנחנו פה (וגם בשביל להזמין אוכל לחיות) את מוזמנת בהצלחה עם הבירורים מייאש אבל נותן תקווה עדכני אותנו- אכפת לנו

למעלה