שלום! יש לי שאלה.

neti2006

New member
שלום! יש לי שאלה.

בהמון פריסות, בעבר ובהווה, קלף הקיסרית מופיעה אצלי בקונוטציות שליליות. מהיכרותי עם הקלף הוא די חיובי, ואני שוברת את הראש ולא מבינה איך להתייחס אליו. אתם בטח אומרים לעצמכם, גברת, זה תלוי בקונוטציות, ובהחלט תלוי בקלפים שמונחים על-ידו. לפעמים יש לידה את מלכת המטות. לפעמים... אני לא זוכרת. וההקשר? אני. תכונות שליליות שלי, כנראה... למשל, בפריסה האחרונה, שלקחתי מהאתר המאוד מוצלח של הפריסות, המופיע, בפורום "שואלים את הקלפים", פריסה לאיזון קארמתי. ושם היא הייתה מונחת, בצד השלילי. מה זה אומר? מה היא אומרת? אילו תכונות שליליות הגברת מייצגת? אני חושבת שאני -אולי- יודעת במעומעם את התשובה. אבל היא נורא מטושטשת, זאת לא תשובה, אלא יותר תחושה, לא ברורה, ועד שאני לא אבין, אני לא אוכל לעזור לעצמי. את התחושה שיש לי אני לא מצליחה לבטא ולסדר במילים, כי היא לא ברורה. אני נורא מבולבלת. ואשמח מאוד לעזרה של אינפורמציה. המון תודות. נטי.

אני רואה בקיסרית

בחורה מאוד עצלנית. ראית את הכריות האלה? לא נראה לי שהיא מתכננת לזוז בקרוב (אגב זה גם התיישם לי בקריאות) צד שלילי אפשרי, שהיא עשוייה למכור את עצמה עבור הנוחיות שלה. הרי היא אישתו של הקיסר הלא-סימפטי, אולי זה יותר בשביל הסטטוס שבא עם המעמד? אולי יש פה בעייה של ערכים? כל זה כמובן אם מדברים הצד השלילי שלה. בסך הכל היא אחלה בן אדם

neti2006

New member
../images/Emo152.gif תודה רבה על התגובה

כן...
אני בהחלט יכולה לראות את הדמיון ולהזדהות עם הצדדים השליליים של הגברת. וואוו, קלפי הטארות מדהימים אותי כל פעם מחדש. הלוואי והייתי מבינה אותם טוב יותר. בנוסף, המיזוג יצא לי כקלף שלילי. אז אם אני מחברת אחד פלוס אחד, יוצא לי פזל שלם. חוסר התמודדות והחלקת הדברים כדי לשכב על זרי הדפנה. משהו כזה לפחות. שבת של שלום

גם טוב יכול לצאת מאיזון...

צריך לדעת איפה לשים את הקווים האדומים שלנו, מתי צריך לשבור. קלף הצדק עוזר לנו בכך, בעשיית חשבון הנפש הכנה והנכון עבורינו. הקלף המנוגד לקיסרית הוא המגדל הבוער, שבירה פתאומית של דפוס קבוע שהיה נוח. כי זהו אופיה של המציאות, הכל זורם ודינמי. החיים הם מסע שלוקח אותנו לכל מיני מקומות, בכדי שנחווה שיעורים רוחניים. ככל שנאחז יותר חזק בדפוסים קבועים, כך שבירתם הבלתי נמנעת תהיה כואבת יותר...

אגב

אומרים שהבחורה בקלף המוות היא הקיסרית (עם הילד שלה) לאחר שהקיסר נפל.... זהו השלב שהמסע נעשה רוחני ועמוק יותר (כי הקיסר מייצג גם את החיים החומריים המופשטים)

Jahel

New member
ואני דווקא חשבתי...

שהיא בכלל בהריון ולכן הכריות, שיהיה לה נוח כשהיא יושבת (כאבי גב וכאלה)

הריון

זה רק אחת האופציות של הקלף. כל קלף יכול לספר מספר סיפורים, כשהכיוון מסתמן לפי השאלה שנשאלה והקלפים שמסביב. אם זה בא עם 3 הגביעים, אז אלו כריות לתמיכה בגב

למעלה