שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

שמי יצחק .תאריך לידתי הוא .13.7.69. אני לפני מעבר עסק .יש לי מספרה. שכרתי מקום חדש.ואני חולה עיצובים.העיצוב שבא לי כרגע אינטואטיבית .הוא קווים מעוגלים ניקלים זכוכית וקיר אדום עם פסי רוחב בגוון שמנת כמובן האדום יהיה עז והוא ישלוט.הגוון האדום יהיה רק בקיר הדרומי. ובא לי לשים איזה כדור עגול זכוכית לדקורציה כמו בדולח. האם כדאי להשתמש בו.או לא. אגב הכניסה חעסק היא ממערב.והחנות מלבנית.שבצד שני יש חלון יפה .אה והמבנה הוא חדש אני הראשון שיהיה שם.באותו מבנה .מספר החנות הוא 14

כדור בדולח יהיה טוב בדרום מערב

לשיפור מערכות היחסים שלך עם הסובבים אותך, כלומר...לקוחות. לא הייתי צובעת קירות באדום וגם לא בפסי רוחב. אדום עלול ליצור תגובות יתר הווה אומר מריבות ומצב רוח "קרבי" של היושבים במספרה. פסי רוחב, חוצים את הגוף לשניים, לא מומלץ. בהצלחה

לחיים טובים אביבה

באיזה גוון אופנתי ומיוחד היית ממליצה לצבוע את הקיר הדרומי??? בבקשה עני לי כי אני מקשיב לך ועוקב בקפידה אחר דברייך . ואותו הקיר המדובר היה אמור להיות הדגל והקו המנחה בעיצוב המספרה

בפאנג שוי אין אופנה...

ההתאמה היא לאדם, דבר שיכול להשתנות ובשתנה אבל לא על פי קווי האופנה... הכיוון שלך, אינטואיטיבי נכון. הייתי ממתנת את האדום העז לגוון הרבה יותר מרוכך.ככל שהצבע (עיצוב) יותר עז, כך יש בו פחות "מקום" לאנשים. אז אולי גוון אדום מאוד בהיר, רוצה שאעלה משהו ספציפי? מאחר ואתה מתכוון (ורוצה, אני מניחה) ביותר ויותר אנשים שבאים אליך, עשה להם מקום מרוכך, בצבעים נעימים ומצד שני את האביזרים הייתי עושה בעלי אופי מאוד חזק וברור. בחירת המתכת נכונה אולם, הייתי מחפשת דברים ממתכות יורת איכותיות.ניקל נראה "ככה" אחרי פרק זמן מסוים... ממליצה לך לחשוב גם על תאורה מעוגלת/עגולה וללא שפיצים וחשוב גם מתכת בכניסה. אם אתה רוצה שהקיר הזה יהיה קו הדגל שלך אז...קום כל תלה שם את כל התעודות /הסמכות שלך. מעבר לכך, שאל את עצמך, מה הקו שלך? מה הדגל שלך? אם אתה רוצה, אתה יכול לדבר איתי על כך אוני אולי אוכל לתת לך סמל מנחה שיעביר את המסר קדימה.אני פשוט לא מכירה אותך, אתה בטח מבין....

למעלה