שלום יש לי שאלה

daganly

New member
שלום יש לי שאלה

אני חדש ובאתי לשאול שאלה:גם אני חולם חלומות צלולים ואני כבר ממומחה ממש אבל אתמול נכנסתי לחלום הצלול ורציתי לעשות מין ניסוי-לדקור את עצמי!!!!!!!!.אז "זימנתי" סכין ודקרתי את עצמי מיד לאחר שדקרתי את עצמי בלב התעוררתי..... עכשיו אני מעלה שאלה חשובה:אם אנחנו יכולים לחלום חלומות צלולים אז אנחנו בעצם יכולים לעשות הכול,חוץ משני דברים-נסיעה בזמן(כבר ניסיתי פעם לא הצליח התעוררתי שוב פעם),ולראות את המוות השאלה-למה?????????????
 

Brusi

New member
למה אי אפשר נסיעה בזמן?

קרה לי כבר הרבה פעמים שניסיתי לעשות משהו, לא הצלחתי, אז פשוט החזרתי את הזמן אחורה וניסיתי שוב... אפשר גם לשחזר דברים שקרו לך במציאות ואפשר גם לטוס לעתיד - אם תרצה ותאמין, בחלום הצלול שלך השנה יכולה להיות גם 2300... לראות את המוות - את זה אולי אפשר, הבעיה היא שבשביל לדעת אם מה שראית שם באמת היה מוות, אתה צריך למות... ואחרי שאתה עושה את זה אתה לא יכול לספר לאנשים על ההשוואה בין החלום למציאות אולי מוות מרגיש כמו שיתוק שינה, וכולם חווים אותו כמעט כל לילה (והם פשוט לא זוכרים או לא יודעים שזה זה)
 

daganly

New member
שלילת המקרה

אתה לא יכול להחזיר את הזמן למקום האמיתי זהו רק הדמיון שלך
 

Stinki Winki

New member
אולי אי אפשר לראות את המוות

כי לרוב האנשים אין מושג איך הוא נראה...
 

silverhawk

New member
שלום שלום

לא הבנתי בדיוק את הסיבה שלך לכך שלא ניתן לחזור בזמן בחלום צלול, אבל בנוגע למוות, זה נכון - במרבית המקרים מוות בחלום יוביל להתעוררות. אני מצטרף לדעה של ברוסי ומרחיב: מוות זוהי חוויה שמעולם לא חווית, וההנחה הבסיסית של המוח (כחלק מתהליך הלמידה האבולוציוני ומנגנון ההשרדות הטבעי) היא שמדובר בחוויה טראומטית, ומכאן ההתעוררות (כמעין מנגנון הגנה). עם זאת, אני מאמין שלא מדובר במשהו בלתי אפשרי, אלא רק בדבר שמצריך אימון.
 
למעלה