שלום, יש לי שאלה

• פותח הנושא k1k1
  • פורסם בתאריך

k1k1

New member
שלום, יש לי שאלה

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל שיהיה
לפני שבוע היה לי חלום ממש מוזר ומפחיד. רוב החלום לא היה כ"כ מעניין (אני רק אגיד שתוך כדי שישנתי היה רעש של מוסיקה אז הייתי במצב של שינה והתעוררות לסירוגין). בכל מקרה לקראת סוף החלום מה שקרה זה שבחלום עצמו אני נכנסתי לחדר שאני ישן בו (החדר האמיתי שלי בדירה) וראיתי את עצמי ישן והסתכלתי על עצמי ואז פשוט הערתי את עצמי. אמרתי "קובי" (שזה השם שלי) "תתעורר" ונדעתי נגיעות קלות עם היד על המיטה (כל זה בחלום) עד שהתעוררתי - שזה לקח כמה שניות. אני מקווה שזה מובן. אני רק אחזור על זה שוב - אני ראיתי את עצמי ישן והערתי אותי - כאילו שהיו 2 קובי בחלום. וזה היה ממש מוזר ומפחיד. התעוררתי בפחד. למישהו קרה דבר כזה פעם? מישהו יודע מה זה אומר? מקווה שהייתי מובן ושמישהו יודע מה המשמעות של זה. תודה ויום טוב

leelushka

New member
היום קרה לי משהו ממש דומה!

אני חושבת שזה היה חלום צלול- אבל לא בטוח. כבר היה לי חלום דומה שממש הבהיל אותי, אבל לא התייחסתי אליו כל כך. אני אדלג על החלק הלא מעניין בחלום ואני רק אציין שכל פעם אני חוזרת לפוזה במיטה (שבה אני ישנה גם בחלום וגם במציאות) ואני כאילו מסתכלת דרך העיינים לכיוון החוצה למטה. דבר חשוב נוסף הוא שדי הייתי מודעת לחלום ולכך שאני לא מצליחה להתעורר כי אמרתי לעצמי שאני רוצה להתעורר וכשלא הצלחתי חשבתי שאולי אני מתה ואז הרגשתי את הנשימות ואת הדופק וידעתי שאני לא מתה. בקיצור- נגיע לחלק החשוב בחלום- בחלום, אני מתעוררת שוב, מבוהלת, ואני עולה מהר לחדר של ההורים שלי ואני מספרת להם את החלום ואני אומרת להם:"כאילו, אני אפילו עכשיו לא יודעת אם זה חלום או מציאות למרות שאני יודעת שזוהי המציאות" ואמא שלי אומרת לי שבאמת דיברתי מתוך שינה וזה אולי תהליך שאני עוברת ואז שוב אני חושרת לפוזה במיטה ואז אני מתאמצת בכוח להתעורר ואז פתאום התעוררתי באמת אל המציאות. ואני עולה לחדר של ההורים שלי ובאמת, אני לא יודעת אם זה חלום או מציאות כי זה מה שקרה שניה לפני זה. כמו מה שקרה לך, כל פעם אני יוצאת כאילו מהגוף שלי והולכת ואני מרגישה את זה, אבל לא בטוחה שזה באמת חלום או מציאות. מפחיד, הא?

leelushka

New member
עוד משהו

נרדמתי ב-12 והתעוררתי מהחלום ב-12 וחצי. בד"כ החלומות הם לא התחילת השינה כמו שהבנתי, לא? וגם הייתה לי מן תחושת זמן בחלום כאילו עברו 20 דקות מרגע תחילת החלום. וגם היה קשר בין במציאות לחלום- שמעתי שהטלוויזיה נסגרת. מישהו יודע את הפשר של כל זה?/=

guttmann

New member
אין לי מושג איך, אבל גם לי זה קרה..

באותו לילה חלמתי את החלום הצלול הראשון שלי, והיתעוררתי בסביבות 5 בבוקר... עשיתי בדיקת מציאות כדי ליראות שאני באמ ער וזאת לא היתעוררות שווא וראיתי שאני באמת ער. החלטתי שהיה ממש ממש מגניב ושאני רוצה עוד חלום אחד. נירדמתי וכאילו שמרתי על תחושת זמן - הרגשתי שממש עברה שנייה מהרגע שעצמתי עניים עד לרגע שמצאתי את עצמי בתוך החלום הצלול השני. אחרי שהיתעוררתי מהחלום השני, ערכתי שוב בדיקת מציאות (הייתי ער באמת..) וגיליתי להפתעתי שהשעה רק 5 ועשרה! עשר דקות לקח לי להירדם, לפתח חלום ולהיתעורר! זה ממש מוזר...

silverhawk

New member
בשביל זה קיימות בדיקות המציאות

כאשר את בספק אם את חולמת או ערה - בצעי בדיקה.

silverhawk

New member
יש שיחלקו עלי, אבל לדעתי זה היה

פשוט חלום רגיל, ובחלומות הכל יכול לקרות. יכולת לנצל את המצב על מנת ליצור חלום צלול. להבא.

למעלה