שלום יש לי שאלה

בנצי מודו 1 תגובה לחתימה

הישראלים השקופים- יצחק ג'קי אדרי המצב ישתנה רק כאשר חברות כוח האדם יוצאו מחוץ לחוק, או לחילופין גודלן יוגבל בחקיקה, ורק כאשר יצומצם שימוש הסקטור הממשלתי והציבורי בהן. לחברה הישראלית אין ברירה אחרת,במדינת ישראל של שנת 2005, כבר אפשר לזהות לא מעט עבדים מזי רעב ביננו. הם שקופים לממשלה, שקופים למעסיקים ושקופים לחברה הישראלית. מדובר לא רק בעובדים הנושאים דרכון זר או בפלסטינים שלהם תעודת זהות כתומה. למאמר המלא ב Ynet : רק מנהיג ישר כפיים אמיץ ובעל שיעור קומה כעוזי דיין איפשר לי לקדם את מאבק עובדי הקבלן במפלגה כחבר ברשימה לכנסת. תפנית תניף את הדגל הביטחוני והדגל החברתי לאותו הגובה.

ג'קי אדרי

אני מעדיף לתמוך במפלגת העבודה שגם היא מתחייבת להחזיר את חברות כוח האדם לגודלן הטבעי: חברות שמוצאות פתרונות העסקה זמניים (נניח להחליף עובדת שילדה) ולא דרך עוקפת חוקי העסקה, להעסקה קבועה של עובדים נטולי זכויות, עבדים מודרנים. אני יודע שוועדי עובדים שהם חלק מהסתדרות, כמו בים המלח, שיתפו פעולה עם התופעה המגונה. אני מבין את הכעס שלך על ההסתדרות. אבל אני בטוח שעמיר פרץ מחוייב בכנות לעניין. כראש ממשלה, הוא ישים סוף לתופעה. כתומך העבודה, בכל זאת אני מאחל לכם בהצלחה.

אמיר פרץ אוייב עובדי הקבלן

אני מאחל לפרופ' יולי תמיר הרבה הצלחה בבחירות, אישה אמיצה לוחמת חברתית מהמעלה הראשונה, פרופ' שמרומי מגדלי השן לא שכחה אף פעם לעמוד לצד החברה הישראלית, אני מעריץ נלהב של יולי תמיר, נקודה סוף. לגבי עמיר פרץ הכעס שלי אינו אישי, אבל הוא היה סכנה חברתית כיו"ר ההסתדרות ויהיה סכנה עוד יותר גדולה בכל תפקיד ממשלתי. אני להבדיל מאחרים כותב את דעותיי בצורה גלויה נגד "מר" חברתי עמיר פרץ. אמיר פרץ אוייב עובדי הקבלן תאריך פרסום : 02/01/2005 15:28:00 מקור : אדרי יצחק ג'קי עמיר פרץ עומד בשורה אחת עם עושקי העובדים: חברות כח אדם, קבלני משנה, חברות שמירה וניקיון, הממשלה המגבה אותם והחברות הגדולות המזמינות את שירותיהם כדי להתנער ממחוייבותן. למאמר המלא... אם אכן יש בך נשמה חברתית קולך לתפנית יבוא לידי ביטוי, תצביע "פ" ותקבל סדר יום חדש לישראל בהנהגתו של מנהיג אמיץ ונקי כפיים עוזי דיין.

למעלה