שלום.. יש לי שאלה ..

שלום.. יש לי שאלה ..

אני שמעתי שיש לשירי תוכנית חדשה בטלווזיה האם אתם יכולים להגיד לי מתי איפה באיזה ערוץ באיזה שעה להסביר לי.... תודה מראש !!!!..

גיא246890

New member
שלום......יש לי תשובה..

מתי? 5 במרץ איפה?ערוץ 24 באיזה ערוץ?ערוץ 24 (עדין לא עלית על ההבדל בין השאלות ) באיזה שעה?עדין לא יודע ...תדיעי לגשר ואז תעברי אותו שנגיע למועד השידור נידע.@!

גיא246890

New member
חחחחח!!פרט שולי... קבל עוד מידע!

הקימו קומונה לסדרה והיא פעילה אז הנה הכתובת: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=16007 לדמות של שירי קוראים מאיה והיא תהיה הכוכבת של חברת התקליטים שלהקת הבנות מדימונה(אליענה,לימור והשאר) גונבת לה את ההצגה. לפי מה שראיתי נראה לי ששירי היא הביצ'ית שאוהבת את התהילה והכסף (הדמות של שירי) וזהו

../images/Emo6.gif אני מנהלת אותה...../images/Emo9.gif

אני אשמח אם יהיו שם עוד אנשים פשוט אלה ששם כרגע לא כל כך נכנסים ומגיבים...

תודה...../images/Emo9.gif

לא אני פתחתי אותה אבל אני הצטרפתי לנהל אבל המנהל השני לא עושה כלום
בקיצור.. זאת הזדמות להגיד לכם.. תכנסו ותצטרפו

bateli 1

New member
אייייי אני מתה על הביצ'יות האלה../images/Emo6.gif

אני רק מקווה שלא תצא לשירי תדמית של סנובית או משו

כן גם אני../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אני מקווה שלא יציאו אותה משם בתור "הרעה" בכל סידרה יש את"הרעה" ונגיד יעל בר זוהר היתה הביצית אבל היא גם היתה מאוד רעה אני מקווה שזה לא יהיה ככה!!למרות שביצית זה מצחיק ומגניב לשחק את זה. טוב בכל זאת אני מחכה לזה בקוצר רוחחחחחחחחחח אני מתה לראות את זה כבר!!!!!!!!!!!!!!!! אור כחלון זכה-סליחה רגע התפרצות אושר:גדעיםגיערםןועיםןעיןעיר עחגכעידגחלעידגחלעיואעקי'וםאיק'ןוםאו3םאו32906קדלחכלדגעחרדן

ShAhAr CbSm

New member
הוא מללךךךך../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

פעם ראשונה שזכה בתחרויות האלה מישו שהגיע לו

linoy7

New member
לא../images/Emo70.gif לשי הגיע לזכות../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

bateli 1

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gifהתפרצות אושר../images/Emo6.gif

אני בכלל לא ראיתי את זה

linoy7

New member
גמאני לא, הייתי בחתונה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

זה לא פייר
שי היה צריך לזכות

גיא246890

New member
כן חחחח...

את מי זה מענין איך הם רוקדים...ראיתי את זה כי אני אוהב תוכנית גמר חגיגיות כאלו עם קהל גדול וזה...אבל בת'כלס לא היה אכפת לי מי זוכה... אני הייתי בכלל בסרט כול הגמר שזוכה בן אחד ובת אחת חחחח... אבל אהבתי שהם שרו את "שובי אל ביתי"

למעלה