שלום, יש לי שאלה

מצב
הנושא נעול.
שלום, יש לי שאלה

שלום, יש לי שאלה
ילדה בת 15 אשר הוריה גרושים מחליטה על דעת עצמה לעזוב את אמא שלה ולעבור לגור אצל אביה, מכיוון שהיא רבה איתה או מכל סיבה אחרת. אבא שלה מנצל את המצב מכיוון שהוא לא ביחסים טובים עם האמא, ונותן לבתו להשאר אצלו. הבת מנתקת כל קשר עם האמא והמשפחה מצד אמא, זה מתבטא בכך שהיא אף פעם לא מרימה טלפון ולא באה לבקר וכו' האמא מאוד רוצה את ביתה חזרה ושהיא תחזור לגור עימה. האם יש משהו משפטי שהיא יגולה לעשות? אשמח אם תענו לי בתודה, מאי

ראשית, את צריכה לברר עם עצמך

שלום, יש לי שאלה
ילדה בת 15 אשר הוריה גרושים מחליטה על דעת עצמה לעזוב את אמא שלה ולעבור לגור אצל אביה, מכיוון שהיא רבה איתה או מכל סיבה אחרת. אבא שלה מנצל את המצב מכיוון שהוא לא ביחסים טובים עם האמא, ונותן לבתו להשאר אצלו. הבת מנתקת כל קשר עם האמא והמשפחה מצד אמא, זה מתבטא בכך שהיא אף פעם לא מרימה טלפון ולא באה לבקר וכו' האמא מאוד רוצה את ביתה חזרה ושהיא תחזור לגור עימה. האם יש משהו משפטי שהיא יגולה לעשות? אשמח אם תענו לי בתודה, מאי
ראשית, את צריכה לברר עם עצמך
מדוע ברחה הילדה לאביה. אחר כך, לטפל בסיבה ואחר כך לשוחח עם האב והבת.

תשובה

שלום, יש לי שאלה
תשובה
לא סביר שניתן יהיה להחליט בשביל ילדה בגיל 15 אצל מי שהיא תגור. גם אם יש לך פסק דין למשמורתה לא הייתי מיעצת לך לנסות לאכוף אותו. הייתי מתרכזת יותר בנסיון להתקרב אליה וזאת בלי למתוח ביקורת על אביה או לנסות להסית אותה נגדו. בהצלחה, עו"ד מור אוזרקובסקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה