שלום יש לי שאלה...

שלום יש לי שאלה...

איך אני מתעסקת עם חייזרים? ז"א יש לי את הסימס 2 כבר חודש ולא יצא לי לראות חייזר ולא כלום.. למה?

Sath Green

New member
כנסי

כנסי לשכונה השלישית ניראה לי- זאת עם החולות ותסתכלי דרך הטלסקופ בלילה ואם יהיה לך מזל..יחטוף אותך חייזר ותיכנסי להריון
ויש שם גם כמה חייזרים שמסתובבים להם בשכונה הזאת.. קיצר כנסי לשכונה עם החולות ותיראי חייזרים. אפשר גם לשאול שאלה..?

Sath Green

New member
אז ככה הבעיות שלי:

בקשר לתמונות: 1. בתיקייה של הSTORYTELLING יש רק תמונות שצילמתי דיי מזמן ודווקא התמונות האחרונות שאני מצלמת לא מופיעות שם.. כל פעם שאני משחקת ומצלמת נישמרת בתיקייה רק התמונה האחרונה שצילמתי וכל האחרות שצילמתי באותו יום נעלמות. למה...? 2. אם אני מוחקת תמונה מהתיקייה של הSTORYTELLING היא נימחקת גם מהמשחק? 3. ועכשיו שאלה שקשורה לשלושת האחרות: יש מצב שהתמונות האחרונות שאני מצלמת לא נישמרות כי אין מקום בתיקייה? אם אני אמחוק כמה תמונות מהתיקייה אז יש מצב שסוף סוף זה ישמור לי גם את התמונות החדשות שאני מצלמת? תודה לעונים

Rey Mysterio13

New member
תשובות

1) התמונות האחרות נמצאות בneighborhood את בוחרת איזהש כונה שאת רוצה ושם יש storytelling לכל שכונה. 2) לא 3) שאלה 1

Sath Green

New member
אז..בדקתי את זה

ואין שם תמונות בתיקייה של השכונות... תודה בכל מקרה אם יש לכם הצעות אחרות בקשר לשאלות ששאלתי זה יחזור לעזור!! :-*

למעלה