שלום-יש לי שאלה

talush2005

New member
שלום-יש לי שאלה

מישהו יודע אם יש שיחון כזה כמו שיש לכל השפות בערך של עברית-הודית או הינדית? השפה שמדברים בהודו. אני יודעת שמדברים שם אנגלית אבל בכל זאת,לא מצאתי בשפה ההודית. מישהו יודע אם קיים? תודה

hagith1

New member
תבדקי בסטימצקי

יש להם מבחר לא מבוטל של שיחונים בהרבה שפות.

maore

New member
יש שיחון קצר בסוף מדריך לונלי פלנט

ברב האזורים התיירותיים יש דוברי אנגלית מספקת לצרכייך, וגם באזורים אחרים ישנם דוברי אנגלית ברמות שונות. אין שפה כזו הודית. הינדית הינה שפה שמדוברת על ידי פחות ממחצית תושבי הודו, ונפוצה בעיקר בצפון. כאשר תרדי דרומה היא לא תעזור לך כלל (ואם את מלאת מרץ ומוטיבציה את יכולה ללמוד גם מלאיאלם, טמילית, בנגאלית וכו'). ישנם אזורים שבהם ישנה יותר משפה אחת מדוברת, ובעלת גסטהאוס שבו התארחנו שהזימנה אותי להצטרף אליה לפסטיבל ולדברים נוספים היתה מדברת אל כל אחד בשפה שבה הוא דובר, וכך בנוסף לאנגלית שמעתי אותה מדברת לפחות 3 שפות מקומיות שונות). אם את מתחילה בצפון, ברג'סטן א יש טעם לקנות אולי שיחון. נרהא לי שהבסיס שיש במדריך הטיולים יחד עם מה שתלמדי במקום זה ממש מספיק.
טיפ: אם מישהו מטריד אותך (ילדים שרוצים נדבה/אוכל/עט, נהגי ריקשה וכו'), השתמשי במילה "באס" שמשמעה מספיק. ישראלים נוהגים לומר את המילה הפוגעת "צ'לו" שמשמעותה הוא "לך מפה" אך גם: קישטה, ס'תלק לי מהעיניים, עוף מפה... טיול מהנה

למעלה