שלום יש לי שאלה.

snow wolf

New member
כן

כן זה אמיתי... אני פעם התאמנתי על זה עם אמא... הצלחנו להעביר תמונות ממרחקים קצרים אבל עוד לא התחלתי את האימונים ברצינות... כדי להגיעה להצלחה מירבית צריך להקדיש לזה זמן כל יום ואין לי אפשרות של זמן פנוי.

לא בהכרח

מהו בעצם העל טיבעי? דברים מופלאים ומוזרים שאין בהם מן הטבעיות והנורמלי בעינינו? אספר לך שעניין הטלפתיה לא נעשה רק ע"י קוסמים במופעים, זהו דבר שנבדק מחקרית ומדעית. יש ניסוי עליו למדתי במסגרת לימודי הפסיכולוגיה, שנערך ע"י מעבדת שינה בארה"ב. שם אדם ישן בחדר אחד בבית החולים, ובקצה השני של בית החולים ישב אדם זר לו לחלוטין, הביט בתמונות ובקטעי טקסט וניסה "לשדר" אותם לאדם שישן בקצה השני של הבניין. כשהתעורר האיש הוא נתן תיאורים של חלומותיו, שבחלקם אכן הופיעו התמונות וקטעי הטקסט ששלח לו האדם. ראוי לציין שאלו היו אנשים רגילים לחלוטין שנבחרו באקראי, ולא אנשים שנודעים בכוחות מיסטיים. למדענים אין הסבר מוחלט למה שקרה, ההשערה היא שגלי המוח שלנו, שהם בעצם סוג של אנרגיה, מסוגלים לנדוד ולהתפרס למרחקים עצומים, ושכן ניתן באיזשהו מקום לנתב אותם ע"פ הרצון שיגיעו לגורם ספציפי. האם לא קרה שחשבת על אדם ושניה לאחר מכן הוא התקשר אלייך? או שחשת פתאום שמדברים עלייך? ששוחחת עם מישהו ופשוט השלמת לו את המשפט שהתכוון להגיד? המוח האנושי הוא דבר מופלא... אגב, בהחלט לא אפסול שיש כאן גם פן אנרגטי נשמתי (ורוחני אם תרצה), ולא רק מדע ופסיכולוגיה..

נכון עוד מעט יגידו שגם חיים אחרי

המוות זה "המוח שלנו"... ואם יש טלפתיה באמת, זה סותר את האבולוציה לדעתי.

למעלה