שלום יש לי שאלה..

btoash

New member
שלום יש לי שאלה..

לפעמים אני חולם חלום שבוא אני נוסע מהר מאוד באופניים ואני לא יכול לעצור כאילו אין לי איך לעצור אני נוסע נוסע מהר מאוד ואני רואה שיש ממולי קיר ואני מתקרב אליו במהירות ואני לא יכול לעצור, אני אומר לעצמי "זה רק חלום! לא יקרה לי כלום!" ואז אני מתגנש ובאותה שניה אני חוזר לישון רגיל (לא מתעורר) או שאותו הדבר רק שאני נופל מצוק אני עומד להתנגש ואני אומר לעצמי שזה חלום ובום אותו הדבר, כאילו אני יודע שזה חלום ואני לא זוכר איך אני צופה מהצד או שאני צופה מ"העיניים" אבל הבעיה היא שאין לי שליטה בכלל על החלום כאילו הדמות (שזה אני) מדבר בעצמו ואומר שזה חלום אין לי בכלל עליו שליטה, אני מת לחלום חלום צלול אה ובזמן האחרון לא חלמתי את החלום הזה שאני מתנגש בקיר עם אופניים אבל חלמתי אותו די הרבה

pilpelmemule

New member
שלום שלום../images/Emo3.gif

אני חושבת שזה שאתה מודע לזה שאתה חולם זה כבר די טוב.. אני חושבת שברגע שאתה מודע זה חלום צלול.. אתה צריך מהר להגביר את הצלילות בשיטות להגברת צלילות לפני שאתה מתעורר.. בדיקות מציאות אולי... בהצלחה וברוך הבא לפורום

btoash

New member
אוקיי

אבל אני אומר לך, אין לי שליטה על החלום כאילו אני צופה בסרט או משהו אין לי שליטה על הדמות (אני)

silverhawk

New member
תשובה

אני מאמין כי במידה והחלום יחזור עוד מספר פעמים אתה תצליח למצוא את הדרך להשתלט עליו ולמנוע את ההתנגשות. ברגע שאתה מקבל את המודעות, אמור לעצמך מייד כי זה חלום ונסה לעשות משהו שימנע אותה (לעצור את האופניים, להרחיק או להעלים את הקיר, לעוף או כל דבר אחר). ובאופן כללי, עליך לבצע בדיקת מציאות ברגע שאתה מקבל מודעות, ולאחר מכן לשלב את השיטות להגברת הצלילות. בהצלחה, וברוך הבא לפורום!

למעלה