שלום...יש לי שאלה..!

momo20032003

New member
שלום...יש לי שאלה..!

אני סובלת מפצעי בגרות.. אני מטפלת באנטיביוטיקה. אבל,פצעים שהיו בעבר השאירו כתם בפנים,גם אם לא נגעתי בהם,הייתה משחה שהשתמשתי בה שהעלימה את הפצע,אבל השאירה כתם קטן כמו שטף דם. יש לי מספר קטמים כאלו בלחיים,בעיקר.. מקווה שיש מסכה,או טיפול שאתם מכירים שיכול להעביר לי את זה

טוטס

New member
אני מציעה לפנות לרוםא עור המטפל

זה דבר מאוד שכיח שאחרי טיפול בפצעים נשארים כתמים. רופא עור יוכל להביא לך משחה רפואית שמתאימה בדיוק למצב שלך ותטפל בזה עד כמה שניתן!!

תראי...

אני קוסמטיקאית ויש לי פצעים גם. ניסיתי את כל סוגי הטיפולים+מסכות ופילינגים מהחברות הכי טובות שיש. אם תלכי לרופא עור הוא ימליץ לך על הרואקוטן כמו שלי הוא הציע. ניסיתי את כל האפשרויות של אנטיביוטיקה + משחות וכלום לא עזר. זה מאוד תלוי באיזה שלב הפצעים שלך... אל תתיאשי (אני גם משתדלת). אגב, הרואקוטן הם כדורים שעושים פלאים רק טיפל'ה מסוכנים... תחשבי טוב טוב לפני שתקחי אותם... אם תרצי עוד פרטים עליהם תרשמי לי. בהצלחה.

momo20032003

New member
בנוגע לרקוטאן..

הרופא שלי דיבר על זה,הוא אמר שזה באמת הפיתרון הכי טוב. מצבי ממש לא גרוע. פשוט לפעמים יוצאים פצעים גדולים.. שזה נורא מטריד בעיקר לפני המחזור שאז באמת יש לי פרץ חצקונים בפנים. אני רואה סביבי מספר אנשים שלוקחים רקוטאן,כמובן שהמצב פנים שלהם היה יותר חמור ממני שהם החליטו לקחת, אבל אני רואה אותם גם עכשיו עם מצב פנים גרועע..

טוטס

New member
את הראשונה שאומרת את זה

אני השתמשתי ברואקוטן לפני 4 שנים וכמעט כל מי שאני מכירה השתמש ועוד לא ראיתי אחד שמצב הפנים שלו גורע. אני במצב הכי גרוע מבין כל אלה שאני מכירה ןזה אומר שיוצא לי פצע פעם בחודש חודשיים. רואקוטן זה פלא ונס - ושווה לסבול את כל תופעות הלוואי שלו במשך חצי שנה בשביל כל החיים להיות אחרי בלי פצעים כמעט. זה לא משנה אם יש לך הרבה פצעים או קצת בשביל לקחת את זה - משנה רק מה מקור הפצעים. גם לי היו ממש קצת פצעים כשלקחתי (הייתי בת 21). וסתם לידע כללי - אנטיביוטיקה בכלל לא יותר טובה. זה אחד הדברים הכי גרועים שיש!

טוטס

New member
אגב,

אנשים שאחרי רואקוטן חוזרים להם הפצעים בצורה חריגה זה לרוב כאלה שלא הקפידו על הטיפול כמו שצריך - הפסיקו לפני הזמן כי ראו שעברו הפצעים אז למה להמשיך (ואז למעשה לא עברו את התהליך הנדרש שבו הגוף מתחסן ולא מפתח יותר פצעים), או שלקחו את הכדור בדרך לא נכונה, הכדור לא התפרק באיזור הנכון בבטן ואז זה מוביל לחוסר הצלחה של הטיפול.. חשוב מאוד לשמור על כל הוראות הרופא ולא להתייאש מכך שזו תק' יחסית ארוכה של טיפול!

momo20032003

New member
התכוונתי..

לא דיברתי על זה שאחרי הטיפול לא הצליח להם.. אני מדברת באמת על מה שהכדור עושה בזמן הטיפול.. מייבש שפתיים,המון פצעים,זה ממש מרתיע אותי.. כי אני ממש לא במצב כזה.. ואפילו לא קרובה אליו אני מקווה. אני חוששת להתחיל כי אני לא רוצה לסבול ממנו. לבנתיים אני מעדיפה לטל עם האנטיביוטיקה שכן עוזרת לפצעים הגדולים,ולפצעים היותר קטנים,שהם לא מוגלתיים אז אני מטפלת עם משחה שאני שמה מידי ערב. כמובן שאני יודעת שלפחות פעם בשבוע צריך מסכה... אני כרגע יושבת עם מסכה שנורא שורפת,לאחר תקופה ממש ארוכה שלא עשיתי... אני רוצה יותר תרופות סבתא,קראתי את המסכות אבל אף אחת מהם לא מדברת על חידוש העור או באמת טיפול.. יותר על תופסת לחות,ומה שכן העור שלי גם שומני,וגם יבש תלוי באיזה מצב.. אשמח לקבל עצות גם בנוגע למסכות..וטיפוליים ביתיים אם יש

טוטס

New member
סתם לידע כללי

בעצם מה שקורה בתחילת השימוש בכדור זה שזה מוציא החוצה את כל מה שנמצא בפנים. אם המצב שלך לא חמור כרגע זה לא יעשה לך מצב קיצוני פתאום - כמו שאמרתי, גם לי המצב היה קל כשהתחלתי ובעצם במשך שבועיים וחצי לערך סבלתי מפצעים "מגעילים" וזהו. אחרי זה הכל היה חלק (בהדרגה כמובן - לא קמים בוקר אחד חלקים אבל המצב הוא בהחלט לא זוועתי כמו שכולם עושים ממנו). מעבר לזה, את יכולה להגיד לרופא שלך שאת לא רוצה החמרה במצב ואז הוא פשוט יתן לך מינון נמוך יחסית שלא יחמיר את המצב... היובש הוא שטות - בשביל שלא יהיו לך יותר פצעים לסבול יובש זה ממש אפסי...מבקשים מהרופא קרם מיוחד וזהו....

לכל הנוטלים/ות רואקוטן ../images/Emo18.gif

ל - רואקוטן, כלכל תרופה אחרת, ישנם איכויות אולם מאידך ישנם גם סיכוני מה בלקיחתה. איני באה לומר אם יש הבדל בינה לבין אנטיביוטיקה משום הסיבה שזו החלטה רפואית מה לתת ומתי. אולם בשני המקרים יש להבין היטב את תופעות הלוואי, יש לדווח במדוייק לרופא המטפל (בדרך כלל רופא עור שלא בהכרח "יתעניין" במצבים רפואיים נוספים) על תרופות אחרות אם ניטלות, על מצבים רפואיים וכד'. אנא קיראו את הכתבה על רואקוטן בקישור המצורף. הרבה בריאות

momo20032003

New member
לאחר עיון בכתבה..

דעתי מתחזקת קצת.. רקוטאן לא מתאים לי,כי מצב הפנים שלי לא עד כדי כך חמוד.. נגיד ואני אגיע לגיל 20-21 אני אשקול לקחת רקוטאן בנוגע והמצב של הפנים ימשיך.. לבנתיים יש לי ירידות ועליות.. אני רק מחפשת לבנתיים פיתרון לכתמים שעל הפנים.. כי הם אלו שגורמים למראה פנים לא נעים ומחוצקן כמו שאומרים.. כי כמות הפצעים קטנה לעומת כמות הכתמים.. ותודה רבה על כל המידע על הרקוטאן!

חצ'קונים מעידים על בעיות הורמונליות

או על תזונה שאינה מותאמת לך. אם המחזור אינו סדיר, האופציה הראשונה היא כנראה מה שקורה בגוף שלך. במקרה כזה אנטיביוטיקה מטאטאה מתחת לשטיח את הבעיה, ואני מאד ממליצה לפתור את הבעיה לעומק- אולי עם רופא נשים, אני אישית מעדיפה עם דיקור סיני. אם אין בעיות מחזור או ביוץ, כדאי ללכת לקבל ייעוץ תזונתי. חבל לסבול סתם. לגבי הכתמים, אני מניחה שעם התרפאות פנימית וחיצונית של העור, הם ילכו וייכלמו, אם כי זה תהליך ארוך טווח.

momo20032003

New member
אמ..

בעיות מחזור סדיר אין.. המחזור עצמו סדיר עד מאוד! כל 28 יום..מקסימום איחור פה איחור שם.. אבל הוא בהחלט סדיר.. בנוגע לתזונה..אני נורא משתדלת לאכול בצורה מסודרת ובריאה.. אבל כנראה שאת אומרת את זה זה נובע מזה.. אני ילדה עם המוןן פעילויות רוב היום אני מחוץ לבית.. זאת אומרת שיש קורנפלקס ושוקו בבוקר.. ואז ארוחת צהריים בישול שאמא מכינה..לרוב זה עוף,אורז,ספגטי דברים שהם לא לאוו דווקא רעים. מה שכן אני שותהה המוןן קולה! אני ושוקולד לא מסתדרים ממש.. ובעיקר גבינה צהובה..נראה לך שזה קשור? אם תוכלי לתת לי טיפים אני אשמח! רופא נשים בגילי לא נראה לי ממש..ודיקור סיני נשמע נהדר למדתי את זה פעם בבית ספר...אפילו התנסינו בזה.. אבל אני צעירה מידי בשביל זה וגם אמא של בטח לא תבין מה אני רוצה ממנה. עוד בנוגע לתזונה..לרוב אני אוכלת בערב טוסט או פיצה.. ורוב היום אני לא ממש אוכלת כי אני מחוץ לבית..רק נישנוש פה נישנוש שם..ואם אני רעבה אז פיצה כמו שאמרתי.. ובכללי זהו.. אני לא מרבה לאכול פירות וירקות.. אבל אם תתני לי טיפים וכאלו אני אשמח להתחיל לאכול רק בשביל פנים

בעקרון, גבינה צהובה היא אחד הגורמים

לחצ'קונים. מה זאת אומרת דיקור זה לא לגילך? דיקור עושים לתינוקות אפילו, אם יש צורך. אני ממליצה לפנות לקופת החולים שלך לתחום של רפואה משלימה ולקבל מהם מידע רציני יותר המותאם לך.

momo20032003

New member
חחח

אז כנראה שזה כן לגילי.. מה שכן אולי אני לא אעשה דיקור..כי הבנתי שזה בעיות מחזור וכאלו.. זה לא יעביר לי את החצקונים. אבל מה שאני כן אעשה זה להתחיל להפסיק עם גבינה צהובה.. לעבור לחומוס.. אה ועוד משהו.. מפלפפון חמוץ-מכורה חח. גם גורם?! תודה רבהה!!

דיקור עוזר למגוון בעיות, גם

לחצ'קונים, אולם באמת הייתי מתחילה עם ייעוץ תזונתי. גבי מלפפונים חמוצים- לרוב אין בעיה בנוגע לפצעונים, האם הם מתאימים לך אישית? לא יודעת. לכי לייעוץ אישי.

למעלה