שלום.. יש לי שאלה..[=

• פותח הנושא ull
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ull

New member
שלום.. יש לי שאלה..[=

שלום.. יש לי שאלה..[=
לא כתבתי פה אף פעם... אבל יש לי שאלה... קיבלתי כרטיס זכאות לנסיעות בתחבורה ציבורית ממשרד התחבורה. מה זה אומר? מה אני עושה עם זה? ובכלל.. מה זה?

מה זה באמת הדבר הזה../images/Emo35.gif

שלום.. יש לי שאלה..[=
לא כתבתי פה אף פעם... אבל יש לי שאלה... קיבלתי כרטיס זכאות לנסיעות בתחבורה ציבורית ממשרד התחבורה. מה זה אומר? מה אני עושה עם זה? ובכלל.. מה זה?
מה זה באמת הדבר הזה

יש לי חברה שגם כן קיבלה ביום בהיר אחד כרטיס זכאות וכתבולה שהיא זכתה להיות בקבוצת אנשים שנבחרו לקבל את זה? למה זה קורה ואיך זוכים לזה?

9108701

New member
תעודת זכאות נותנת לך הנחה בנסיעה

מה זה באמת הדבר הזה

יש לי חברה שגם כן קיבלה ביום בהיר אחד כרטיס זכאות וכתבולה שהיא זכתה להיות בקבוצת אנשים שנבחרו לקבל את זה? למה זה קורה ואיך זוכים לזה?
בתחבורה הציבורית אתה זכאית לרכוש כרטיסית ניקוב אומנם במחיר רגיל אבל יותר נסיעות(20) ככה שאתה משלם 2.50 שקל על כל ניקוב או בחופשי חודשי אתה משלם חצי מחיר או איפלו חופשי יומי או כרטיס רגיל 2.50 לגבי הרכבת גם יש לך הנחה

מה זה תעודת זכאות אני יודעת

בתחבורה הציבורית אתה זכאית לרכוש כרטיסית ניקוב אומנם במחיר רגיל אבל יותר נסיעות(20) ככה שאתה משלם 2.50 שקל על כל ניקוב או בחופשי חודשי אתה משלם חצי מחיר או איפלו חופשי יומי או כרטיס רגיל 2.50 לגבי הרכבת גם יש לך הנחה
מה זה תעודת זכאות אני יודעת
לצערי לבעלי יש בנסיבות של אחוזי נכות, אבל אני שואלת לגבי אנשים שמקבלים את זה סתם כך. כמו אותו אחד שכתב פה וכמו חברתי שזה היה אצלה לפני שנים. ואני חוזרת ללא סיבה

846

Active member
לא מדויק

לא מדויק
תעודת זכאות מקנה הנחה באמצעות כרטיסיות בלבד ובאגד גם בכרטיסי שתי נסיעות בקודים 10,11,12. הנחה של 50% ניתנת באמצעות כרטיסיות לנוער בגיל 5-18 ולאזרחים ותיקים, בקודים 2-12 וכן בכרטיסי שתי נסיעות בקודים 10,11,12.(קודים של אגד) כמו כן אזרחים ותיקים בלבד מקבלים הנחה של 50% על כרטיסי חודשי חופשי וחופשי יומי.

תשימו לב מה ull שואל וגם אני

שלום.. יש לי שאלה..[=
לא מדובר על זכאות של אזרחים ותיקים ולא נכות ולא נוער, מדובר על כרטיס זכאות ששולחים פתאום למישהו שבכלל לא בקריטריונים, זה קרה ל-ull וקרה גם לחברה שלי, למה שולחים פתאום סתם כך לאנשים?) (גם אני רוצה
זאת השאלה, זה פשוט מוזר

עומר M

New member
מה זאת אומרת שולחים פתאום סתם כך

לא מדובר על זכאות של אזרחים ותיקים ולא נכות ולא נוער, מדובר על כרטיס זכאות ששולחים פתאום למישהו שבכלל לא בקריטריונים, זה קרה ל-ull וקרה גם לחברה שלי, למה שולחים פתאום סתם כך לאנשים?) (גם אני רוצה
זאת השאלה, זה פשוט מוזר
האם פתאום יום אחד הם קמו בבוקר ומצאו בתיבת הדואר כרטיס זכאות בתוך מעטפה סתם כך, בלי מכתב מצורף, בלי הסבר? ומי בדיוק השולח? תסלחי לי, אבל הסיפור הזה נשמע קצת מופרך מדי...

איליה.

New member
גם אני קיבלתי אחרי שעברתי את גיל 18

האם פתאום יום אחד הם קמו בבוקר ומצאו בתיבת הדואר כרטיס זכאות בתוך מעטפה סתם כך, בלי מכתב מצורף, בלי הסבר? ומי בדיוק השולח? תסלחי לי, אבל הסיפור הזה נשמע קצת מופרך מדי...
גם אני קיבלתי אחרי שעברתי את גיל 18
ולאמא שלי היתה תעודה כזאת לפני שהיא יצאה לפנסיה. הזכאות נקבעת על פי המצב הכלכלי, ועד כמה שידוע לי הנתונים נלקחים מהמוסד לביטוח לאומי.

elians

New member
גם לי יש את הכרטיס הזה

שלום.. יש לי שאלה..[=
גם לי יש את הכרטיס הזה
אני מקבל כל שנה... הנה דוגמא של צד ראשון

elians

New member
והנה החלק השני

גם לי יש את הכרטיס הזה
אני מקבל כל שנה... הנה דוגמא של צד ראשון
והנה החלק השני
משמעו הצד השני של הכרטיס.. אין לי מושג למה אני מקבל אותו ... אבל מה שכן אני ודע שלא עשיתי בו שימוש מעולם.

הנה בבקשה עומרM לא מופרך

והנה החלק השני
משמעו הצד השני של הכרטיס.. אין לי מושג למה אני מקבל אותו ... אבל מה שכן אני ודע שלא עשיתי בו שימוש מעולם.
הנה בבקשה עומרM לא מופרך
חברה שלי קיבלה את זה ביום בהיר אחד, כמו אליאנס כאן.

elians

New member
זה לא יום בהיר ../images/Emo3.gif

הנה בבקשה עומרM לא מופרך
חברה שלי קיבלה את זה ביום בהיר אחד, כמו אליאנס כאן.
זה לא יום בהיר

זה בדרך כלל בתקופת החורף, והיו המון ימים כאלו עד כמה קבלתי משהו כמו 4 כרטיסים כאלו.

cmr

New member
תעודת זכאות

זה לא יום בהיר

זה בדרך כלל בתקופת החורף, והיו המון ימים כאלו עד כמה קבלתי משהו כמו 4 כרטיסים כאלו.
תעודת זכאות
נשלחת ע"י משרד הרווחה/ביטוח לאומי. התעודה מקנה הנחה של 35% במחיר הנסיעה באמצעות כרטיסיה מקוד מחיר 1 ועד קוד מחיר 12. הכרטיסיה כוללת 15 נסיעות ונמכרת במחיר של 10 נסיעות. ההנחה נתנת רק באמצעות הכרטיסיה.

לפי איזה קרוטריון?

תעודת זכאות
נשלחת ע"י משרד הרווחה/ביטוח לאומי. התעודה מקנה הנחה של 35% במחיר הנסיעה באמצעות כרטיסיה מקוד מחיר 1 ועד קוד מחיר 12. הכרטיסיה כוללת 15 נסיעות ונמכרת במחיר של 10 נסיעות. ההנחה נתנת רק באמצעות הכרטיסיה.
לפי איזה קרוטריון?

evgeniy2

New member
איך אנ יכול לקבל גם ?

תשובה לאלונה
הקריטריון לקבלת תעודת זכאות הוא קבלת קצבה מבטוח לאומי
איך אנ יכול לקבל גם ?
כרטיס זכאות לתחבורה ציבורית ?? כי לאמא שלי יש ולי עדיין לא שלחו !!!

אז חברה שלי קבלה בלי ביטוח לאומי

איך אנ יכול לקבל גם ?
כרטיס זכאות לתחבורה ציבורית ?? כי לאמא שלי יש ולי עדיין לא שלחו !!!
אז חברה שלי קבלה בלי ביטוח לאומי
ולא סתם אמרתי ביום בהיר אחד כי אצלה זה היה אכן כך.

elians

New member
גם אני חי על חשבון

תשובה לאלונה
הקריטריון לקבלת תעודת זכאות הוא קבלת קצבה מבטוח לאומי
גם אני חי על חשבון
ביטוח לאומי (כמו שצריך) אבל עוד לפני שהתחלתי לחיות כך ... הייתי מקבל אותם...

elians

New member
אם הייתה בידינו או לפחות בידי

תגידו ?? קשה לכם לענות??
תגידו ?? קשה לכם לענות??
אם הייתה בידינו או לפחות בידי
את התשובה הייתי אומר לך בשמחה אבל אינני יודע אני קבלתי את זה בלי כל בקשה מצדי .... תתקשר אליהם תבדוק ...

מצב
הנושא נעול.
למעלה