מה זה באמת הדבר הזהשלום.. יש לי שאלה..[=
לא כתבתי פה אף פעם... אבל יש לי שאלה... קיבלתי כרטיס זכאות לנסיעות בתחבורה ציבורית ממשרד התחבורה. מה זה אומר? מה אני עושה עם זה? ובכלל.. מה זה?
תעודת זכאות נותנת לך הנחה בנסיעהמה זה באמת הדבר הזה![]()
יש לי חברה שגם כן קיבלה ביום בהיר אחד כרטיס זכאות וכתבולה שהיא זכתה להיות בקבוצת אנשים שנבחרו לקבל את זה? למה זה קורה ואיך זוכים לזה?
מה זה תעודת זכאות אני יודעתתעודת זכאות נותנת לך הנחה בנסיעה
בתחבורה הציבורית אתה זכאית לרכוש כרטיסית ניקוב אומנם במחיר רגיל אבל יותר נסיעות(20) ככה שאתה משלם 2.50 שקל על כל ניקוב או בחופשי חודשי אתה משלם חצי מחיר או איפלו חופשי יומי או כרטיס רגיל 2.50 לגבי הרכבת גם יש לך הנחה
לא מדויקתעודת זכאות נותנת לך הנחה בנסיעה
בתחבורה הציבורית אתה זכאית לרכוש כרטיסית ניקוב אומנם במחיר רגיל אבל יותר נסיעות(20) ככה שאתה משלם 2.50 שקל על כל ניקוב או בחופשי חודשי אתה משלם חצי מחיר או איפלו חופשי יומי או כרטיס רגיל 2.50 לגבי הרכבת גם יש לך הנחה
תשימו לב מה ull שואל וגם אנישלום.. יש לי שאלה..[=
לא כתבתי פה אף פעם... אבל יש לי שאלה... קיבלתי כרטיס זכאות לנסיעות בתחבורה ציבורית ממשרד התחבורה. מה זה אומר? מה אני עושה עם זה? ובכלל.. מה זה?
מה זאת אומרת שולחים פתאום סתם כךתשימו לב מה ull שואל וגם אני
לא מדובר על זכאות של אזרחים ותיקים ולא נכות ולא נוער, מדובר על כרטיס זכאות ששולחים פתאום למישהו שבכלל לא בקריטריונים, זה קרה ל-ull וקרה גם לחברה שלי, למה שולחים פתאום סתם כך לאנשים?) (גם אני רוצהזאת השאלה, זה פשוט מוזר![]()
גם אני קיבלתי אחרי שעברתי את גיל 18מה זאת אומרת שולחים פתאום סתם כך
האם פתאום יום אחד הם קמו בבוקר ומצאו בתיבת הדואר כרטיס זכאות בתוך מעטפה סתם כך, בלי מכתב מצורף, בלי הסבר? ומי בדיוק השולח? תסלחי לי, אבל הסיפור הזה נשמע קצת מופרך מדי...
גם לי יש את הכרטיס הזהשלום.. יש לי שאלה..[=
והנה החלק השניגם לי יש את הכרטיס הזה
אני מקבל כל שנה... הנה דוגמא של צד ראשון
הנה בבקשה עומרM לא מופרךוהנה החלק השני
משמעו הצד השני של הכרטיס.. אין לי מושג למה אני מקבל אותו ... אבל מה שכן אני ודע שלא עשיתי בו שימוש מעולם.
זה לא יום בהירהנה בבקשה עומרM לא מופרך
חברה שלי קיבלה את זה ביום בהיר אחד, כמו אליאנס כאן.
תעודת זכאותזה לא יום בהיר![]()
זה בדרך כלל בתקופת החורף, והיו המון ימים כאלו עד כמה קבלתי משהו כמו 4 כרטיסים כאלו.
לפי איזה קרוטריון?תעודת זכאות
נשלחת ע"י משרד הרווחה/ביטוח לאומי. התעודה מקנה הנחה של 35% במחיר הנסיעה באמצעות כרטיסיה מקוד מחיר 1 ועד קוד מחיר 12. הכרטיסיה כוללת 15 נסיעות ונמכרת במחיר של 10 נסיעות. ההנחה נתנת רק באמצעות הכרטיסיה.
תשובה לאלונהלפי איזה קרוטריון?
איך אנ יכול לקבל גם ?תשובה לאלונה
הקריטריון לקבלת תעודת זכאות הוא קבלת קצבה מבטוח לאומי
אז חברה שלי קבלה בלי ביטוח לאומיאיך אנ יכול לקבל גם ?
כרטיס זכאות לתחבורה ציבורית ?? כי לאמא שלי יש ולי עדיין לא שלחו !!!
גם אני חי על חשבוןתשובה לאלונה
הקריטריון לקבלת תעודת זכאות הוא קבלת קצבה מבטוח לאומי
תגידו ?? קשה לכם לענות??גם אני חי על חשבון
ביטוח לאומי (כמו שצריך) אבל עוד לפני שהתחלתי לחיות כך ... הייתי מקבל אותם...
אם הייתה בידינו או לפחות בידיתגידו ?? קשה לכם לענות??
תגידו ?? קשה לכם לענות??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.