שלום,יש לי שאלה....

Skaat Girl

New member
שלום,יש לי שאלה....

היום קיבלתי זימון לתוכנית רקיע.... רציתי לדעת קצת פרטים על התוכנית... אם מישהו יודע אני אשמח אם הוא ייענה לי... תודה מראש...

M a t h 0 0 7

New member
דיי.. דיי עם התוכנית הזאת..

אני מצטער שאינני סבלני בשעות האלה זה פשוש משגע אותי הדבר הזה של לחזור על שאלות (גמני עושה את זה לפעמים, יודע..) בבקשה תדפדפי בעמודים הקודמים תמצאי שם מה שאת רוצה בהצלחה

GuestOfHonor

New member
מדריך הטרמפיסטית לרקיע

תראי מה את צריכה לעשות : * מעל כל ההודעות בפורום ישנו פס בצבע תכלת, שבפינתו הימנית כתוב בגדול "מתגייסים". בפינתו השמאלית ישנו ריבוע לבן, שמתחתיו כתוב "חפש\י" ו"חיפוש מתקדם". * לחצי לחיצה אחת על הריבוע הלבן כאשר סמן העכבר (הקצה של החץ) בתוך הריבוע הלבן. * הסמן (קו מהבהב) יופיע בתוך הריבוע * כתבי בעזרת המקלדת את המילה רקיע . * לחצי על מקש האנטר. * תופיע רשימה של הודעות מהזמן האחרון בפורום שבהן התייחסו לרקיע. אני בטוח שכל ההודעות האלו יעזרו לענות על השאלות שלך. * מבחינה אתית, רק במידה ולא מצאת תשובה לשאלות ע"י הפעולות הקודמות (זה נקרא 'חיפוש בפורום', נכון לשאול את השאלות שנשאלו פתוחות - רצוי כתגובה לשרשור זה ולא בשרשור חדש. בהצלחה!

GuestOfHonor

New member
ועוד המלצה על המעוניינות ברקיע

יש בפורום משתמשת בשם "צנופקינית" שסיימה שנה ברקיע. אני בטוח שהיא תשמח לענות על שאלות (כאלה שלא נענו כבר בפורום) במסרים אישיים.

למעלה