שלום- יש לי שאלה

מוֹרני

New member
שלום- יש לי שאלה

שלום,אני מורן ואני בת 17 וחצי. סובלת לאחרונה מכאבים בעצמות היידים ועצמותה רגליים. כל נגיעה קטנה מכאיבה לי מאוד. בנוסף, החלו לבלוט לי וורידים בידיים ולכאוב לי כאבים נוראיים ברגע שאני רק מניחה עליהם אצבע הם מזרימים לי כאבים לכל הגוף עד הראש. כמו כן,הווריד שנמצא ע"י הרכה (צד ימין) כואב לי נורא, נגיעה אחת קטנה בו וכל הראש מתחיל לכאוב, כאבים לא נסבלים. חשוב לציין,כי היד נעשית לי כחולה ומתחילה להתנפח. בנוסף,אני סובלת הרבה מדקירות באצבעות או בחלקי גוף שונים ולחצים שנובעים מדקירות אלה. מכאן,כי הכאבים הם גם בוורידים וגם בעצמות\שרירים. אשמח לקבל ייעוץ מהמוחה של הפורום ולדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה, האם היא מסוכנת ודורשת פגישה עם רופא של כלי דם בדחיפות? כמו כן,מה יכולה להיות הבעיה לדעתך? אני יודעת שישר תמליצו לי ללכת לרופא וכבר קבעתי תור אבל אני ממש מוטרדת ורוצה לדעת פחות או יותר במה מדובר. שאלה נוספת בהקשר זה, האם ישנן תרופות המשכחות כאבים בורידים (מכל בעיה שהיא וכמובן עם מרשם רופא),או שכל בעיה בכלי דם מחייבת ניתוח? אני נורא מפחדת שיעשו לי בדיקת דם,אני מרגישה שהוורידים מתפנחים לי,בולטים לי,ומתחילים לכאוב כאבי תופת. ורק נגיעה קטנה (ואף של מחט) יכולה לגרום לצרות. )= בבקשה תעזרו לי ותענו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, מורן.

kormak1

New member
מורני שלום

המייל שלך נוגע ללב אך לצערי אין אנו עוסקים בבעיות מסוג זה בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ורפואה שלמה בברכה ועד העמותה

למעלה