אורלנדו
ל לאב סקעת המושלם New member 24/3/05 #19 סופסוף יש מישהו שמנצל"ש..../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif תודה גמלכם
ס סקעת המושלם123 New member 24/3/05 #14 הוא לא מודע! אבל את צריכה להיות מודעת שזה עובר... הנה לך דוגמא... ולכי לשלוח את ההודעות העוקצניות והמגעלות שלך לפורום אחר..
הוא לא מודע! אבל את צריכה להיות מודעת שזה עובר... הנה לך דוגמא... ולכי לשלוח את ההודעות העוקצניות והמגעלות שלך לפורום אחר..
T t0mi New member 24/3/05 #16 גם לי יש שאלה מיקי מסמיקי מודע לכך שגיל המוח שלו לא עובר את גיל 13? תודה מראש ולילה טוב
ס סקעת המושלם123 New member 25/3/05 #22 עזבי תומי לא צריך לבזבז אנרגיות על כאלה אנשים... עכשיו כשאני חושבת על זה לא הייתי צריכה לענות לו\לה.. מה שזה לא יהיה.. סתם רוצים להציק ולעצבן..
עזבי תומי לא צריך לבזבז אנרגיות על כאלה אנשים... עכשיו כשאני חושבת על זה לא הייתי צריכה לענות לו\לה.. מה שזה לא יהיה.. סתם רוצים להציק ולעצבן..
S shahar s New member 25/3/05 #21 הוו.. מיקי מסמיקי. איזה חמודד!! כאילו ל-א! היית מת להגיע לקרסוליים של הראל.. *קנאה*
M My Shadow and ME New member 25/3/05 #27 ליבלת באגודל אתם אוהבים דקויות, הא? לא מתייחסים אליי בזמן האחרון..תחבקו אותי